Bebeklerimize hangi oyuncakları aldık ve işinize yarayan oyuncaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hoya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hoya

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2007
4.359
28
683
Isparta
Son düzenleme:
aaa süper bişey bu hoya hiç görmemiştim.

bize bi tane çıngırak gelmişti. geçen elime alıcam diye kafasına düşürdü şaşkın şey. sonra oyuncağa bakıp bakıp ağladı hep :roflol:

güzel konu olmuş bend oyuncak almak istiyorum fikir olur hepimize

o çoraplardan face dede vardı biri almıştı öyle eldivenlerde var ilk almak istediğim o olacak sanırım

o çorapları ben de seviyorum alacağım

ece nin sevdiği oyuncaklar:
1. dönence
2. oyun halısı
3. ana kucağına aldığım oyuncak
4. tiny love markası kukla çıngırak

fotolarını da eklerim bi ara

bzm ecenin sevdiği oyuncaklar
dönencesi...
oyun halısı
zıp zıp
balonlar...

dönence ve anakucağındaki oyuncaklarını cok seviyor 2 gündür onları tutmaya basladı
birde kalpli müzik çaları var ipii cekiyo müzük calıyo
simdilik ipi tutuyo cekmeyi beceremiyo

hoya oyun halısını face 'e koydum ordan bak
bi de burda uğraştırma beni
diğerlerini de eklerim fotolarını bulayım netten

oyun halısını sevdi ayaz.
zaten anası başkaca bişey almadı yavruya. işte hediyeleşmede birisi gönderir diye beklii sabi

dönencenin fotosunu bulamadım nette
diğerleri;
ana kucağı için olan oyuncak bu, kurbağanın gözlerine çalınca değişik meodiler çalıyor ve gözlerinde ışık yanıp sönüyor özellikle gece ilgisini çekiyor. o yanlardaki oyuncaklara da uzanmaya çalışıyo dokunup hareket ettirince mutlu oluyor.

oyun halımız bunun özellikle aynasını çok seviyor aynada konuşurken kendinden geçiyor

son olarak kuklamız
bunun da sesini çok seviyor oyun halısına da takıyorum

bizim şimdilik en sevdiklerimiz
1-playskool ninnili uyku arkadaşım

2-anakucağına astığımız oyuncaklarımız burda tam gözükmüyo ama bakışından belli değilmi?

3- bide bugun aldığımız park yatağın oyuncaklarıyla pek bir muhabbette

benim bebemdemi anormallik var ya hiç bişeyi tutmaya falan çalışmıyo oyun halısından ve stündeki oyuncaklardan bişey anlamadı yatırdım 1 kaç dk sonra ağladı:a015::umursamaz:

sadece dönencesine bakıp takip edip gülyo o kadar
dönenceniz fisher price türkçe ninni söyleyen mutlu düşler dönence

daha yeni yeni başlar canım merak etme.
bak biz 4 aylık olduk ama benimkide uzanmıyor. gerçi benimkine 2 aylık de sen hihoyyyt
oyun halısına yatırınca eli çarpıyor çırpınırken ses çıkıyor, o ilgisini çekiyor. yoksa bilinçli olarak elini vurdurup ses çıkarmıyor.

aslında haklısın annem daha erken diyo ne bileyim burda okuyunca
tabi başka bebeklerle kıyaslamamak lazım

Smhsmh
:))) Normal canim takma bebisi kafana bu kadar 3 aydan önce elin tutma yetenegi yok zaten tesadüfler haric.Benmkide korkagin teki abisi cengaverdi 6 aylikken kocaman kaydiraktan kaydirirdim kahkahalar atardi bu aldigimiz hic biseye ilgi göstermiyor.Cok hos cingiragi var onu eline veriyorum sanki eli yanmis ibi ciyak ciyak bi saat oturup bak cici bu oyuncak diye sakin sakin konusup elime aliyorum söyle bi bakiyor o kadar lafima aglamayi kesiyor ama ilgi sifir.Bakalim canim 3 aydan sonra nasil huylari olacak.

Bu arada cingirakli corapta iyi fikirmis :)))

benimki de anlamiyor daha oyuncakardan sadece keyfi yerindeyse arada sirada bakiyor seyrediyor onlari, daha dorudüzgün oyuncak almadim zaten, oynamiyorki, onun oyuncagi annesi

kızlar e-bebekte Tiny Love Lady Butterfly çıngırak 15 liradan 4.99 da düşmüş haberiniz olsun ben bebişime aldım birde Kraftın Çıngıraklı Çorapları daha uygun onuda 5.99 da aldım Playskool un çoraplarını daha önce almıştım kraftıda ucuz görünce onuda aldım şimdilik kızım eğlenio patikleriyle :)

Eklentiler

• $see.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 73
  • $s.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:

utkunun oyuncakları bunlar.ç.ikisinide çok seviyor çok oyalanıyor.
hatta köpeğiyle videosunu facebook a koydum..

kız ben çorabı 5.50 ye aldım hatta daha indirim yaptırırdım da bebek arabasında adam indirim yapmıştı utrabndım

bi,zim kız çok seviyor çoraplarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…