Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

Kiz muallim coook begendim sizleri maasallah fistiklar buyumusler birde kiloluyum diyorsun gayet guzel ve zarifsin canim Allahim hayirli uzun ömürler versin bizlere Aminnnnnn:16:

hayırlı kandiller olsun rabbim tüm duaları kabul etsin inşallah..
bir haftadır annemlere gitmiştim ablam gelmişti hasret giderdik evime geldim geri ..
toprakcım bende sütten kesmedim yaza kesersem az ara vermek istiyorum seneye başlarım bende çalışmalara :)

hayırlı kandiller olsun rabbim tüm duaları kabul etsin inşallah..
bir haftadır annemlere gitmiştim ablam gelmişti hasret giderdik evime geldim geri ..
toprakcım bende sütten kesmedim yaza kesersem az ara vermek istiyorum seneye başlarım bende çalışmalara :)

Selam kizlar
Amin amin ranacim Rabbim dualarimizi kabul etsin ins gökce nasil istahi iyimi konusuyormu kiz cocuklarini cabuk dillenir derler dogrumu acaba umutta yavas yavas konusmaya baslayacak gibi konussalarda dertlerini bir anlasak degilmi ne guzel canim hasret gidermissin diyorum iste kardes baska helede kiz kardes her derdini paylasiyorsun ins guzel kizina seneye kardes geler canim gorusuruz.
Kimsecikler yok bu kadar yogunlikta giriyorum nerelerdesiniz canlar iki satir yazin ins bebekler iyidir iyicene hareketlendiler bu gun umut cekmeceleri heppppppppppppp bosaltmis nede guzel yapmis degilmi sipam biliyor sucunu kendine suc ortagi ariyor oyuncagi var viniepoohhh onu gosteriyor bana hic kizmadim sadece kocaman optüm guzel gene anlattim yanlis oldugunu yavrumun cani SIKILIYOR havalar coook soguk cikari cikartamiyorum artik bahar yaz gelsin istiyorummmmmmmmmmmmmmm

merhabalar
oglumu gunduz memeden kesmeyle ugrastim.artik sadece geceleri uyku arasinda veriyorum.hava cok soguk ,evde bile donuyoruz.
kopek disleri gelmeye basladi tabi huysuzlukta basladi.etin altinda kocaman bir dis insallah rahat patlatir.
nil gecmis dogum gunun kutlu olsun nice guzel senelere...umut un azilar ciktimi?duzenli yemek yesede tahlil yaptir derim.bende duzenli pekmez,ispanak v.s veriyorum yinede benim kanimda dusuk olan degerler oglumda da dusuk.gebelikte demir eksikligi cok fazlaydi akdenizanemisine bakilmisti.
Erdem in istahi iyi masallah..yogurt meyve yemekler duzenli yiyor..1 ayda 800 gr almis doktor cok iyi dedi.ama disler patlamaya yakin yine yemeyecek biliyorum.yeme konusunu ona biraktim ne zaman isterse.2-3 aydir konusuyor yeni yeni 2 kelimelik cumleler basladi.ne istiyorsa anliyorum artik.kelimeleri tam net degil ama.dus emek(kusa ekmek atalim)gibi.
buara kitaplara merakli..cogu hayvani,meyveyi,cisimleri ogrendi. ne sorsak gosteriyor.kitabinda dala tutunmus papagan resmi var.dus din din (kus gitar caliyormus)dali gitar saniyor ordegim benim..
tek tuk oksurmeye basladi.peditusa basladim hemen.su kisi bi atlatsak..evimizde 19 derece soguk.bahar gelsin artik yaa..
benim dis agrisi basladi.antibiyotik basladim cekilecek..korkuyorum da:14:
bizden bu kadar..
muallim abla slm verip cikma hemen..bir gun firsat bul kizlari uzun uzun yaz..
resime bende bakayim gormedim.oglum ilk karda eline alip oynuyordu.simdi kara basmiyor neymis akka egg(ayakkabisi kirleniyor)hemen eve gelip cikarmak istiyor..oyun bile oynuyor olsa hemen temizletmek istiyor.
bu sorunla mucadele ediyorum.cok titiz.eli islansin sil sil,yemek yerken agzinin kenarina bulassin sil sil,yerde ufak bi dokuntu gorsun egg egg cop at..yere su dokulsun ellemiyorum gidiyor bezi olmadi islak mendili alip siliyor..hastalik haline gelmeye basladi.surekli el yikatiyor.cok titiz davranmadim ama babasinin oglu istee..
boyle giderse yazin parka da inmez.
muallim abla kizilcik tarhanasi nasil birsey nasil neden yapiliyormus?nereden aldin?
gokce bu sene kpss calismalarina,seneye 2.icin calismalarina..durmak yok canimcim cok hossun yaa:)))

