bebeklerimizin kiloları hangi haftada ne durumda?

benim de dün kontrolüm vardı 28+4 de 1230 gr dedi dr inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar:)

kızlar merhaba, bebeğimin hareketlerinde sıkıntı hissettim ve bugun İşyerime yakın bi hastaneye gittim. 35+2 yiz. 3493 gr dedi ameliyat olacaksın diyor moralim cok bozuktu. Kendi doktorumda iri bebek demişti ama sıklıkla kontrole çağırmadı. Bu doktor da bu durumda her hafta kontrole çağırması gerekti felan diyince moralim bozuldu. Ve zamanında şeker yüklememi yaptırmıştım hatta ara ara ne olur ne olmaz diye açlık tokluk ta baktırıyordum. Gizli diyabet olabilir dedi bu gittiğim doktor. Bilemedim ne yapacağımı.

31+5 te doktor karın ölçüsünde bebek zayıf dedi 1700 kiloda göründü haftasindan 5 gün küçük çıkıyor dedi Dopler USG istedi orda bi sorun çıkmadı 1750 kiloda ama yine haftasindan 5 gün küçük çıktı bi sorun yok dedi doktor..hhayırlısı olsunn Inşallah

Tekrardan kendi dr.una gitmeni öneririm yanlış ölçüm de olabilir, zaten 40 haftaya kadar bekletmezler eğerki kilosu bu şekilde ise 2-3 hafta sonra sezeryan yaparlar ancak önemli olan bebeğinin sağlığı canını sıkma başka sorun yok ise tosun gibi bir bebişin olur işte ne güzel :) hayırlı uğurlu sağlıkla gelsin inş.

Gecen hafta doktora gittigimde 27+6 di ve kilosu 1500 gr dr gayet iyi dedi ama bana sanki haftasina gore tombikmis gibi geldi :))

evet dün kendi doktoruma gittim, illaki diyabet olacak diye birşey yok iri bebek karşılaştığımız bir durum dedi. Haftaya kontrole çağırdı. Sezeryan diyor oda. Ama suan için tarihi ile ilgili birşey söylemedi. Haftaya gittiğimde netleştireceğiz inşallah. Kendi doktorumda 3300 ölçtü.

21. Haftada 430 gr
27. Haftada 868 gr
30.Haftada 1540 gr
33.haftada 1953 gr
35.haftada 2490 gr

Simdilik boyleyiz.

25.haftamizdayiz geçen ay 400gr di şimdi 1.100gr ..doktor şaşırdı kaç kez ölçtü tombik mi olacak bebeğim acaba merakdayim böyle giderse normal doğurama m diye endişe içindeyim ama tek sağlıklı olsun da tabi ...

35+3 te kilosu 2700 civarıydı. Doktorum normal diyor bazılarıda niye okadar az diyor kafayı yemişler :)))

bende 25 +3 um gecen ay 476 gram di.
bakalim carsamba kac kilo cikicak benimde 1 kilo ustu felan cikar mi acaba :)

bende 25 +3 um gecen ay 476 gram di.
bakalim carsamba kac kilo cikicak benimde 1 kilo ustu felan cikar mi acaba :)
:)bilmem ki canım ben 800gr filan bekliyordum doktor geçen ay senin için 400gr iyi ama 500oluyor normalde dedi bu ay böyle çıkınca şok lara girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…