Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerimizin bayramlık cicileri...

ebrucum çok güzel kızının bayramlıklar çok hoş şeyler almışsın gerçekten güle güle giysin kızın
sedacım bence eylül fıstığına ya kırmızı bahçivanı ya da kot elbiseyi giydir hepsi güzel ama ben en çok onları beğendim

allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin güle güle kullansınlar inşallah hepsi çok güzel ve ciciler

Mothercarede her ayın 15 ınde evet %50 ındırım var, ama sezonluk ÜrÜnlerde pek olmuyor, mesela benım aldıĞım ve 15. Sayfaya resmını ekleıdıĞımde yoktu ındırım...

Bu aykı ındırım 11 ınde baŞladı ve hala devam edıyor, bıraz Öncede bır mesaj daha geldı, sonhabar kıŞ ÜrÜnlerınınde bazılarında %50 ındırım varmıŞ, ılgılenenlere duyurulur...

canım çok teşekkür ederim bilseydim öle yapardım tatlım verdiğin bilgi için teşekkür ederimopuyorumnanaktan

canım cok teşekkür ederim sizin cicilerde cok şeker hepsi minik meleğinin üstünde daha bi güzel olucak eminim pembe etekli takıma bayıldm çok güzelmiş bide kırmızı bahçıvanına hepsini güle güle giysin kuzucunopuyorumnanaktan
üstteki elbiseyle ayakkabıları mothercaredan aldım ayakkabı 32 liraydı alttaki pantolonlu takımla elbiseyide idil bebeden aldım onun fiyatını hatırlıyamıyorum ama indirimdeydi uyguna gelmişti :)

canım teşekkür ederis senin meleğinde cicileri cok tatlı ayakkabılarına da bayıldım resimlerimden tanıyorum zaten fıstıgı hamileyken az bakmamıstım maşallah Allah nazardan korusun heleki o saç bantlarına bitiyodum :jeyyarpuyorumnanaktan

radyolog .!.:
ya hepi çok güzel de en üssteki takıma bayıldım canım ya nereden aldın bende kızıma böle bişeyler istiyodum ama bulamadım güle güle giysin canım
canım mothercaredan aldım her ayın 15i indirim varmıs sen o zaman git tatlım ben bilmiyodum bi kaç gun önce aldım

Son düzenleme:
Ne güzel yaa..Bi tanede kızmı doğursam ne yapsam.Bi erkek annesi olarak isyan ediyorum: seçeneklerimiz çok az!!!

Ne güzel yaa..Bi tanede kızmı doğursam ne yapsam.Bi erkek annesi olarak isyan ediyorum: seçeneklerimiz çok az!!!

canım erkekler içinde cok güzel kıyafetler var gymboree ve motercare bi bak istersen cok güzel şeler tasarlamışlar ben bayıldımopuyorumnanaktan

amanda aman bayıldım piroşumun bayramlık cicilerine pek güzeller maşallah hele o pembe elbise ve çizmelere bittim valla ortalıgı yakıp kavuracak valla gene piroş kokoş piroş ne olcakkaydirigubbakcemile3

minecim teşekkür ederiz bu kızların hepsi kokoş:)) sende kesin çok güzel şeyler almışsındır mavişine ekle biara aldıysan tabi:))
ebrucum piroş için yaptığın iltifatlarada çok teşekkür ederim cnmopuyorumnanaktan

yaa bi şu makineden bilgisayara atmayı bilemiyom ya kocişe muhtacım bugün çekeyim akşama gönlünü yapabilirsen atsın bilgisayara yarın koyarım bende cicilerimizi

hepsine tek tek baktım ve bayıldım bittim mest oldum rsmen
ama şunuda belitmeden geçemeyeceğim
ya hiiiççerkek annesi yokmuuuu
bir tanecik eklenmiş kocaaaaa 20 sayfada tabi kılzarınki kadar güzel olmasada
bende daha almadım oğluşuma
burası fikir olur dedim ama hiç olmadı

kızlar bunuda bugun istanbuldan aldım kızıma gıtmısken alayım dedım bayıldım resmen almak isteyenlere fıkır olsun dıye bıde bı ayakkkabı alıcam bayramın ılk gunu bunu gıydırmeyı dusunuyorum nasıl ama kızlar.....:icecream:

tesekkur ederım pırayecım mesajınıda yenı farkettım....ama yenı cıcıler aldım heralde onlardan bırını gıydırcem bı ıhtımal onuda ıkıncı gun gıydırebılırım fıkrın ıcın sagol canım...

Hepsi çok güzel iyi günlerde giysin bebişler,özellikle Mothercare olanlara bittim.

ay çok kırıldım valla kardelenciğim şurda bunca kız arasında bitanecik erkekimin kıyafeti var onada kızlarınki kadar güzel diil demişsin ay insan beğenmese bile güsel fln der dimi aşkolsun cicim yanee ok kızların kıyafetleri tartışılmas tabii süper ama bnm oğluşumunkide güzel beaa :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…