Bebeklerimizin tekmeleri

NuANSS

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
3
0
16
Denizli
Herkese merhaba, bütün annelere... Ben bir şeyi çok merak ediyorum bununla ilgili daha tecrübeli yada bilgili annelere soruyorum; Ben hamileliğimin 20. haftası içerisindeyim ama bana göre henüz bebeğim tekme atmadı, yani henüz ben tam olarak düşündüğüm tarzda bir hareketle karşılaşmadım, Ama sanki karnımda bir kelebek çırpınıyomuş yada gözümün seyirmesi gibi karnım seyiriyormuş gibi hissediyorum ara sıra, yani bu durumda bebeğim aslında hareket ediyor mu etmiyor mu? bunu çok merak ediyorum.. cevaplarınızı heyecanla bekliyorum... şimdiden teşekkürler herkese, bütün annelerin sağlıkla bebeklerine kavuşmaları dileğiyle...

Herkese merhaba, bütün annelere... Ben bir şeyi çok merak ediyorum bununla ilgili daha tecrübeli yada bilgili annelere soruyorum; Ben hamileliğimin 20. haftası içerisindeyim ama bana göre henüz bebeğim tekme atmadı, yani henüz ben tam olarak düşündüğüm tarzda bir hareketle karşılaşmadım, Ama sanki karnımda bir kelebek çırpınıyomuş yada gözümün seyirmesi gibi karnım seyiriyormuş gibi hissediyorum ara sıra, yani bu durumda bebeğim aslında hareket ediyor mu etmiyor mu? bunu çok merak ediyorum.. cevaplarınızı heyecanla bekliyorum... şimdiden teşekkürler herkese, bütün annelerin sağlıkla bebeklerine kavuşmaları dileğiyle...

slm canim ilk baslarda zaten oyle oluyor bi anda oyle sidedtli bi tekme gelmiyor bu haftalarda iyice kuvetlenir bebisin bak sana ne tekmeler atar:9::9::9:

canım sen bebeğini hissetmeye başlamışsın zaten
daha kasları reflexleri yeterince gelişemediği için bize kelebek çırpınışı gibi geliyor
ben 17. haftamda hissettim ama benim 2. gebeliğim
ilkini 6 ayda zor hissetmiştim
yaklaşık 1 ay sonra neler hissettiğini tekrar yaz olurmu
şimdi tekmelerden gece uykumdan bile uyanıyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bu konuyla ilgili cevap yazanlara ve beni bilgilendirenlere çok teşekkür ederim, artık daha rahat ve stressiz hissediyorum kendimi. bebişimin hareketlerini de daha yoğun hissediyorum artık sanırım birazda psikolojikmiş benim tereddütlerim tekrardan teşekkürler...

bebeklerimiz seninkiyle aynıymış canım inşallah sağ salim doğarlar:) ama ben net olarak hissediyorum 16 haftalıktan beri benimki kız ama ondan mıdır bilmem

Bu konuyla ilgili cevap yazanlara ve beni bilgilendirenlere çok teşekkür ederim, artık daha rahat ve stressiz hissediyorum kendimi. bebişimin hareketlerini de daha yoğun hissediyorum artık sanırım birazda psikolojikmiş benim tereddütlerim tekrardan teşekkürler...

17. haftadan sonra senin dediğin gibi hissediyordum ama tam olarak emin olamıyordum. 20. hafta oldu hala hissedemiyorum diye üzülürken kontrole gittik, gelişimi gayet normalmiş :) o akşam sanki birden güçlendi mi oğlum ne oldu, öyle kelebeğin kanadı falan gibi değil, biranda güçlü bir şekilde hissettirmeye başladı kendi. hatta saatleri bile belli artık oğluşumun :) hiç kafana takma, çok kısa bir zaman sonra sende çok net bir şekilde hissedersin...gündüzleri genellikle uyuduğu için farketmezsin ama gece ilerleyen saatlerde sana kendini gösterir ;)

Doğcak olan prensesim yani Denizim masallah ya surekli hickiriyo yada icerde tepisip duruyo. Kaldi a llahn izniyle 13 ağustosta aramiza katilcak kucuk kelebegim :-)

Back
X