Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

HG Rana gecmis olsun guzel kizimiza ve tatli annesine ihlamur icir canim bebeler rahatsiz olunca keyfimiz kaciyor ama doktorlar hastalandiklarinda bagisiklik sistemlerinin guclendigini soyluyorlar gokcenin kac disi var?
Bizim sipanin simdilik 6 disi var sanirim ikiside yolda o 6 disle neler yiyor neler elmayi cook seviyor soyuyorum butun gene hepsini bitiriyor.
Bakalim tum disi cikinca ne olacak ikinci bebegi dusunuyormusun canim:34:gokce kizimizi kib öp canim sevgiler:71:

canım maşallah senin ogluşada bende gökceye elma verince koparıp yiyebiliyo:) ama diger meyvelerle pek arası yok bide üzüm yemegi seviyo :) canım bende ikinciyi düşünüyom ama biraz daha emzirmek istiyorum 1.5 yaşa kadar emsin diyom sonra biraz bekleyip başlarım çalışmaya ara verdikçe gözüm korkmaya başladı yaa ikinci bebege gökce gazlı bi bebekte gece uykularımız yoktu o yüzdn korkuyorum gene aynı günler gelicek die:( sen düşünüyon mu?
kızlar üstte sizi sormayı unuttum inş hepiniz iyisinizdir bebişlerinizi öpün yerime kib

canım maşallah senin ogluşada bende gökceye elma verince koparıp yiyebiliyo:) ama diger meyvelerle pek arası yok bide üzüm yemegi seviyo :) canım bende ikinciyi düşünüyom ama biraz daha emzirmek istiyorum 1.5 yaşa kadar emsin diyom sonra biraz bekleyip başlarım çalışmaya ara verdikçe gözüm korkmaya başladı yaa ikinci bebege gökce gazlı bi bebekte gece uykularımız yoktu o yüzdn korkuyorum gene aynı günler gelicek die:( sen düşünüyon mu?
kızlar üstte sizi sormayı unuttum inş hepiniz iyisinizdir bebişlerinizi öpün yerime kib

Iyi geceler canim
Gene gece kusum ne yapayim vaktim olmuyor.Tabiki emsin guzel kizimiz ana sutunun yerini hic bisey tutmaz ranacaim inan ciddi ciddi dusunmeye basladim oglumun bir kardesi olmasini coooook isterdim.
Biliyorsun benim durumum ciddi yani baya bir zorluk cektim.
Acikcasi biraz korkuyorum tedavi oldugum merkezde prof dr gorustum bu konuyu simdi dahada cabuk hamile kalabilecegimi soyledi ama tabiki verici olan Allahim nasipten otesi yok insallah rabbim yavruma bir kardes verir.
Korkma canimya belki ikinci bebegin oyle olmaz bence olsun gokceye bir kardes Rabbim gonlune gore versin.
Ranacim sen kizina gunde ara ogun haric kac ogun veriyorsun?
Kizinin kilosu kac?
Cokkmu sordum canim Allaha emanet olllllll sevgiler:71:

Iyi geceler canim
Gene gece kusum ne yapayim vaktim olmuyor.Tabiki emsin guzel kizimiz ana sutunun yerini hic bisey tutmaz ranacaim inan ciddi ciddi dusunmeye basladim oglumun bir kardesi olmasini coooook isterdim.
Biliyorsun benim durumum ciddi yani baya bir zorluk cektim.
Acikcasi biraz korkuyorum tedavi oldugum merkezde prof dr gorustum bu konuyu simdi dahada cabuk hamile kalabilecegimi soyledi ama tabiki verici olan Allahim nasipten otesi yok insallah rabbim yavruma bir kardes verir.
Korkma canimya belki ikinci bebegin oyle olmaz bence olsun gokceye bir kardes Rabbim gonlune gore versin.
Ranacim sen kizina gunde ara ogun haric kac ogun veriyorsun?
Kizinin kilosu kac?
Cokkmu sordum canim Allaha emanet olllllll sevgiler:71:

