- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
- Konu Sahibi derinsular
-
seninki de kız sanırım...gelsin erkeklerin başını yakacak kızlaaarrr:)Bugun gittik kizim 666 gram 31 cm olmus ☺ 24+0
stres yapma canim benim bebisimde 31+5 de 42 boy 2300 gr di dk çok ıyi dedi seninki birazcık zayıf kalmış ama sagliginda problem yoksa sıkıntı yapma ben her gün bir yumurta tahin pekmez bide muz yiyorum bebeğin kilosuna çok etkisi oluyor dene istersenkizlar bende bugün kontrole gittim. 36.haftadayim. bebeğimin kilosu az cikti. 2.400.moralim cok bozuldu
Canım kilo iyi birşey değil neden kafana takıyorsun ? Sağlıklı olsun dakizlar bende bugün kontrole gittim. 36.haftadayim. bebeğimin kilosu az cikti. 2.400.moralim cok bozuldu
ya aslinda hergün sut yumurta yiyorum ama işe yaramadi sanirim. bide pekmez deneyeyim.tsk ederimstres yapma canim benim bebisimde 31+5 de 42 boy 2300 gr di dk çok ıyi dedi seninki birazcık zayıf kalmış ama sagliginda problem yoksa sıkıntı yapma ben her gün bir yumurta tahin pekmez bide muz yiyorum bebeğin kilosuna çok etkisi oluyor dene istersen
doktor da oyle dedi canim. 40 haftalik 2 kilo çocuğu 30 haftalik 3kilo çocuğa tercih ederiz dedi. saglik daha onemlitabiki tombul bebişler olsun isteriz kızlar..ama şu durumda bence sağlıklı olmalarını baz almak daha mantıklı geliyor bana ..zaten zayıf doğan bebekler daha çabuk toparlarmış kendini..ama sağlıksız olsa allah muhafaza daha zor olur...
31+5 de 42 cm boy 2300 gram kızım dk çok ıyi dedi
Evet benim kizimada tombis iri dedi sekerime bakti yüksek olabilirmi diye ama normal çıktı sağlığı iyiyiyse problem yapma benim bebisim hep iriydi 28 de 1750 gr di simdi 31+5 de 2300 gr olmus dogana kadar 3500 kiloyu gecer sanırımmerhaba, dün gittim doktoruma. 30+6 da 2100 gr 42 cm boy dedi oğluşum için. İri bebek dedi. Size öyle birşey söylendi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?