cnm bizim bebişler daha çok küçük ama doğum kilosunu boyunu paylaşabilirsin istersen yerimseniben
benim kızım da 25+1 de 900 grdı boyu da tam kesin olmamakla beraber 33 cm kadrmış. şimdi yeni kontrolümüz 16 nisanda 28+1 de yani bakalım ne kadar büyüyecek ben eskisinden çok kilo almaya başladım bebeği etkileyecekmi merak ediyorum:sm_confused:
canım sen 3 haftada birmi görüşmüşmeye başladın doktorunla:uhm::uhm:
ayy maşşallah kızlar yaaa ben daha cok öncesini hatırlıyorum sadece 13 haftalıkmıydı 18mi tam bilmiyorum ama 250gr demişti digerlerinde sormayı unuttum hem kızımı görünce bende haftaya gidicem kontorulüm carşamba günü olmuşmudur acaba 1 kilo ??
evet canım bundan sonra 3 haftada bir gideceğim herhangi bir gelişim geriliği olursa zamanında müdahale edebilmek için daha sık görmem gerekiyor bi aksilik varsa geç kalmak istemem dedi...a.s.
acaba bizdemi öyle başlıycaz cünkü biliyosun hepp 1 ay sonra görüşürüz diyodu doktorlarımız ee az zamanımızda kaldı 15günde bir görüşmeye başlıycaz ozaman :dance: ben carşamba günü gidicem bakalım ne diycek :uhm:
acaba bizdemi öyle başlıycaz cünkü biliyosun hepp 1 ay sonra görüşürüz diyodu doktorlarımız ee az zamanımızda kaldı 15günde bir görüşmeye başlıycaz ozaman :dance: ben carşamba günü gidicem bakalım ne diycek :uhm:
Ah canım bende öyle umuyordum ama 2 nisanda gittim şimdi 6 mayısa verdi bu defa dahada uzattı üner bey. Ben asistanına sordum 8.5 aya kadar böyle dedi ondan sonra 15 gün olacakmış zaten ne kalıyokikafamçokkarıştı Bu arada şu an doğum hakkında konuşmak için erken diyor doktorumuz ama sen yinede sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?