canım inş bi melegimiz daha olur bbeişlrimiz kardeşsiz kalmaz :)
ögünlerini dur yazayım bakalım kaç ögün veriyomuşum :)sabah kalkınca beni emiyo bi saat sonra kahvaltı olarak bi yumurta sarısı bi kaşık pekmez bir iki zeytin azda peynir ve reçellerden yedirmeye çalşyorum sonra iki saat sonra mama yiyo uyuyo kalkınca iki sat sonra öglen yemegi yoksa yogurda cicibebe katıp veriyom sonra uyku zamanı beni emiyo kalkınca akşam yemegi yiyo meyce yedirmeye çalışyom uyumadan önce beni emiyo doymazsa mama veriyom :) baya çok ögün oldu dur sayalım kaç ögünmüş 6 ögün oluyo acaba çok mu fazla ben tecrübeli bi anne deyilim aslında bebege iyi bakmayı sizler bende iyi biliyosunuz :) canım gökcenin kilosu en son 11 i geçmişti şimdi kaç kilo bilmiyom inan ki ama zayıfladı sanki senin ogluş kaç kilo ?boyuda 74 ü geçmişti :)

slm hanımlar...nasılsınız? bakıyorumda herkez bir telaş ve uğraş içerisinde....ama bu telaşlar,yorgunluklar zorda olsa çookk güzel şeyler...Allah yavrularınıza sağlık,sıhhat,hayırlı ,uzun yaşamlar versin,çocuklarına kardeş isteyenlere kardeş versin inşşş....hepinizi öpüyorum.... hoşçakalın,sağlıkla kalın....:1:

ögünlerini dur yazayım bakalım kaç ögün veriyomuşum :)sabah kalkınca beni emiyo bi saat sonra kahvaltı olarak bi yumurta sarısı bi kaşık pekmez bir iki zeytin azda peynir ve reçellerden yedirmeye çalşyorum sonra iki saat sonra mama yiyo uyuyo kalkınca iki sat sonra öglen yemegi yoksa yogurda cicibebe katıp veriyom sonra uyku zamanı beni emiyo kalkınca akşam yemegi yiyo meyce yedirmeye çalışyom uyumadan önce beni emiyo doymazsa mama veriyom :) baya çok ögün oldu dur sayalım kaç ögünmüş 6 ögün oluyo acaba çok mu fazla ben tecrübeli bi anne deyilim aslında bebege iyi bakmayı sizler bende iyi biliyosunuz :) canım gökcenin kilosu en son 11 i geçmişti şimdi kaç kilo bilmiyom inan ki ama zayıfladı sanki senin ogluş kaç kilo ?boyuda 74 ü geçmişti :)
Selam inanki superya ranacim bizim dr gunde 3 ögun verin dedi:18:Canim oglum bazen korka korka eline püskuvi vriyorum ya cevrendede beni korkuttular aman yedirme cocuk obez olur inanki okadarda yemiyor.Sevdigi olursa guzel yiyor.
Ben sabah 5 civari uyaniyor sut ver 9 da kalkiyor kahvalötisini veriyorum.Öglen uyuyor15 30 corba ver aksamda bizimle yiyor hafdada balik kofte et veriyorum gerekirse yatarkende sut iciyor ara ogunlerde yogurt ve meyve veriyorum simdide sipa kendi yemeyi istiyor guzel kasik tutuyor Pasamin kilosu 12 600 kg boyuda 80 cm:nazar:maasallah kuzularimiza Allahim yavrularimiza hayirli uzun ömurler versin ins aminnnn

slm hanımlar...nasılsınız? bakıyorumda herkez bir telaş ve uğraş içerisinde....ama bu telaşlar,yorgunluklar zorda olsa çookk güzel şeyler...Allah yavrularınıza sağlık,sıhhat,hayırlı ,uzun yaşamlar versin,çocuklarına kardeş isteyenlere kardeş versin inşşş....hepinizi öpüyorum.... hoşçakalın,sağlıkla kalın....:1:
bluesuu hg canim nerelerdesiniz nasilsin umarim hersey yolundadirAminnn canim dualarina cani gonulden katiliyorum Rabbim hepimize hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin ins calisiyormusun tekrar tedavi dusunuyormusun? Allaha emanet ol canim kardesim Yaradanim gonlune gore versin ins öptüm sevgiler:71:

