Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerimizin bayramlık cicileri...

ay valla şu zarayı bir ben bulamadım kızlar he izmirde ,bize çok uzak bornovada var başkada nerde var biilmiyorum ykm ye gittim ordada hiç birşey kalmamış ya bende lcw dan aldım artık yarın eklerim artık teyzeleri kızımın cicilerini

kızlar merhaba,hepinizin cicileri çok güzel,sizin gibi zevkli annelerden fikir almak istedim.kızım 4 aylık,bugün bu elbiseyi aldık,ama eve gelince çok beğenmedim acele aldığım için,yarın gidip değiştirmeyi düşünüyorum,ne dersiniz

canım pek beğenmedim açıkcası değiştirme şansın varsa değiştir derim renkleri çok karışık geldi

abetul canım elbise çok ciciymiş bence yenisini alma sansın varsa onu değiştirme canım güle güle giysin meleğin opuyorumnanaktan ayşecim ayakkabıları mothercaredan aldım canım kızının elbiseside cok güselmiş annesi güle güle giysinopuyorumnanaktan

merhaba kızlar bunlarda benim kızımın bayramlık cicileri 2 elbiseyi aldım kızıma havanın durumuna göre kombine edicez artık hırkaları vardı zaten hiç giymedi sayılır ayakkabı kilotlu çorap bant ve toka için bu hafta gene çıkıcam bu kızları düzmek daha zor aksesuarlarıda var canım:)

Son düzenleme:

canım elbise güzel ama bencede renkler tezat değiştirme imkanın varsa değiştir.

elifnaz çok cici ayakkabılar,bunlar da mı mothercare,burda yok o mağaza keşke olsaymış,çok orjinal

elbisemizi eklemiştik daha önce ama
giydirip ekleyen hic olmamış kaldırırım ama birazdan nazarlar değmesin tospama cok yakıştı çokkkkk

valla ben beyendimmm
kaldıki zıt renkler ayrı bir hava katmışşş
ayrıca ben bebeklere ve çocuklara zıt renkleri daha bi yakıştırıyorummm
bence güzel canımm hatta bu renk ve modelde ilk defa görüyorummm
güle güle giyinsin prensesss

birde elbisenin içindeki pembe tonundan kilotlu çorap bant takarsın süperr olurrr

güle güle giyinin annesiii

aynı fikirdeyim canım prensesler bayram için hazır
prensler ne alemde :uhm:

valla ben çok beğendim
çok değişik geldi hatta nerden aldığınızı öğrenmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…