bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

maaşallah ...benim kız benim gibi küçük kaldı anacım.. tam 22 haftalıkken 437 gr. dı kuşum .. gerçi çok büyük olmasın , ben küçüğüm kilolu bebeğim olsa nasıl evirip çeviririm demi CADIARZU

bende 21+3 de gittim 443 gr dı..iyi dedi doktorumuz ben miyon tipliyim bakalım bebiş nasıl bi şey olucak.

cnm bizim bebişler daha çok küçük ama doğum kilosunu boyunu paylaşabilirsin istersen yerimseniben

Bizim zamanımızdaki teknolojiyle malesef minnacıkken boyunu ve kilosunu bilemiyorlardı... ama benim bebişin doğum günü 15 temmuz,51 cm ve 3,.650 gr olarak dünyaya geldi

bir diğer bebişimde beni ağustos annesi yaptı:1rolleyes: 57 cm ve 4.300 gr olarak dünyaya geldi

ilki şu an 1.83
ikincisi 1,90 ( 1991 doğumlu)

dilerim sizlerde bu günleri görme mutluluğuna erişirsiniz...

a.s.a.s.a.s.​

Bugun kontrolume gittiiim. bebişim tam 1018 gr. olmus.Gecen ay 487 gr.dı. Bugun tam 27 hafta bitti.
Ayrıca kan olcumum normal ,idrar kontrolu temiz.Seker 137 cıkmıstı da korkmustum doktorum normal oldugumu soyledi.
Haftada 3-4 gun et,1-2 gun balık, gunde 2 bardak sut iç dedi.Proteine ağırlık vermelisin artık dedii..
Allah hepimize saglıklı bebekler dogurmayı nasip etsin..Herkesi öptum,simdi anneme gidicem torununun resmini gorsun bi..

benim kızım da 25+1 de 900 grdı boyu da tam kesin olmamakla beraber 33 cm kadrmış. şimdi yeni kontrolümüz 16 nisanda 28+1 de yani bakalım ne kadar büyüyecek ben eskisinden çok kilo almaya başladım bebeği etkileyecekmi merak ediyorum:sm_confused:

benım ikizlerim in kılosu soyle ( en son 21 hafta 1 gunluk ıken gıttıgımde)

kızım:369-384 arasıymıs
oglum:388-405 arasıymıs.

ayy maşşallah kızlar yaaa ben daha cok öncesini hatırlıyorum sadece 13 haftalıkmıydı 18mi tam bilmiyorum ama 250gr demişti digerlerinde sormayı unuttum hem kızımı görünce bende haftaya gidicem kontorulüm carşamba günü olmuşmudur acaba 1 kilo ??

canım sen 3 haftada birmi görüşmüşmeye başladın doktorunla:uhm::uhm:

canım sen 3 haftada birmi görüşmüşmeye başladın doktorunla:uhm::uhm:

evet canım bundan sonra 3 haftada bir gideceğim herhangi bir gelişim geriliği olursa zamanında müdahale edebilmek için daha sık görmem gerekiyor bi aksilik varsa geç kalmak istemem dedi...a.s.

canım benim bebeğimde 18. haftasında 250 gr.dı ve ben çok kilo almamıştım 18. haftadan 25. haftama kadar 1,5 kilo falan amıştım bende acaba bebek gelişmişmidir diye korkmuştum ama şükürler olsun ki bebeğim gelişimi iiydi.900 gr olmuştu. sanırım seninki de yaklaşık 850-1000 gr arası olmuştur merak etmea.s.

evet canım bundan sonra 3 haftada bir gideceğim herhangi bir gelişim geriliği olursa zamanında müdahale edebilmek için daha sık görmem gerekiyor bi aksilik varsa geç kalmak istemem dedi...a.s.

acaba bizdemi öyle başlıycaz cünkü biliyosun hepp 1 ay sonra görüşürüz diyodu doktorlarımız ee az zamanımızda kaldı 15günde bir görüşmeye başlıycaz ozaman :dance: ben carşamba günü gidicem bakalım ne diycek :uhm:

bende bu aya kadar 1,5 ay ve ya ayda bir kontrole gidiyordum ama bundan sonra çook hızlı gelişecekler inşallah hele ki son haftalarda artık daha sık olabilir kontroller

bana doktorum 2 kere daha kontrol edicem dedi .. mayıs ve haziranda.herkesmi 3 haftada kontrole gidicek?bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.bebişim 10 gun kadar öndeymiş.şimdi 922 gr 32 cm maşallah bebişime nazar

canım valla bende bilmiyorum haftaya ögrenicem işte bakalım ne diycek gelme gitme işine dogum hakkındada konuşucam bakalım ne yapıcaz :bbo:

Ah canım bende öyle umuyordum ama 2 nisanda gittim şimdi 6 mayısa verdi bu defa dahada uzattı üner bey. Ben asistanına sordum 8.5 aya kadar böyle dedi ondan sonra 15 gün olacakmış zaten ne kalıyokikafamçokkarıştı Bu arada şu an doğum hakkında konuşmak için erken diyor doktorumuz ama sen yinede sor

bi kaç günden beri çok sık giremiyorum foruma çünki görümcemin doğum hazırlıkları vardı. dün doğum yaptı sezaryanla özel göztepe hastanesinde. hastane ve personeli oldukça iyiydi.kendi doktorunu da dışardan getirtti. biraz maliyetli olmuş tabii.. neyse asıl söylemek istediğim doğumdan önce doktoru en son kontrolde bebeğin 3kg 800gr olduğunu belki +200 - 200 olabileceğini söylemişti.. bebek 3 kg doğdu.. ama kayınvalidem ve bir kaç kişi daha bebeğin 3 kilodan daha az olduğunu söylediler.. minicik bişeydi zaten. ama çok güzel bi bebek. kısacası doktorların kilo söylerken tahmini bir rakam söylediklerini biliyorum ama bu kadar yanılma payı olabilirmi? yoksa doktorun azizliğinemi uğradık sizce?

biraz önce randevudan geldik...23+6 da bebişimiz 645gr olmus...

yapma canım yaaa ahh ben bu üner beyii :çok üzgünüm: 1ay atmış seni banada büyük ihtimalle öyle yapıcak yaa gecmiyorki o günler neyse artık bu zamana kadar nasıl sabrettik sabredicez gene bide ben idrar enfeksiyonu geciriyorum sanırım yanma var bakalım ne diycek onun icin bana dogum hakkında ozaman sormıyım bile a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…