Arkadaslar nerelerdeseniz
Muallimcim sen yazmadan gecmezdin kizceler nasil ins hersey yolundadir.
bebek_ist tasindinmi Allah yar ve yardimcin olsun
Toprak senay deniz ses verin kizlar
Bebeler nasil inanin merak icindeyim selam ve duayla Allaha emanet olun

selam kızlar ..bız ıyıyız grıp asılarını olduk........dıla ıle ılgılenıyorum fızık tedavıye gıdıyoruz bıde oğlu okula basladı ya bılgısayarı kapattım ders calıssın dıye yoksa basından kalkmıyo o yuzden zor gırıyorum opt bebeklerınzı

slm kızlar
nilcim dünle bugün gökceye mamayı azalttım 1 tane veriyorum ama başka yemek yemek istemiyor:(
muaalimcim kolay gelsin canım
bluesucum hoşgelmişsin iyi olmana sevindim sende kib öptm
kızlar hepinizi iyisinizdir umarım bizde cumartesi gökceye dogum günü yapıcaz şimdiden telaş sardı beni yaa :( gece uyku gözüme girmiyo acaba ne hazırlasam versem die:( kib öptz sizleride

slm kızlar....nilcim evet çalışıyorum ....çalışmakta yorucu ama bana çok iyi geliyor.....tedaviyi sormuşsun.....vallahi ne desem boş olur...bazen düşünüyorum,bazende artık yeter diyorum...ama şu sıralar rahatım yerinde...dr. gitme fikrini düşününce içimi bir heyecan,korku sarıyor......ama bir kez daha deneyebilirim...fakat zamanını hiç belirlemedim.....tek çocuklu olma fikrini artık eşimle kabullendik...Allah bu yavrumuza hayırlı,uzun ,ömürler versin...oğlumda artık kardeş istemekten vazgeçti.....ama yinede Allahın takdiri... bundan sonra çocuğumuz olurmu,olmazmı onu tek bilecek rabbimiz........gökçe.....doğum gününüz gelmiş bile...daha dün gibi.... günler,aylar çabuk geçiyor...şimdiden doğum gününz kutlu olsun...... muallim inşş.. kızın en kısa zamanda yürür...sanada çok kolay gelsin.....diğer kızlar hepinize selamlar....kendinize iyi bakın...:1::1::1:

Merhabalar
Herkes iyiir insallh -ecmise bakama-im benim pc halen bozuk
yeni evimize yerlestik kuzum tasin yerles telasin-a hasta olu hastane tahliller misafirler younum yazamaim
firsat bulunca yazarim yine
Bluesuu iyi olmana sevin-im Allah olan evlatlarimiza can sa-li-i uzun omurler versin
Ranacim prensesin -oum -unu (offf yazilmiyor )yeni yasiiiiiiiiii kutlu olsun birlikte nice senelere insallahh
Muallim abla nil sizlere iyiiniz imi kuzulara iyi bakin

selam....yagmurlu bı pazar sabahı selammmmmmmmm....palamut havası dıye balık aldım azcvık yıyelım barı cok aram yok ama bazen ıyı oluyo....tasınanlar yerlesmıs ıns hayırlı olsun ....bebıs ıst gokce nıl denız optum sızı bulıesu ıns canım yıne dene derım ıns neden olmasın kısmet bu ısler...oğlusunla guzel bı omur ....benı mkıler ıyıler sanırım azılar cıkıyo azcık atesı var elanın....onun dısında cook yogunum ya ve yorgun.....nılo gokce derya bebıs ıst ıyı bakın kendızıe denız yurume basladımı merka etmeyın yuruyecekler ve heryer dagılacak..............kıs hazılrıkları neler yaptınız ..bemn buzluga erık cılek vısne uzum koydum ...sebze koydum azcık...kızılcık koydum..melemenlık domats yaptım ee yetr dımı yaaaaaaaa...optımmm cokk

slm kızlar herkes iyidir inş dün dogum günümüzü kutladık gökce naz artık 1 yaşında :) çok şükür rabbim e saglıklada büyüsün inş. komşuları çagırdım onlarınçocuklarıyla koşusturdu durdu:) bizimde 1 yaş aşımız var salı günü gidip yaptırcaz inş :) o derdimizde biter inşş bu arada gökce iki diş .çıkarda alttan üst diişlerde şiş ama iki aydır çıkmadı:( mamayıda 1 e düşürdüm onun haricinde iştahı kesildi yaa:( ama zorlamıyorum yemek yesin die:(
mualimcim ben dolaba mısır koymuştum menemenlik domates koydum karnıyarık ve güveçlik yaptım yeşil fasulye yaptım koydum . kışın tazesinden dolma yapmak için biber patlıcan koydum üzüm hoşaf için mi koydun dolaba? aslında çok şey var koymak gereken ama erinipte yapmıyorum:(
Eki Görüntüle 270325 Eki Görüntüle 270326 bunlarda dogum gününden bi kareler:)

