Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

selam herkese ne uzun zaman olmus özlemısım gercekten.............bız buyduk teyzelerı yuvaya basladık cok ssukur cok zorlu gunlerden sonraa azcık daha rahatız amaa kavgalar yune aynı herkes nasıl .........

herkese çok selam....buralara uğrayamaz olduk...yavrular büyüdüler mi.....çok nadir okumaya çalışıyorum...yazmak zor..benim denizim iyi...her gelişim açısından iyiyiz şükür.yaramazlıkta biraz geri olsa:((
sizink,ler??muallim....üçüzler??
nil bir ara topiğime uğramış denizi sormuş.oğluşu okula başlamış....buraya da uğrar ise selam olsun....inşallah ikinciyi Allah nasip eder ona...çok istiyordu....sevgiyle kalın....
yavrularımız artık akranlar...fırsat bulsak ta bahsetsek burada...ne ,y, olur.

Merhaba arkadaslar.. 2.5 yasinda kronik astimi olan bir kizim var. Yaklasik 4 5 aydir göğsündeki balgami atamadi.. doktorun dedikleri bile artik kafi gelmiyor. Her hafta sonunu evde hasta geciriyoruz kusuyoruz kusuyoruz ama yok bitmiyor.. umca, immuzinc baş ucu ilaclarimiz.. bal zencefil zerdecal karisimimiz her daim kullaniliyor. Elma yagi denedim yumusatir dediler olmadi. Buhar veriyorum akabinde kusuyoruz.. artik çaresiz kaldim.. var mi bana fikir verebilecek bir anne

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:nazar:slm arkadaslar bi sorum olacak kizimin kulaklarini deldirdim ama sim bi sorun yasiyoz.kulak memeleri iltihap tutmus akiyor yara oluyor hep agriyor elemekte istemiyor ne yapmam lazim simdiden yardimlariniz icin tskr ederim:((

merhaba beni hatırlamışsınızdır umarım. Benim 2011 de bir kızım olmuştu şimdi ikincisi için donmuşlarımla denemek için tedavi görüyorum

kuzucum bir yasında erkek ılk baslarda yani kırkına kadar biraz sakındı sonra Bi azdı beş ay ağladı Uyku sorunumuz vardı halen var,yeme alışkanlığı hamdolsun iyi gervı bu aralar peynır ve yumurtayı ıstemıyor,emeklıyor ayağa kalkıp desteksuz bırkac dakıka durup çömelip oturuyor yürüyecek inşallah altta ıkı tane dışı var başkada yok biraz gerıdrn geliyor kannımca kışın ikikere bronsıt oldu bu sene olmaz inşallah benım hatam evı çok sıcak tuttum , paşanın akranları var mı acaba

Back
X