Son düzenleme:
merhabalar
oglumu gunduz memeden kesmeyle ugrastim.artik sadece geceleri uyku arasinda veriyorum.hava cok soguk ,evde bile donuyoruz.
kopek disleri gelmeye basladi tabi huysuzlukta basladi.etin altinda kocaman bir dis insallah rahat patlatir.
nil gecmis dogum gunun kutlu olsun nice guzel senelere...umut un azilar ciktimi?duzenli yemek yesede tahlil yaptir derim.bende duzenli pekmez,ispanak v.s veriyorum yinede benim kanimda dusuk olan degerler oglumda da dusuk.gebelikte demir eksikligi cok fazlaydi akdenizanemisine bakilmisti.
Erdem in istahi iyi masallah..yogurt meyve yemekler duzenli yiyor..1 ayda 800 gr almis doktor cok iyi dedi.ama disler patlamaya yakin yine yemeyecek biliyorum.yeme konusunu ona biraktim ne zaman isterse.2-3 aydir konusuyor yeni yeni 2 kelimelik cumleler basladi.ne istiyorsa anliyorum artik.kelimeleri tam net degil ama.dus emek(kusa ekmek atalim)gibi.
buara kitaplara merakli..cogu hayvani,meyveyi,cisimleri ogrendi. ne sorsak gosteriyor.kitabinda dala tutunmus papagan resmi var.dus din din (kus gitar caliyormus)dali gitar saniyor ordegim benim..
tek tuk oksurmeye basladi.peditusa basladim hemen.su kisi bi atlatsak..evimizde 19 derece soguk.bahar gelsin artik yaa..
bizden bu kadar..
resime bende bakayim gormedim.oglum ilk karda eline alip oynuyordu.simdi kara basmiyor neymis akka egg(ayakkabisi kirleniyor)hemen eve gelip cikarmak istiyor..oyun bile oynuyor olsa hemen temizletmek istiyor.
bu sorunla mucadele ediyorum.cok titiz.eli islansin sil sil,yemek yerken agzinin kenarina bulassin sil sil,yerde ufak bi dokuntu gorsun egg egg cop at..yere su dokulsun ellemiyorum gidiyor bezi olmadi islak mendili alip siliyor..hastalik haline gelmeye basladi.surekli el yikatiyor.cok titiz davranmadim ama babasinin oglu istee..
muallim abla kizilcik tarhanasi nasil birsey nasil neden yapiliyormus?nereden aldin?
gokce bu sene kpss calismalarina,seneye 2.icin calismalarina..durmak yok canimcim cok hossun yaa:)))

Oyyyyyyy yerim ben onu annesi umutla biz onu ayni eve koyalim evlerimiz mis gibi olsun bizim pasada oyleyaaaa ben ne yapaRSAM oda aynisini yapiyor guya elinde toz bezi vilada alip siliyor cicici oldu diyor elimizde bez masayi oyuncaklarini temizliyor.
Coook komik oluyorlar bazen altini islatsin pipi diyor yavrum kiyamiyorum umutta halan azilarla ugrasiyoruz cook yavas cikiyor alttan iki azimiz kabarmis iki gundur yememekle israrciyiz zorlamiyorum
Henuz buralarda kar yoook ama cook aci soguk var kar yagsa hava yumusar diyoruz oglum henuz karla tanisamadi kar yagsin onu kara gömucem teyzesi inan kari coook sevecek eminim umuta bere ve atki örüyorummmmmmmmm:40:ins guzel olur modelini netten buldum cokta SIK BAKALIM pek bereyi sevmiyor daha dogrusu giyinmeyi sevmiyor