Selam inanki superya ranacim bizim dr gunde 3 ögun verin dedi:18:Canim oglum bazen korka korka eline püskuvi vriyorum ya cevrendede beni korkuttular aman yedirme cocuk obez olur inanki okadarda yemiyor.Sevdigi olursa guzel yiyor.
Ben sabah 5 civari uyaniyor sut ver 9 da kalkiyor kahvalötisini veriyorum.Öglen uyuyor15 30 corba ver aksamda bizimle yiyor hafdada balik kofte et veriyorum gerekirse yatarkende sut iciyor ara ogunlerde yogurt ve meyve veriyorum simdide sipa kendi yemeyi istiyor guzel kasik tutuyor Pasamin kilosu 12 600 kg boyuda 80 cm:nazar:maasallah kuzularimiza Allahim yavrularimiza hayirli uzun ömurler versin ins aminnnn

bluesuu hg canim nerelerdesiniz nasilsin umarim hersey yolundadirAminnn canim dualarina cani gonulden katiliyorum Rabbim hepimize hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin ins calisiyormusun tekrar tedavi dusunuyormusun? Allaha emanet ol canim kardesim Yaradanim gonlune gore versin ins öptüm sevgiler:71:

maşallah yavrulara. batu nun yemesinden çok çekiyoruz. mama bağımlısı benim oğlum. uzun süre mama dışında yemek yemedi. şimdi biraz sebze ve bazen de meyve yiyor. kahvaltı etmiyor. kaşık maması almadı. peynir ve yumurtayı domates salatalık ile ezip verdik birkaç gün sonra onu da yemedi. menemen gibi pişirdim yemedi. 10 ayı geçti diye hipp in devam sütüne yulaf ezmesi ve hurma ceviz blendırdan çekip koydum 2 gün yedi bugün yemedi. öğlen çorbasını çok güzel yedi sonra meyveyi yemedi. yemediği her öğün yerine 150-180 cc mama veriyorum. yatarekn mama yiyor. gece de genelde 1 kere uyanıyor. kısaca batu da 6 öğün yiyor bunların 2 tanesi bari sebze(et) meyve olsun diye çalışıyorum. haaa yoğurt da yemiyor. başta süt alerjimiz vardı. şimdi geçti ama yemiyorrrrr:84: halen maşallah boyu ve kilosu iyi 10 aylık boy 80 cm kilo 11400 dü. sadece mama yiyor obez olur mu diye korkmaktn vazgeçtim. son 2 ayda boyu 2 cm uzamış 600 gr artmış. eskiden her ay 1 kg alıyordu. bunun dışında tay tay durma süresi arttı. çok güzel sıralıyor. arada 1 adım tutunmadan atıp oturuyor. hadi ve gel mama yanına yarım yamalak anneyi ekledi. mamayı bilerek söylüyor galiba anneyi de :69::nazar:tabii kedi ve pisiyaaaa da diyor (evde kedi var da)

selam kızlar ..bız ıyıyız grıp asılarını olduk........dıla ıle ılgılenıyorum fızık tedavıye gıdıyoruz bıde oğlu okula basladı ya bılgısayarı kapattım ders calıssın dıye yoksa basından kalkmıyo o yuzden zor gırıyorum opt bebeklerınzı
geçmiş olsun elaya. o ateşliydi haliba. kızının fizik tedavisi de iyi gidiyordur inşallah.
slm kızlar
nilcim dünle bugün gökceye mamayı azalttım 1 tane veriyorum ama başka yemek yemek istemiyor:(
muaalimcim kolay gelsin canım
bluesucum hoşgelmişsin iyi olmana sevindim sende kib öptm
kızlar hepinizi iyisinizdir umarım bizde cumartesi gökceye dogum günü yapıcaz şimdiden telaş sardı beni yaa :( gece uyku gözüme girmiyo acaba ne hazırlasam versem die:( kib öptz sizleride

mama derken aptamil vs değil mi? yemek yemiyorsa diştendir. diş çıkarırken hem iştah gidiyor hem gece uykuları bozuluyor.

