bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

Adasu eğer idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyosan direk tahlil iste benimde böyle bi şüphem vardı ve derdimi düzgün anlatamadığım için daha doğrusu üner beye sulu akıntı geliyo sık sık acaba suyumdan mı geliyo dediğim için beni doğumhaneye muayeneye gönderdi sarı bi şeritle kontrol ettiler suyu neyseki değilmiş zaten doktor olmadığını söyledi ultrasonda normal görünüyo suyun dedi sanırım beni ısrarcı gördü ve oraya gönderdi birde alttan muayene edildim ( ve 20 dakika kadar nts'ye bağlandım sırf ısrarcılığım yüzünden( Aslında istediğim sadece tahlil yaptırmaktı ama panik gördü adam beni herhalde içim rahatlasın diye baktırdı ama ben çok pişman oldum keşke direkt tahlil istiyorum deseydim. Onun için sen direkt tahlil söyle fitil veriyo zaten ilerlemeden geçer

adsucuğum canım geçmiş olsun. idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyosan canım ihmal etme. bol bol su iç tatlım.

benimde galiba idrar yolu enfeksionum var hastaneye telefon ettim oglenden sonra gelin baksinalar dedi bakalim ne dicekler
ama yanma feci vallaha nasil aciyor
bi de kasinti var olduru beni ufffffff

benimde galiba idrar yolu enfeksionum var hastaneye telefon ettim oglenden sonra gelin baksinalar dedi bakalim ne dicekler
ama yanma feci vallaha nasil aciyor
bi de kasinti var olduru beni ufffffff

corumlucadı aman sende dikkat et geçmiş olsun canım. çok kötü oluyo hele kaşıntıda olunca mahvediyo insanı.a.s.

Slm Kizlar Kismetse Bende Temuzda Doğum Yapcam şuan 25 Haftalik Hamişi.şuan Için Kilosu 900 Grm Olmuş Fakat Doktor Hiç Boyunu Söylemedi Bize Ya Ama Normal Gelişiyor Dedi

corumlucadı aman sende dikkat et geçmiş olsun canım. çok kötü oluyo hele kaşıntıda olunca mahvediyo insanı.a.s.

cok sukur enfeksion degilmis ama krem ve fitil verdi
onu kullandim dun gece kasindi artti yanma da delirdim yatamadim butun gece simdi de
uykum var sanirim az daha durayim burda gidip yatacam kafamçokkarıştı

kızlar bende geldim doktorumdan kızım cok saglıklı cok şükür yüz vermedi bize elleriyle yüzünü kapadı :smiley-cool: 900grm olmuş doktorum cok iyi dedi haftasına göre :hooray:

sorunumu söyledim şuan bişiyeyim yok dedim olsun dedi bir başlangıc olmuş ama ilerlememiş dedi sonucta yaşamışsın diyerek fitil verdi vajinal yoldan güclendirmek lazım orayı kulan dedi :1closedeyes:

ayy cok özlemişim fındık kurdumu Şeniz cinsiyettini tekrar sordum ne olur olmaz diye kızımız cok iyi annesi merak etme dedi :dance:

bu arada 6 haftadır kilo almamışım sadece 200grm. doktor süperrrr dedi :sm_cool:
cok güzel gidiyo hep böyle kontollü ol bugün benden izin ne istersen yiyebilirsin dedi yerimseniben ama canım istemiyor zaten ne istesem yiyorum ben özelikle kilo alıcam diye birşey yapmıyorum almamam süper tabiii...

kızım birde baş aşagı dönmüş dogum kanalında dedi 4 veya 5 temmuzda gelir kızımız dedi ayy ne heycanlandım:asigim:

yani kısacası herşey cok güzel cok iyi gitti saglıgı yerinde cok şükür kızlar a.s.

Allah tamamına erdırsın ınsallah cok guzel duygular bunlar benımde bebısım varda sızlerı gorunce yenıden heycanladım rabbım meleklerınızı sıze bagıslasın ...

adasucum yazdıklarını okurken ben bile heyecanlandım ne güzel bebeğinin gelişimi ve senin kilonu kontrol etmen de çoook güzel

benim bebiş de 900 gr dı en son kız bebekleri için ii demişti doktor temmuzun ilk haftası benim de doğumum inşallah bi aksilik olmazsa Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın kolay doğumlar nasip etsin inşallaha.s.

inş. canım bir ara sezeryan düşündüm ama doktor dogum kanalına girmiş ve temmuzun ilk haftası diyince kızım hazırlanmış dedim normal yapmaya karar verdim hayırlısı olur inş. yaa a.s.