selam yıne kar yıne kar yıne soguk...................herkes nasıl
bebıs ıstıyoruz haklısın uzun uzun yazmama gerek ama olmuyo kız.....bu üç cadıdan fırsat bulsamda yordun oluyorum ya....dılayı yuzmeye gotırdum geldım...azılar cıkarkende sıkıntı bıtmıyo ıstahları azlıyo ama saglık olsun dıyelım...nılo bızde orgu atkı ısterız gelının beklıyo bak hep oğluna yok öle ...canım ya sen guzel gormussun yok ya nerde zayıfmısım ne dıyon kız ama bu ay bes kılo verdım ıns devamı gelır....gokce bende ıkıncı unıversıte ıcın basvurdum teercıhlerde bakalım bı yer secerım sınavsız acıkoğretım hakkımız var ya okuyalım bakalım yıne bu ısın sonu yok.....denızden ses yok ya nerde acaba..senayda yogun sanırım.....benımkıler kavga bagrısma devam edıyo konusmaları daha dogrusu kelımelerı cogaldı anlasılır kelımlelr cıkmaya basladı ....yaz gelse gezsek gecen hafta... ındırımden bııssuruu sey aldım mılletın gozu kaydı bu nee der gıbı bılmıyolarkı üç taneye alıyoom ben.....valla ısım zor kızlar ....optummm herkesı

merhaba işte 2 hafta kadar yedeğim yoktu bir de 2-3 gün erken çıkardılar daha çok iş birikti yazamadım. arada sadece 38 topiğine yazdım.

toprak
hoşgeldin. temmuza bol şans. yine gel bekleriz

Merhabalar,
toprak gelmissssssss hosgelmisssssss ozledik yaa..Nasilsin?
Ece nasil buyudu kardes hazirliklarina basliyorsunuz hii..masallah..
Gecmis olsun..ciddi birsey degildir umarim.
ben artik kesmek istiyorum ama bahara anca ..kisin evde surekli dibimde memede mumkun degil.
Ece bezi attimi?gelismeleri yaz cnm.
Muallim abla oglum 18 aylik vitamine devam dedi doktorumuz.baska doktora goturcem memnun degilim.ist doktorumuzdan kopunca duzen bozuldu.
kafa yapisi normalde buyuk ama 18.aya kadar duzenli araliklarla buyurken 1 ayda 1cm buyumus 3-4 ayda 1 cm artar birden 1 cm buyumesi normal degil bingildakta acik dediler.noroloji doktoru subat 29 yer varmis.baska iyi doktor arastiriyorux yoksa 1 ay bekliycez.endiseli 1 ay..
buara yine hic uyumaz oldu.doktor gece derin uyumasi buyumesi icin cok onemli ,sutten kes aliskanlik oyun haline getirmis dedi ama isteeeeeeee..
tahliller yapildi.vitaminleri b12 v.s guzel ama demir halen dusuk gecen seneye gore degerler 2 katina cikmis ama yinede cok dusuk 1 ay ilac kullnip yine bakilcak yine dusukse akdenizanemisine bakilacak.bendede ayni degerler dusuktu akdenizanemisine bakildi cikmadi,oglumdada ben gibi ..yinede endise etmektense baktiriyorum.
senayyy,denizzzz siz nerelerdesiniz.
bende süt yoktu zavallı oğlum ememedi ama arkadaşlarımda gördüğüm sütü kesene kadar akşam uykuları düzene girmiyor. hele anne çalışıyorsa gündüz de görmüyorlarsa gece memeye yapışık yaşıyorlar. son bir arkadaşım 25 aylıkken kesti gece uykusu kalmadı bebekliğe döndük diyordu. 1 -2 haftayı çok uykusuz ve huzursuz bir bebekle geçirdi.
demir düşükse demir damlasına devam ediyorsunuz herhalde? oğlunun boyu kç cm? batu da 10. aydan 12. aya 2 cm uzamıştı. şimdi yavaşladı. normal tabii de o kadar hızlı uzadı ki şmdi niye durdu diye endişeleniyorum. aman bazen hızlı bazen yavaş gidebilirler. bence bunu da takmamak lazım. bak toprağın kızının da bıngıldağı kapanmamış. hemen kötü şey düşünme.

