bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

gxoxrs...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
328
0
96
41
Ankara
bebeklerimizn boy ve kilolarını yazalım arkadaşlar hem kıyaslamış olruz.sizce de ii olmaz mı?
bizim ece naz hanım 17+2 de 190 gr. 16 cm di. 21+4 de gittik 440 gr.olmuş boyunu sölemedi ama sanırım 27 cm civarı...:uhm:

bu ölçütler çok farklılık gösterebiliyor aslında kıyaslamamak gerekiyor muş önemli olan doktorun normal demesi ama benim kızımda 17. haftada 250 gr ağırlığı20 cm boyu vardı bu ayki kontrolümüz 17 martta 12 gün kaldı bebişimi görmeye

benim doktorumda artık boy soylenmez dedi
ama 20. haftam doldugu gun 425 gr di oğluşum :)

sixfinger dooru sölüosun kıyaslamamak lazım ama işte insan yine de merak edio
biz paylaşmış oloruz sadece...

evet kıyaslamamamız gerekiyor ama biz burda sadece paylaşıyoruz...benimkide 18+2 iken 300gr vee 20 cm idi

valla bugün şeker yüklemesi yapıldı bende bir kere daha göriyim dedim kızımı doktor amcası sagolsun gösterdi gr. söylemedi gerci ama görünce kızımı inanamadım son gördügümden cok cok büyümüştü net gözüküyodu prensesim cok mutlu oldum

İki gün önce doktor rutin kontrolüm vardı..
Bebeişim tam 500gr olmuş..
Bundan bir ay önce 240gr iken şimdi iki katı olmuş..

21. haftada 429 grammış benim oğluşum.
ayın 10unda gidicem doktora.kaç gr olmuştur acaba...

23 haftada 800 gr 28 cm dı haftaya cumaya gıtcem bakalım ne olmuş sıpacım canım böcüm benım

kızlar bende temmuz annelerinden biriyim a.s. oğlum temmuz doğumlu doğum kilosunu boyunu ve şu an boyunu yazmamı istermisiniz ama kilosunu bilmiyorum:teytey:

kızlar bende temmuz annelerinden biriyim a.s. oğlum temmuz doğumlu doğum kilosunu boyunu ve şu an boyunu yazmamı istermisiniz ama kilosunu bilmiyorum:teytey:

cnm bizim bebişler daha çok küçük ama doğum kilosunu boyunu paylaşabilirsin istersen yerimseniben

benim oğluşum 24+4 16 kilo 91 cm di gecen hafta doktora götürdüğümde

Bizde salı gittik doktora bi önceki gidişimiz 15 gün önceydi oğluşum 1 kiloydu salı gittiğimizde 1.300 gram olmuş hala 12 gün falan önde gidiyor büyüyolar yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…