bebeklerimizin kiloları hangi haftada ne durumda?

Kızlar bugün itibariyle 28+5 'im, randevum haftaya. Sizce bu hafta kaç jkilodur bebişim.

bende bugun doktora gittim 28+0 1052 gr haftasıyla uyumlu dedi doktorum :) ama çatı ağrım var felaket benim gibi bu haftalarda çatı ağrısı yaşayan varmı ?

kızlar ben de dün doktordaydım 400 gr olmuş kızım ama boyunu ölçemiyurz dedi dr. sizinkiler nasıl ölçtü acaba bana daha hiç kaç cm olduğunu söylemedi sadece kilosunu söylüyor.

kızlar ben de dün doktordaydım 400 gr olmuş kızım ama boyunu ölçemiyurz dedi dr. sizinkiler nasıl ölçtü acaba bana daha hiç kaç cm olduğunu söylemedi sadece kilosunu söylüyor.
Boyunu çok da merak etmenize gerek yok bence :) kilo bilmeniz yeterli zaten boyunu tam net ölçemiyorlarmis ..

Canım bu belirttiğiniz haftalar adet tarihinize göre olan mı ultrason ölçümlerinde çıkan mı? Bazıları adete göre önde veya geride takip edebiliyor ya,ona göre sordum.Benimki ultrasonda 30+4 çıktı kilosu 1500 gr, kiloyla hafta normal uyumlu ama adete göre 29+2 'yi,doktor kilosu biraz fazla dedi.?????

32+1 de 1800 dü kilosu boyu 42 cm doktorum gayet iyi dedi ama karnım küçük görenler hamile olduğuna eminmisin el kadar bişe çıkar diyolar bilmişler

yani 3 haftada 300 gr.dan fazla alır 3.trimester'de normalde bi bebiş dimi?Benimki biraz fazla demek ki.

En son 30 nisanda ayrıntılı ultrason için radyologa gittik bebeğim ozaman 25+3 haftalik idi. Kilosu 1045 gr boyuda 34.5 cm di.ddi.sat a göre doğum 10 ağustosta fakat doktorun olcumlerine göre tahmini doğum tarihi 28 temmuz görünüyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim bebislerimize sağ salim kavustursun inşallah

31+5 te 2000 kg boyumuz 41cm ultrason çıktısında haftamız 32+5 görünüyor bir hafta önde gidiyoruz sanırım

37+3 te 3200 kg di bebisim :)

OTE="cimcimesevilay, post: 40871848, member: 614918"]32+1 de 1800 dü kilosu boyu 42 cm doktorum gayet iyi dedi ama karnım küçük görenler hamile olduğuna eminmisin el kadar bişe çıkar diyolar bilmişler[/QUOT

Selam bütün hamislere karın büyüklüğü ile alakası yok benm de karnm aman aman büyük değil ama bebeğim iri çıktı 35+3 de uc kiloydu ve suyum fazla çıktı doktorum gel yat dedi ben yatmadm erken doğum yapacağım buyuk ihtimal salı günü kontrol var bakalım ne diyecek

Merhaba canim bisey danismak istedim sana simdi sata göre degilde doktorun dedigine göre dogum tarihin öne alinmis ya normal dogum icin de gecerli oluyo mu bu tarih yoksa sezeryan icin mi gecerli oluyo? Benim doktorum da beklenen dogum tarihini öne aldi fakat nasi oluyo hic anlamadim dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…