gercekten hava cok soguk demek kılım bılem dondu yaa......dısarda kalanlara rabbım yardım etsın valla ev sıcacık evdeyız azcık dısarı cıktık gıtdırdım onları on dakka ıyı oldu kara garıp garıp baktılar....ıns bısey yoktır sıkıntı etme canım ama vıtamıne devam et ben hala devam edıyorum demıre devam et ben her sabah pekmez koydum kahvaltılarına cok sukur demırlerı ıyı cıktı hep....duzenlı kullan bakalım ıns ıyı cıkar hersey bebekler olunca sıkıntı hıc bıtmıyo ya rabbım kolaylık versın.....
kızılcık tarhanası almıstım yaptım bugun guzelmıs .....benımkıler kofte yedı oynuyolar kavgaları bıtmıyo kafa kalmadı bende

o kavgalar bitmez. ancak kreşe gönderirsen kafan azcık rahatlar.

Selam kizlar
Soguk hava dalgasi sanirim herkezi vurdu sormayin burada su anda hava -16 gosteriyor:26:turkiyede kar coook buradada havalar ayaz gunes var ama kar yook inanin yagsa diye bakiyoruz hic olmssa soguk kirilir.
hg toprak ne guzel canim ikinci bebek icin dusuncelerin cooook ama coook guzel Rabbim gonlune gore versin eceme kardes gelir ins
Bebek ist canim gecxmis olsun ins bisey yoktur bizimde halan dis sIkintilarimiz var umut coook coook mizmizlasti bir bakiyorum pek neseli bir bakiyorum aglayaraktan herseyi istiyor gunden gune huy degistiriyorlar bu sipalar.
Vitamin konusunda bize doktorumuz bi sey soylemedi bir yasina kadar kemikleri icin agizdan tablet vermistim okadar buranin doktorlariilac konusunda cook zayiflar gerci herseyden yediriyorum meyve sebse et balik gecen gun kemikli eti hasladim patates havuc sogan mayd nasil yedi sevdi.
Az olsada ydiriyorum acxaba bendemi yaprirsam demiri nasil diye erdemin ihtahi nasil?
Konusuyormu?
Muallim ay coook komiksin kiz etrafa bakislari hosuma gitti vallai umut olsa yavrum kari ilk defa gorecek henuz yagmadi buralara kari sevmeye baslar inan:1:Eline ne gecirse oncebir kucaklar sonrada onu sever öper hayvanlara bayiliyor.
Bizde oyleyiz esim ve ben bize cekti demekki komsumun kedisi kopegini nasil seviyor hic korkmuyor kizcelerin fotosunu koy karda cekilmis olsun canim bakalim buradada hafta sonu bekleniyor kar ceker umutun koyarim ins
deniz senay nerelerdesiniz ins iyisinizdir bebekleri öpüyorum görusuruz yemek yapacam hk
merhaba canım. genelde 10-12. ay civarı genel bir kan tahlili yapıyorlar. demire mutlaka bakıyorlar. sizde hiç bakılmadı mı? uzun süre anne sütü alan bebeklerde demir eksikliği olabiliyor diye. özellikle 4. aydan sonra mı ne anne sütündeki demir bitiyormuş. şu an yemesi çok güzel ama. maşallah her şeyden yiyor. ben de meme bıraktırır gibi biberon maması bıraktıracağım. dişler bir tamamlansın bir de laftan falan az daha anlasın. 20-22. aylar cıvarında deneyeceğim. bakalım ne halt edicez:50:

Kizlar bu arada dun dogum gunumdu oglumla esimle guzel gecirdik Allahim hepimize hayirli uzun ömurler versin ins:16:

nice yıllara canım :16:

merhabalar
bizden bu kadar..