slm kızlar herkes iyidir inş dün dogum günümüzü kutladık gökce naz artık 1 yaşında :) çok şükür rabbim e saglıklada büyüsün inş. komşuları çagırdım onlarınçocuklarıyla koşusturdu durdu:) bizimde 1 yaş aşımız var salı günü gidip yaptırcaz inş :) o derdimizde biter inşş bu arada gökce iki diş .çıkarda alttan üst diişlerde şiş ama iki aydır çıkmadı:( mamayıda 1 e düşürdüm onun haricinde iştahı kesildi yaa:( ama zorlamıyorum yemek yesin die:(
mualimcim ben dolaba mısır koymuştum menemenlik domates koydum karnıyarık ve güveçlik yaptım yeşil fasulye yaptım koydum . kışın tazesinden dolma yapmak için biber patlıcan koydum üzüm hoşaf için mi koydun dolaba? aslında çok şey var koymak gereken ama erinipte yapmıyorum:(

maşallah kızına. bizim de 1,5 ayımız kaldı. bu kadar enerjiyi nereden buluyorsunuz maşallah :nazar:

denizcim teşekkür ederiz sizinde az kalmış yaşına saglıkla büyüsünler inş. maşallahsenin ogluşada canım çok güzel gelişimi biz istiyoruz ki onlar biz ne yersek yesinler ama işte karar onlara kalıyo mamayı tercih ediyolar daha hızlı yeniliyo galiba ondan:) canım ben aptamil veriyorum biberon maması ondan vazgeçmiyo ya yemek yesede günlük ondan yiyecek mutlaka:) benim kızda kablo kagıt peçete ne varsa yemek istiyor hergün tadına bakmazsa rahatlamıyo galiba:)

Maasallah ranacim kizimiza Rabbim hayirli uzun ömurler versin ins A h birde yazabilsem benim sipa illa o yazacak pc hastasi bu cocukya telf saat onlarla oynamayi seviyor.

Umutta mamayi yemiyor kahvaltisina 3 olcek birde aksamlari sutune katip veriyorum bende tarhana cikardim baya bir yoruldum umut cook seviyor tarhanayi sirf onun icin yaptim.
meze ve mememenlik yaptim tursu vs biseyler yaptim simdide komsulari toplayip manti acacam cigden buzluga koyacam hazir yemek oluyor.
Bizimkide ev yemeklerini seviyor hafdada bir balik veriyorum mutlaka köfte pilav yiyor bakalim simdilik ust disler sismis gece baya bir rahatsizlandi kuzum hasta olmasinlarda burada havalar baya bir sogudu

masallah bebeklerımıze ..............gokce de yasına gırdı demek cok guzel ya ..resmınız harıka olmus nıce senelere ıns..........
dısler cok fena kızlar sıkıntısı bıtmıyo ....elanın atesı var hala....azılar daha zorlu .oo herkes kıs hazırlıgı yapmus denız emınım sen yapmadın dımı ee calısınca olmuyo....oğlusun yakında yurur bebeklerınız bı ıkı aya kalmaz yuruler pesınden kosacaksınız benımkıler cekmece kapı dolap bosaltıyoo kızıyorum baslıyolar aglamaya cok nazlılar ya....kablo merakları suruyo canım ozellıkle benımkıler cep telefon sarjına meraklılar .....nılo masallah ya sende hızlısın mantı yapcan demek ..tarhana arkadasım yapıyo o verecek mantıda bazen alıyorum öle gecıyo...kıs gelıyo ya hava butrdada sogudu eve kapabcaz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne ıyı parkaa gıdıyoduk....optum cok sızı

benımkıler hala mama yıyoo aptamnıllın pırınclı ırmıklı mamaları bazen hero babuynınkı ....ama muhallebı corba yogurt da var arada .....bızın gıbı yemeye baslamadılar ya bu sabah azcık omlet yaptım bı ıkı catal adlılar ıns alısılar ...gokce yaslarından sonra dr bırak mmayı sıute alıstır dedı bende sute alıstırdım onaltı aylarıundan berı sut ıcıyolar oda artık sadece gece....o buıle bazen ıcmıyolar muhallebı ve yogurt olarak sutu yemıs oluyolar..corbalarına bı kıyma bı et ..........balık mevsımı geldı bakalım yerlermı normalde balıkyagı verıyorum zaten

denizcim teşekkür ederiz sizinde az kalmış yaşına saglıkla büyüsünler inş. maşallahsenin ogluşada canım çok güzel gelişimi biz istiyoruz ki onlar biz ne yersek yesinler ama işte karar onlara kalıyo mamayı tercih ediyolar daha hızlı yeniliyo galiba ondan:) canım ben aptamil veriyorum biberon maması ondan vazgeçmiyo ya yemek yesede günlük ondan yiyecek mutlaka:) benim kızda kablo kagıt peçete ne varsa yemek istiyor hergün tadına bakmazsa rahatlamıyo galiba:)

Maasallah ranacim kizimiza Rabbim hayirli uzun ömurler versin ins A h birde yazabilsem benim sipa illa o yazacak pc hastasi bu cocukya telf saat onlarla oynamayi seviyor.

