bebeklerimizin kiloları hangi haftada ne durumda?

kizlar bende bugün kontrole gittim. 36.haftadayim. bebeğimin kilosu az cikti. 2.400.moralim cok bozuldu

kizlar bende bugün kontrole gittim. 36.haftadayim. bebeğimin kilosu az cikti. 2.400.moralim cok bozuldu
stres yapma canim benim bebisimde 31+5 de 42 boy 2300 gr di dk çok ıyi dedi seninki birazcık zayıf kalmış ama sagliginda problem yoksa sıkıntı yapma ben her gün bir yumurta tahin pekmez bide muz yiyorum bebeğin kilosuna çok etkisi oluyor dene istersen

tabiki tombul bebişler olsun isteriz kızlar..ama şu durumda bence sağlıklı olmalarını baz almak daha mantıklı geliyor bana ..zaten zayıf doğan bebekler daha çabuk toparlarmış kendini..ama sağlıksız olsa allah muhafaza daha zor olur...

ya aslinda hergün sut yumurta yiyorum ama işe yaramadi sanirim. bide pekmez deneyeyim.tsk ederim

doktor da oyle dedi canim. 40 haftalik 2 kilo çocuğu 30 haftalik 3kilo çocuğa tercih ederiz dedi. saglik daha onemli

merhaba, dün gittim doktoruma. 30+6 da 2100 gr 42 cm boy dedi oğluşum için. İri bebek dedi. Size öyle birşey söylendi mi?
Evet benim kizimada tombis iri dedi sekerime bakti yüksek olabilirmi diye ama normal çıktı sağlığı iyiyiyse problem yapma benim bebisim hep iriydi 28 de 1750 gr di simdi 31+5 de 2300 gr olmus dogana kadar 3500 kiloyu gecer sanırım

23+2 'de doktorum 614 gr dedi, nasıl sizce arkadaşlar? Bu benim ilk gebeliğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…