canım çocuklar çok huy değiştiriyorlar. bizi de taklit ediyorlar. yanında biraz daha rahat davran. çok fazla kirlendi uf pis falan deme. sakın parka gidemeyecek boyutlara gelmesin. o zaman bence bir pedagog ile görüşmek gerekir. parka gitmeyi sevmeyen çocuk olur mu?:53:

selam yıne kar yıne kar yıne soguk...................herkes nasıl
bebıs ıstıyoruz haklısın uzun uzun yazmama gerek ama olmuyo kız.....bu üç cadıdan fırsat bulsamda yordun oluyorum ya....dılayı yuzmeye gotırdum geldım...azılar cıkarkende sıkıntı bıtmıyo ıstahları azlıyo ama saglık olsun dıyelım...nılo bızde orgu atkı ısterız gelının beklıyo bak hep oğluna yok öle ...canım ya sen guzel gormussun yok ya nerde zayıfmısım ne dıyon kız ama bu ay bes kılo verdım ıns devamı gelır....gokce bende ıkıncı unıversıte ıcın basvurdum teercıhlerde bakalım bı yer secerım sınavsız acıkoğretım hakkımız var ya okuyalım bakalım yıne bu ısın sonu yok.....denızden ses yok ya nerde acaba..senayda yogun sanırım.....benımkıler kavga bagrısma devam edıyo konusmaları daha dogrusu kelımelerı cogaldı anlasılır kelımlelr cıkmaya basladı ....yaz gelse gezsek gecen hafta... ındırımden bııssuruu sey aldım mılletın gozu kaydı bu nee der gıbı bılmıyolarkı üç taneye alıyoom ben.....valla ısım zor kızlar ....optummm herkesı

dila nasıl canım? yürümeye başladı mı? biz bir tane ile başedemiyoruz sen maşallah üç taneyle uğraşıyorsun. kiloları nasıl verdin? ben de bir türlü rejime başlayamıyorum. ne yapacağım bilmem :50:

şenay neredesin kızlar nasıl?

Selam herkeze
Yine kimsecikler yook muallim orerim canim halimi bir gorsen sökuyorum takiyorum iste bir eglence iyide geldi bana biraz rahatsizim gene adet olamadim.
Artik yoruldum inbanin yoruldum kilo veremiyorum takildim kaldim yafffff ne ilri ne geri neyse saglik olsun bakalim.
Denizcim coook sagol canim 41 olduk sanirim 40 yaslar sendromuna girdim:10:Batu sebse et yemiyormu yoksa az az yiyormu bizimde m,emeyle zorumuz coook bakalim nasil biraktiracaz gece uyanip bulamssa nasil agliyor halimizi görsen gulersin iki tane yakaya takiyoruz biride elinde olacak birini cikartip birini sokuyor agzina sipam.
Kime cektigi belli olmu bende tam 4 yasina kadar emmisim:1:
Kizlar wc egitimini ne zaman baslanmali erkenmi Allahim her keze kolaylik versin hasta kullara sifa versin ins hk

ıyı geceler kızlar.........uyudu benım kuzular.......nılo basla canım orgulere evlenınceye kadar bıter heralde hee heee

ıyı geceler kızlar.........uyudu benım kuzular.......nılo basla canım orgulere evlenınceye kadar bıter heralde hee heee

Sanada iyi geceler canim biter biter evleninceye kadar beresini bitirdim pasamin:6:atkisina basladim guzel bi seylr olacak gibi kuzucuklar uyusunda buyusunler bende yikadim yatirdim.
Bugun babasi tras ettirmis baya bi saclari vardi kuzumun gelince coook komik geldi bana bir guzel yikadik yavrumu suyu coook seviyor yavas yavas konusmaya basliyor artik cimcimeleri benim icin öp canim tatli uykular diliyorum herkeze:34:

slm kızlar epeydir ugramamışm ya herkes iyi inş gökceninde dişler şişmiş arkalarda iştahı kapandı sütü bile mızmızlanarak içiyo yemek yemek istemiyo:(
nilcim geçmiş dogum günün kutlu olsun nice yaşlara gir sevdiklerinde geç oldu biraz kuzura bakma olurmu :)bide canım kilodan bahsetmişsin ben special k yedim sabah ve akaşm ögünlerinde o bana bikaç kilo verdirmişti dene istersen :)
muallimcim demek sende okul için başvurdun ben iki yıllıkla sınavlara gireyim dedim 4 yıllaktan devam etsem o bölümden şansım azalır giren sayısı çok fazla oluyo:( off off
bebekistiyoruz sorma canım ya hem kpss çalışması yapacm seneye bebek çalışması çokk çalışmam gerek çokkk :) kızlar face adresim benimde var eger görümek isterseniz özel mesaj atın isminizi arkadaş olalım:) vay bee uzun yıllar oldu sizle tanışalı kk da ama daha görmedim sizleri :)