Umutta mamayi yemiyor kahvaltisina 3 olcek birde aksamlari sutune katip veriyorum bende tarhana cikardim baya bir yoruldum umut cook seviyor tarhanayi sirf onun icin yaptim.
meze ve mememenlik yaptim tursu vs biseyler yaptim simdide komsulari toplayip manti acacam cigden buzluga koyacam hazir yemek oluyor.
Bizimkide ev yemeklerini seviyor hafdada bir balik veriyorum mutlaka köfte pilav yiyor bakalim simdilik ust disler sismis gece baya bir rahatsizlandi kuzum hasta olmasinlarda burada havalar baya bir sogudu

benımkıler hala mama yıyoo aptamnıllın pırınclı ırmıklı mamaları bazen hero babuynınkı ....ama muhallebı corba yogurt da var arada .....bızın gıbı yemeye baslamadılar ya bu sabah azcık omlet yaptım bı ıkı catal adlılar ıns alısılar ...gokce yaslarından sonra dr bırak mmayı sıute alıstır dedı bende sute alıstırdım onaltı aylarıundan berı sut ıcıyolar oda artık sadece gece....o buıle bazen ıcmıyolar muhallebı ve yogurt olarak sutu yemıs oluyolar..corbalarına bı kıyma bı et ..........balık mevsımı geldı bakalım yerlermı normalde balıkyagı verıyorum zaten

yaa bu yemek işi beni delirtecek :(( suratlar yok olmuş şu an saç baş yolanı koydum varsayın. batu kaşık maması yemiyor. biraz yulaf ununu süt ile verdim yedi. hatta dün az peynir ve yumurta da ekledim. pişirmek gerekirmiş. bugün yemedi. çorba yaptım harika. havuçlu şehriyeli maydanozlu tavuk suyu çorbası. tavuk etini de blendırda ezip ekledim. 3-4 tatlı kaşığı alıp kafasını çevirdi. myve bir ara az muz ve armut yiyordu. kayısı varken de kayısı. şimdi aklına eserse birkaç tane üzüm. varsa yoksa aptamil 3 numara devam sütü. bağımlılık yapan ne var acaba içinde? tatsız iğrenç birşey. neler denemedim ki. çorbayı biberonda verme. biraz tuz ekleme. baharat koyma vs vs. yok yok yok. birgün biraz yerse yaşasın diyorsun ama ertesi gün aynı şeyi yemiyor. hani bebekler aynı tadı isterlerdi? farklı veriyorsun yine yemiyor. reçel ekmek bile verdim. 1-2 kere aldı kafayı çevirdi. zaten yemeği ne görürse görsün önce kafa çevriliyor. sonra zorla parmakla biraz ağzına sürtüyorsun. tadını o an için yenebilir görürse biraz alabiliyor. ama ne zaman mama görse gözleri açılıyor gülümsüyor ve biberona atlıyor. açlığa da tahammülü yok. ama illa devm sütü olacak. şimdi anne mama demeyi de öğrendi. paçama yapışıp anne mama diye ağlıyor. ay deliricem :((((((((

Yüz yüze görüşmemiş olsak da, hayatımın en özel anları olan tedavi, hamilelik, doğum zamanlarımı paylaştığım, destek aldığım, görüş ve önerileriyle çocuklarımın dünyaya gelmesine yardımcı olan sevgili arkadaşlarım, Nasılsınız?

Hergün Çorlu-istanbul arası mekik dokumaktan, işlerin yoğunluğu ve 2 tane cadının koşturmasından yazamadım hiç... ama hep gönlümdesiniz...

1 ay önce tekrar istanbula yerleştim, anne ve babamı da yanıma alarak, kızlar büyüdüler, iş yoğunluğu biraz hafifledi ve ben bugün yeni topiği nihayet buldum....

Çok fazla okuyamadım ama sanırım herkes iyi.... Bende bol bol yazacağım bundan sonra...

Sizleri ve tatlı bıdıkları çok çok öptüm...

Muallim ablacım, seni ayrıca birkez daha öpüyorum ve teşekkür ediyorum, bizleri bir arada tuttuğum için...

Back
X