cok sukur enfeksion degilmis ama krem ve fitil verdi
onu kullandim dun gece kasindi artti yanma da delirdim yatamadim butun gece simdi de
uykum var sanirim az daha durayim burda gidip yatacam kafamçokkarıştı

corumlu fitil rahatlattımı?bende 2 gün önce koydum hala kasıntı var doktora tekrar gitmeyi düsünüyorum acaba baska biseymi var bilmiyorum.doktor ne verdi sana ilac

masallah adasucum ne guzel kiz iste tebrik ederim
vallaha herkes ogreniyor ne guzel kilosunu boyunu burda solemiolar sormadan bende hic sormadim neyse belki yarin unutmazsam ultrason kontrolum var suyum fazla ya onun icin belki o zaman sorarim

corumlu fitil rahatlattımı?bende 2 gün önce koydum hala kasıntı var doktora tekrar gitmeyi düsünüyorum acaba baska biseymi var bilmiyorum.doktor ne verdi sana ilac

az gecti ama fitil koydukdan sonra zaten daha cok kasinti olur yaziyor prospektusde sanirim iyi olmasi icin oluyor bunlar ama bende anlamadim anneme sordum normal dedi cok kasiniyor ici vallaha delirdim gece hic yatamadim desem yeridir saga sola donup durdum yatagimda :1no2:
sonracima ben fransada yasiyorum ama belki ilac aynidir yaziyorum ilacin fitilin ismi lomexin yaninda bide ayni ismi adinda krem verdi ama krem cok guzel rahat ediyorsun var ya şakkıdı

amann canım iyi olmuş fitil verdiği bende kullandım. şükürler olsun 1 haftanın içinde kurtuldumm. inşallah tez zamanda atlatırsın..

ah insallah vallah cok kotu be kasinti agri yanma falan ya

hic basima gelmemisti ama naplim sagligimiz yerinde olsun bebegimle alirim

ah bi de kotu kasiniyor ki uffff aman be

cuma gunu gene alcam fitil uc gun sonra olcakmis yani bakalim alim de bitsin insallah su illet kasinti yanma

Adasuuuu Bana Yardim Et !!
Nasi Basardin 6 Haftada Kilo Amamayi Ya (((
Ben Tam 4 Kio Amisim Kendi Tartima Gore..83 Kilo Oldum
Sen Nasil Besleniyorsun
Anlatsana Bana
Oze Msj At Olmazsa Mesgu Etmeyeim Burayi
Benim Gibi Sisko Temmuz Annesi Yok Zaten Burda

canım vallahi ben hic bişi yapmadım canım ne istiyosada yedim yani yok şunu bunu yemeyim kilo yaparda demedim acıkcası gece acıkırsamda kalkıp kücük bir sandöviç bile yaptım kendime ama sanırım düzenli beslenmeyi ögrendim ben kızımda a.s. mesela sabah kahvaltımı yapıyorum hic bişi eksik etmeden öglen yemek yaptıysam erkenden ya yemek yiyorum yogurtla yada tost yapıyorum haa bu arada ben normal ekmek yemem hamile degilkende yemezdim zaten kepek ekmegi yiyorum tam tahılı olanlarından ( ayrıca hic kabızlık yaşamadım bu yüzden ):teytey: öglen aralarda muz yedim elma yedim hic olmadı bişiler yiyorum ayran yapıyorum arada kendime yada canım ne cekerse ama en önemli konu acıkmayı beklemiyorum her türlü yiyorum akşamda artık ne canım isterse onu yapıp yiyorum makarna yedim mesela dün canım cok istedi bugünde etli pilav yiycem herzaman yemek yapmıyorum bazende idare ediyorum ama ac kalmıyorum sonra tv karşısında fındık yiyorum dondurma yiyorum sütlü tatlı yiyorum valla böyle hic bişi yapmıyorum ama almıyorum cok şükür :dance:

beslenme uzmanları diyor yaa sık ve az yiyin ben sık yiyorum ama bazen az bazen cok yiyorum en önemli mevzu acıkmayı bekleme a.s.

ya bende cok yemedigimi dusunuyordum aslında sabah ogle ve aksam ymekleri normal
artı olarak aralarda meyve veya danone
ama sanırım ben cikolata ve kek turu seyleri kacırdım cok..
bakalım doktorum ne dicek bu hafta sonu randevum var

benim bu sıralar canım cikolata istemiyor kekde dün yaptım bir iki dilim yedim eşim kekin kalanının iş yerine götürdü yemek icin :roflol: benimde işime yaradı fazla yememiş oldum böylelikle börekte yemiyorum bu sıralar hamur işleri falan ne biliyim canım istemiyor yasakkelime

amann canım iyi olmuş fitil verdiği bende kullandım. şükürler olsun 1 haftanın içinde kurtuldumm. inşallah tez zamanda atlatırsın..

sen kullandigin zaman kasintin oluyormuydu fitil koydukdan sonra falan cunku fitili koydukden sonra parca parca kucuk toprak gibi biseyler oldu icimde igrenc bi sey cok fena kasindirdi ama benimki gecmiyor sanirim yarin fitil koymak istemiyorum ya cok fena bu seyyyyyyyyyyyysenağlama:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…