Bebeklerimizin zeka gelişimi için neler yapıyoruz/yapmıyoruz paylaşalım

kızlar sızın paylasımlarınınızı okuyunca daha 6 haftalık hamıleyım bır an once zaman gecsın ıstedım
çok sıcak ıcten paylasımalr olmus
hayırlı omurlu olsun bebışlerınız

kızlar bu topik süper olmuş gerçekten harika
ben kızımın özgüveni tam yetiştirmek istiyorum
ben bunun sıkıntısını çok yaşıyorum çünki
küçüklüğümden beri annemden duyduğum laf sen yapamazsın
olmuştur hala bana beceriksiz muamelesi yapar
buda bende özgüven eksiklği yarattı kızımı kendine güvenen
yapmak istediğini tam ifade edebilen bir birey olarak yetiştiricem
allah nasib ederse eğitimin yaşı yok çok küçük olsalarda
herşeyi anlıyorlar benim kızımın gelişimi için yaptığım bikaç şey var
emziğini direk ağzına vermiyoruz eline veriyoruz kendi ağzına almaya çalışıyor
artık mızırdandığında emziği yakınsa bulup ağzına alabiliyor :))
sürekli konuşuyoruz şarkı söylüyoruz müzik dinletiyoruz
ama çevremde okadar cahil diyeceğim artık onlara başka söz bulamıyorum
insan varki malesef hepsi akrabalarım kızımı severken bile yoruyorlar
elimden geldiğince uzak tutmaya çalışıyorum

Sevgiciğim takma kafana o cahıl ınsanlara. Ve ınsanlara lafını soylemekten cekınme. Sonraa ahh keskelerı deme. Sen herseyı arastıran bılınclı bır annesın. Ve bebegınız cogu seyı sızden ogrenecek. Onun oz guvenının yerınde olması ıcın sureklı sarıl ona. bırseylerı basardıgında odullendır.Optum Kardelen Nevamızı

elimden geleni yapmaya çalışıyorum sonuçta artık onlar için yaşıyoruz teşekkürederim canım samimiyetin için sende benim için öp ali tunayı a.s.

güzel konu!!
ben çok konuşuyorum oğlumla.
aynada ağzını burnunu gösteriyorum.
şarkılar söylüyorum.
geçen haftada dergilere bakmaya başladık.
ama ne yaparsam eksik gibi geliyor
bilgilendirmelerinizden faydanacağım

Değişik yerler...
Ewet kızlar heryere götürün onu,bebektir ne işi var?aman ne anlıcak demeyelim,dikkat edin her girdiği yeni ortama koca koca bakıorlar acaba nere bura der gbi...ben alıp hayvanat bahçesine,oyun parklarına,masal karakterlerinin oldğu harikalar diyarına herr gittiğim yere götürmeye çalışıyorum ve anlatıyorum...bak bu kırmızı fil,bu küçük ördek, bu dede...inanın şimdi hanimiş teyzesii dedğmizde kapıya bakıyor,bir de tel sararı öğrendi izi izleye izleye:))

oğlumun en büyük zevki benimle oyun oynamak, oyuncakları alıp odasında oyun oynuyoruz, saklıyorum oyuncağı arkama doğru eğilip bakmaya çalışıyor, konuşuyorum bol bol, büyük birisyle konuşur gibi, yanlışlıkla bişey yaptığım zaman özür diliyorum, işe başlayacağım ilk gün bakıcımıza bırakırken "sen güçlü bir bebeksin annecim, dayanacaksın, ağlamayacaksın, bazı bebeklerin anneleri çalışırlar böle" dedim arabada eşim bana güldü "tabi tabi meriçte anladı şimdi tabi annecim diycek sana" dedi, anlar benim oğlum dedim, meriçte bana bakarak güldü.... işten geldiğim zaman onu yalnız bırakmamaya özen gösteriyorum, yüzüne dokunuyorum bi onun burnuna bi benim burnuma vs.... bi yere gittiğim zaman mutlaka orayı gezidirp anlatıyorum, market, park, piknik vs... yapılacak çok şey var tabi zaman geçtikçe onları uygularız inşallah hep birlikte.

bizde götürüyoruz heryere.
zaten bizimki gezme meraklısı..
burda minyatür bir hayvanat bahçesi var oraya götürdük
yanlız bizimki pek hayvanlarla ilgilenmiyor nedense..
sitenin bahçesinde geziyoruz top poynayan bisiklete binen çocukları izliyoruz.
bizimki bayılıyor küçük çocuklara..
onları izliyor..
markete gidiyoruz..
rafları geziyoruz..
bide arabalara bayılıyor ya..
allahtan dedesinin araba galerisi var!!!
dedesi gibi araba hastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…