Selam herkeze
Yine kimsecikler yook muallim orerim canim halimi bir gorsen sökuyorum takiyorum iste bir eglence iyide geldi bana biraz rahatsizim gene adet olamadim.
Artik yoruldum inbanin yoruldum kilo veremiyorum takildim kaldim yafffff ne ilri ne geri neyse saglik olsun bakalim.
Denizcim coook sagol canim 41 olduk sanirim 40 yaslar sendromuna girdim:10:Batu sebse et yemiyormu yoksa az az yiyormu bizimde m,emeyle zorumuz coook bakalim nasil biraktiracaz gece uyanip bulamssa nasil agliyor halimizi görsen gulersin iki tane yakaya takiyoruz biride elinde olacak birini cikartip birini sokuyor agzina sipam.
Kime cektigi belli olmu bende tam 4 yasina kadar emmisim:1:
Kizlar wc egitimini ne zaman baslanmali erkenmi Allahim her keze kolaylik versin hasta kullara sifa versin ins hk
canım batu sabah kaşık maması içine 1 yumurta sarısı ve peynir karışımı yiyor, öğlen çorba içiyor. tarhana sevmedi. sırasıyla mercimek, yayla (et suyuna ve etli yapıyorum mutlaka) tavuk (organik alıyorum buna da hormonlu diyorlar ama diğerlerinden belki daha iyidir umudu var) tavuk etli havuçlu maydanozlu bazen şehriyeli bazen taze fırınlanmamış erişteli yapıyorum. bir de etle kabak-havuç-patades-soğan pürsini yiyor ama bu ara mevsim değil diye kabak almıyorum. çok çok az börek ve karnıbahar ograten gibi yemekleri tadıyor. sonra muhallebi yiyor. yoğurdu biraz sulandırıp azıcık mama ile karıştırıp biberonla veriyordum kesti. almıyor. hazır bebek yoğurdu yemedi. tatlı danino nun yoğurt görünümlü peynir yazan şeylerinden yedi. katkı maddeli ve çok tatlı ama değişik birşeyler yesin diye arada veriyorum. elma kemiriyor ama tam yemiyor. muz sevmiyor. köfte-et yemiyor. şu ara azı dişleri kabardı. onlar çıksın biraz daha büyüsün kendi kendine yemeye başlayınca az daha yer diye ümitliyim.
41 oldun demek. ben de 45 oluyorum bu sene. merak etme başı acıtıyor sonra aldırmıyorsun :1:

Sanada iyi geceler canim biter biter evleninceye kadar beresini bitirdim pasamin:6:atkisina basladim guzel bi seylr olacak gibi kuzucuklar uyusunda buyusunler bende yikadim yatirdim.
Bugun babasi tras ettirmis baya bi saclari vardi kuzumun gelince coook komik geldi bana bir guzel yikadik yavrumu suyu coook seviyor yavas yavas konusmaya basliyor artik cimcimeleri benim icin öp canim tatli uykular diliyorum herkeze:34:
batu da yıkanmayı çok seviyor. nasıl traşta uslu durmuş mu? biz ne yapacağız bakalım.

slm kızlar epeydir ugramamışm ya herkes iyi inş gökceninde dişler şişmiş arkalarda iştahı kapandı sütü bile mızmızlanarak içiyo yemek yemek istemiyo:(
nilcim geçmiş dogum günün kutlu olsun nice yaşlara gir sevdiklerinde geç oldu biraz kuzura bakma olurmu :)bide canım kilodan bahsetmişsin ben special k yedim sabah ve akaşm ögünlerinde o bana bikaç kilo verdirmişti dene istersen :)
muallimcim demek sende okul için başvurdun ben iki yıllıkla sınavlara gireyim dedim 4 yıllaktan devam etsem o bölümden şansım azalır giren sayısı çok fazla oluyo:( off off
bebekistiyoruz sorma canım ya hem kpss çalışması yapacm seneye bebek çalışması çokk çalışmam gerek çokkk :) kızlar face adresim benimde var eger görümek isterseniz özel mesaj atın isminizi arkadaş olalım:) vay bee uzun yıllar oldu sizle tanışalı kk da ama daha görmedim sizleri :)

şu dişler tamamlanana kadar rahat yok valla. 2 den sonrası daha rahat geçer diye umuyorum. özelden mesaj göndereyim sana. sen 2 yıllık nereye giricen? kpss nereye çalışacaksın? öğretmen miydin? kilo benim de derdim. gırtlağı tutamıyorum. special k yaptığında ara öğün olarak meyve yedin mi?

