- Konu Sahibi derinsular
-
ne güzel canım ben şimdiden 11 kilo aldım:) daha önce 35 kiloluk bir tecrübem olunca dikkat edeyim dedim ama işe yaramadı sanırım:)35+0 ken 2547 gr bende toplamda 13 kg almış bulunmaktayım :)
ne güzel canım ben şimdiden 11 kilo aldım:) daha önce 35 kiloluk bir tecrübem olunca dikkat edeyim dedim ama işe yaramadı sanırım:)
verdim canım oğlum 1.5 yaşındayken 35 kilonun hepsini vermiştim çok şükür. zaten normal doğum anında 12 kilo falan gitmişti.35 te çokmuş yaffama sağlık olsun canım yapacak bişi yok kilo verilir bi yerden sonra ..bebişler büyüsün yeter
24+4 860gr
24+0 710gr
Kizlar 4 gunde 150 gr almasi normal mi?
Seker yuklemesi yapildi,seker filan da cikmadi..
28+4 haftalıkken 1500gr dı kızım şuan 30. haftamızdayız ne kadar olmuştur acaba:)
Evet benim kizimada tombis iri dedi sekerime bakti yüksek olabilirmi diye ama normal çıktı sağlığı iyiyiyse problem yapma benim bebisim hep iriydi 28 de 1750 gr di simdi 31+5 de 2300 gr olmus dogana kadar 3500 kiloyu gecer sanırım
dra sormak lazım ama bence fazla farklı drlara mı gittin acaba cihazdan cihaza da farkeder24+4 860gr
24+0 710gr
Kizlar 4 gunde 150 gr almasi normal mi?
Seker yuklemesi yapildi,seker filan da cikmadi..
ayrıntılıya girdin mi peki ne dedi dr30+5 te 1334 gr. Doktor zayıf dedi 2hafta geriden gosteriyormus kilosunu. Bende zayıf bebekmisim hatta hala zayifim karnm çok belli değil ama doktor ayrintiliya gönderdi sebebi ne diye bakalim
Evet bugün girdim şükür bi sknti cikmadi. Normal değerlerde kilosu da bebegin pozisyonundan dolayı yanlış olculmus olabilir dedi.ayrıntılıya girdin mi peki ne dedi dr
Canım 16+5 de iken 15 cm 157 gr'mdı kızım17. Haftada bebişleriniz kaç gr fıkır acaba :)
Benim oglusum zayıf mı kalmış yoksa
22 +2 de geçen hafta 510 gram olmuştu .
Allah hepsini bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?