bunlarda kızımın bayramlıkları teyzeleri
liliput çok sağol canım verdiğin bilgi için ne kadarlık bi indirim yapıyorlar
ebrucum cicilerinizin herbiri ayrı bi güzelll..
güle güle giyinsin minik prensessss
anladığım kadarı ile mothercare den almışsın ama keşke yarın alsaydınnn
çünkü her ayın 15 i mothercare de indirim varrrr
diğer arkadaşlarada duyurulurrrr
seda_SARI .!.:ebrucum ayakkabılara bittimmmmmmmmmmmmm
ve pantolona ayıp olmazsa eğer fşyatını öğrenmem mümkünmü ona göre yarın giderim
çünkü biz bayramlığımızı aldık dünde eksiklerimizi tamamladık
şuan şansımı zorlayacağım eşime :)))
fiyat öğrenirsem ona göre giderim tatlım
ayyy bittim ya çok güzel güle güle kullansın
canım teşekkür ederis senin meleğinde cicileri cok tatlı ayakkabılarına da bayıldım resimlerimden tanıyorum zaten fıstıgı hamileyken az bakmamıstım maşallah Allah nazardan korusun heleki o saç bantlarına bitiyodum :jeyyarPirayeHira .!.:ebrucum çok güzel kızının bayramlıklar çok hoş şeyler almışsın gerçekten güle güle giysin kızın
sedacım bence eylül fıstığına ya kırmızı bahçivanı ya da kot elbiseyi giydir hepsi güzel ama ben en çok onları beğendim
canım mothercaredan aldım her ayın 15i indirim varmıs sen o zaman git tatlım ben bilmiyodum bi kaç gun önce aldımradyolog .!.:ya hepi çok güzel de en üssteki takıma bayıldım canım ya nereden aldın bende kızıma böle bişeyler istiyodum ama bulamadım güle güle giysin canım
Ne güzel yaa..Bi tanede kızmı doğursam ne yapsam.Bi erkek annesi olarak isyan ediyorum: seçeneklerimiz çok az!!!
kızlar bende bu elbiseyi aldım ama giydirince pek içime sinmedi sanki içine giydirdiğim badiyi öylesine gydirmiştim ondan öyle geldi belki ama değiştirsemmi sizce,altına pembe örgü çizmeleri aldım ama biraz büyük zaten hava sıcak olursa giyemez
hava soğuk olrsada bunu giydiririm hediye gelmişti henüz giymedi
minecim teşekkür ederiz bu kızların hepsi kokoş:)) sende kesin çok güzel şeyler almışsındır mavişine ekle biara aldıysan tabi:))
ebrucum piroş için yaptığın iltifatlarada çok teşekkür ederim cnmopuyorumnanaktan
bunlarda kızımın bayramlıkları teyzeleri
ayşe yunus cnm kızının kıyafetlerinin hepsi çok güzel ama en baştaki elbse çok güzel tam benim kızımın tarzı:) onun içine badi giydir altınada mavili kokoş bi ayakkabı çok güzel olur bence,üstünede hırka ya da minicik bi bolero çok şık olur cnm
elifnazcım cok guzel ceketın bayıldım nerden aldın????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?