Son düzenleme:
Selamlar
Denizcim masallah batuya bak yemeye baslamis fazla zorlama buradaki doktorlarda zorlamayin diyorlar gercektende dis problemi bizdede coook var.
Artik hepsi ciksada rahatlasak umutunda 4 tanesi yolda bende kandira kandira yediriyorum ne yapayim karni ac oluncada cook miz miz oluyor.
Sorma deniz umutun saclari baya bir uzamisti artik gözlerine giriyordu toka takicam dedim.Babamiz onu duydu baktim oglum adam oldu diyor cooook guldum komik geldi bana durmaya gelince tabiki 3 kisi basinda elinde telefon diger elinde baska telefon zar zor tras etmisler son anda aglamis ama guzelde olmus bayiliyor suya bu cocuk bici bici diyince hemen ustunu cikartiyor.
Bu soguklara inan gun asri yikadim suda buyuttum sipayi babasiyla yuzmeyede gidiyor ama bu aralar _15 olunca korktum gondermiyorum artik bahar gelsin evlerde kokustuk bebekler icinde iyi olcak insallah
Muallimin kizlari ucu birden ne tatli olurlar suda kuvette gormeyi isterdim.Cimcimeleri muallim istanbula geleyim kahveni icmeye gelicem canim.:7:

hayırlı günlerrrrrrrrrrr
denizcim ben iki yıllık büro yön. ve sekreterlik bölümü mezunuyum kpss ye gircem 2010 da 75 aldım ama bizim bölümden 82 altına düşmüyo puanlar malesef:(bilgisayar işletmeni sekreter memur gibi bölümlere alıyolar bizi:) bu sene gene gircem bakalım
specal k yı da sabah bide öglen yiyordum acıkınca akşam bi meyce yiyordum ama akşam yemeginde ne varsa yedikçe yiyesim geliyodu epey oldu specal k yemeyeli tekrar başlasam iyi olurdu aslında ben hamileligimi 92 küsürle bitirdim şuanda 64.5 kiloyum bakalım inş daha çok verebilirim yaza kadar:(

selam herkese vakıt yok yogunum ...kar yıne gelıcekmıs beklıyoom dort gozle heee heee gece cıkıp oynaruımm nılo gel kız valla ne hos olur zaten hele bı ıst yolunuz dussun gelmeyenı yakarımm ona gore....ben kacayım gelıcem yıne optum herkesı

Guzel geceler diliyorum herkese tatli ruyalar olsun.
Bugun gune yogun basladim doktora gittik adetim gelmeyince telefonda doktorumla konustum gittim.Umut kudurdu yaffffffff zar zor uyuttum.Kizlar bi sey soracam?
Gec yumurtlama oluyormu ben niye boyle oldum anlam veremiyorum ne yapacagimi sasirdim artik kan verdim yine sag tarafimda cook guzel yumos var rahim kalinligi 9m e2 hormonum 250 civari ve fsh 48 semra hanimla gorustum bana adetin 2. gunu yaptirip degerlere bakariz dedi bunu bir turlu doktoruma anlatamiyorummmmmmmmmmm menepoz olsa estradiol bu kadar yuksek cikmaz menepozda duser bu hormon rahim kalinligida super incelme yokkkk:26:doktorum aslinda bana bugun fsh dusurmek icin ilac verecekti bakildi yumurtalar iyi rahim iyi eeeeeeeee iyi olmayan ney gulustuk inanin bugun:1:
Iki hafta sonra adetin gelir dedi yaaaaa gelmessse dedim ayyy coook komik ya gercektende doktorum coook iyi bir kisiligi var sanki ablam gibi her derdimi anlatabiliyorum sagolsun bakalim planlarimiz var hayirlisi
Vucuda bu kadar hormon yuklenirse olacagi bu hormonlarda iflas etti bugun bir bayanla tanistim baya bir sohbet ettik 10 sene bebegi olomamis ilk ikisi tup olmus Rabbim pesinden iki daha vermis bebegide yanindaydi daha 2 aylik coook sevdim bende coook ugrastim dedi mavis mavis gözleri vardi umutla bayildik bebe bebe diyor sipam kendisi adam olmusda cici yapiyor.
Allahim butun olmayanlarada versin ins bebegi gorunce imrendim yeniden anne olasim geldi bellimi olur Rabbim istedikten sonra olur ins

