yapma canım yaaa ahh ben bu üner beyii :çok üzgünüm: 1ay atmış seni banada büyük ihtimalle öyle yapıcak yaa gecmiyorki o günler neyse artık bu zamana kadar nasıl sabrettik sabredicez gene bide ben idrar enfeksiyonu geciriyorum sanırım yanma var bakalım ne diycek onun icin bana dogum hakkında ozaman sormıyım bile a.s.
benimde galiba idrar yolu enfeksionum var hastaneye telefon ettim oglenden sonra gelin baksinalar dedi bakalim ne dicekler
ama yanma feci vallaha nasil aciyor
bi de kasinti var olduru beni ufffffff
corumlucadı aman sende dikkat et geçmiş olsun canım. çok kötü oluyo hele kaşıntıda olunca mahvediyo insanı.a.s.
adasucum yazdıklarını okurken ben bile heyecanlandım ne güzel bebeğinin gelişimi ve senin kilonu kontrol etmen de çoook güzel
benim bebiş de 900 gr dı en son kız bebekleri için ii demişti doktor temmuzun ilk haftası benim de doğumum inşallah bi aksilik olmazsa Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın kolay doğumlar nasip etsin inşallaha.s.
cok sukur enfeksion degilmis ama krem ve fitil verdi
onu kullandim dun gece kasindi artti yanma da delirdim yatamadim butun gece simdi de
uykum var sanirim az daha durayim burda gidip yatacam kafamçokkarıştı
corumlu fitil rahatlattımı?bende 2 gün önce koydum hala kasıntı var doktora tekrar gitmeyi düsünüyorum acaba baska biseymi var bilmiyorum.doktor ne verdi sana ilac
az gecti ama fitil koydukdan sonra zaten daha cok kasinti olur yaziyor prospektusde sanirim iyi olmasi icin oluyor bunlar ama bende anlamadim anneme sordum normal dedicok kasiniyor ici vallaha delirdim gece hic yatamadim desem yeridir saga sola donup durdum yatagimda :1no2:
sonracima ben fransada yasiyorum ama belki ilac aynidir yaziyorum ilacin fitilin ismi lomexin yaninda bide ayni ismi adinda krem verdi ama krem cok guzel rahat ediyorsun var ya şakkıdı
Adasuuuu Bana Yardim Et !!
Nasi Basardin 6 Haftada Kilo Amamayi Ya(((
Ben Tam 4 Kio Amisim Kendi Tartima Gore..83 Kilo Oldum
Sen Nasil Besleniyorsun
Anlatsana Bana
Oze Msj At Olmazsa Mesgu Etmeyeim Burayi
Benim Gibi Sisko Temmuz Annesi Yok Zaten Burda
ya bende cok yemedigimi dusunuyordum aslında sabah ogle ve aksam ymekleri normal
artı olarak aralarda meyve veya danone
ama sanırım ben cikolata ve kek turu seyleri kacırdım cok..
bakalım doktorum ne dicek bu hafta sonu randevum var
amann canım iyi olmuş fitil verdiği bende kullandım. şükürler olsun 1 haftanın içinde kurtuldumm. inşallah tez zamanda atlatırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?