- Konu Sahibi derinsular
-
Tekrardan kendi dr.una gitmeni öneririm yanlış ölçüm de olabilir, zaten 40 haftaya kadar bekletmezler eğerki kilosu bu şekilde ise 2-3 hafta sonra sezeryan yaparlar ancak önemli olan bebeğinin sağlığı canını sıkma başka sorun yok ise tosun gibi bir bebişin olur işte ne güzel :) hayırlı uğurlu sağlıkla gelsin inş.kızlar merhaba, bebeğimin hareketlerinde sıkıntı hissettim ve bugun İşyerime yakın bi hastaneye gittim. 35+2 yiz. 3493 gr dedi ameliyat olacaksın diyor moralim cok bozuktu. Kendi doktorumda iri bebek demişti ama sıklıkla kontrole çağırmadı. Bu doktor da bu durumda her hafta kontrole çağırması gerekti felan diyince moralim bozuldu. Ve zamanında şeker yüklememi yaptırmıştım hatta ara ara ne olur ne olmaz diye açlık tokluk ta baktırıyordum. Gizli diyabet olabilir dedi bu gittiğim doktor. Bilemedim ne yapacağımı.
Tekrardan kendi dr.una gitmeni öneririm yanlış ölçüm de olabilir, zaten 40 haftaya kadar bekletmezler eğerki kilosu bu şekilde ise 2-3 hafta sonra sezeryan yaparlar ancak önemli olan bebeğinin sağlığı canını sıkma başka sorun yok ise tosun gibi bir bebişin olur işte ne güzel :) hayırlı uğurlu sağlıkla gelsin inş.
bende 25 +3 um gecen ay 476 gram di.25.haftamizdayiz geçen ay 400gr di şimdi 1.100gr ..doktor şaşırdı kaç kez ölçtü tombik mi olacak bebeğim acaba merakdayim böyle giderse normal doğurama m diye endişe içindeyim ama tek sağlıklı olsun da tabi ...
:)bilmem ki canım ben 800gr filan bekliyordum doktor geçen ay senin için 400gr iyi ama 500oluyor normalde dedi bu ay böyle çıkınca şok lara girdibende 25 +3 um gecen ay 476 gram di.
bakalim carsamba kac kilo cikicak benimde 1 kilo ustu felan cikar mi acaba :)
:)bilmem ki canım ben 800gr filan bekliyordum doktor geçen ay senin için 400gr iyi ama 500oluyor normalde dedi bu ay böyle çıkınca şok lara girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?