hayırlı günlerrrrrrrrrrr
denizcim ben iki yıllık büro yön. ve sekreterlik bölümü mezunuyum kpss ye gircem 2010 da 75 aldım ama bizim bölümden 82 altına düşmüyo puanlar malesef:(bilgisayar işletmeni sekreter memur gibi bölümlere alıyolar bizi:) bu sene gene gircem bakalım
specal k yı da sabah bide öglen yiyordum acıkınca akşam bi meyce yiyordum ama akşam yemeginde ne varsa yedikçe yiyesim geliyodu epey oldu specal k yemeyeli tekrar başlasam iyi olurdu aslında ben hamileligimi 92 küsürle bitirdim şuanda 64.5 kiloyum bakalım inş daha çok verebilirim yaza kadar:(
o zaman keşke biraz çalışabilsen. ama çocukla da çok zor çalışması. allah kolaylık versin diyeyim. hayırlısı. ben de bir ara kilo vermiştim sabah öğlen genelde yoğurt-müsli yemiştim. akşamı da hafif geçirmiştim ama. benim 64 olmaam çok var. 70-73 arası gidip geliyorum offfff :43:

Guzel geceler diliyorum herkese tatli ruyalar olsun.
Bugun gune yogun basladim doktora gittik adetim gelmeyince telefonda doktorumla konustum gittim.Umut kudurdu yaffffffff zar zor uyuttum.Kizlar bi sey soracam?
Gec yumurtlama oluyormu ben niye boyle oldum anlam veremiyorum ne yapacagimi sasirdim artik kan verdim yine sag tarafimda cook guzel yumos var rahim kalinligi 9m e2 hormonum 250 civari ve fsh 48 semra hanimla gorustum bana adetin 2. gunu yaptirip degerlere bakariz dedi bunu bir turlu doktoruma anlatamiyorummmmmmmmmmm menepoz olsa estradiol bu kadar yuksek cikmaz menepozda duser bu hormon rahim kalinligida super incelme yokkkk:26:doktorum aslinda bana bugun fsh dusurmek icin ilac verecekti bakildi yumurtalar iyi rahim iyi eeeeeeeee iyi olmayan ney gulustuk inanin bugun:1:
Iki hafta sonra adetin gelir dedi yaaaaa gelmessse dedim ayyy coook komik ya gercektende doktorum coook iyi bir kisiligi var sanki ablam gibi her derdimi anlatabiliyorum sagolsun bakalim planlarimiz var hayirlisi
Vucuda bu kadar hormon yuklenirse olacagi bu hormonlarda iflas etti bugun bir bayanla tanistim baya bir sohbet ettik 10 sene bebegi olomamis ilk ikisi tup olmus Rabbim pesinden iki daha vermis bebegide yanindaydi daha 2 aylik coook sevdim bende coook ugrastim dedi mavis mavis gözleri vardi umutla bayildik bebe bebe diyor sipam kendisi adam olmusda cici yapiyor.
Allahim butun olmayanlarada versin ins bebegi gorunce imrendim yeniden anne olasim geldi bellimi olur Rabbim istedikten sonra olur ins
nil anlamadım bu hormonlara adet 2. günü bakılmadı mı? öyle bakılmadıysa anlamı yok. öyle bakıldıysa oldukça yüksek. menapozu gösteriyor. bence türkiyeden şu hayıt tohumunu getirt. bir de buğday çimi (wheat grass) al günde 5000 mg. inan hormon düzenlemede işe yarıyorlar.

Back
X