- 9 Nisan 2014
- 41
- 16
- 48
- Konu Sahibi derinsular
-
gayet iyi canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah:)23+2 'de doktorum 614 gr dedi, nasıl sizce arkadaşlar? Bu benim ilk gebeliğim.
maşallah seninki erkek sanırım kilosu çok iyi27. Haftada 1160 gr kilosu 35 cm bouu :)
Yok canim kiz :)maşallah seninki erkek sanırım kilosu çok iyi
normal canım bence hiç endişelenme sonraki haftalarda çabuk kilo alıyorlar:)20+1 de 335 gr iyi mi sizce
maşallah tombiş olcak:)26 haftada 1000gramdı
normal canım 32. haftadan sonra sen de bebeğin de daha çok kilo alırsınız:)selam kızlar 30+5 teyiz 1.572 kilo normal mi ?
sağol canımnormal canım 32. haftadan sonra sen de bebeğin de daha çok kilo alırsınız:)
olsun canım hareketli olması iyi ilk çocuk olunca insan çok endişeleniyr çok hareket etsin hissedeyim istiyorsun:)sağol canım
benim paşam çok kuvvetli daha şimdiden yaa, bi vuruyo bacağı çıkacak şimdi karnımdan diyorum
aynen sorma bi gün ciğer yedim söylemesi ayıp,bi kaç saat hareket etmediolsun canım hareketli olması iyi ilk çocuk olunca insan çok endişeleniyr çok hareket etsin hissedeyim istiyorsun:)
aynen öyle hayırlısıyla dığuraydık da onlar da rahat edeydi biz de:)aynen sorma bi gün ciğer yedim söylemesi ayıp,bi kaç saat hareket etmediaklım çıktı hareket etmiyo zehirledim çocuğu diye, paranoyak oluyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?