Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

Herkese Hayirli ramazanlar diliyoruz.
Rabbim bu mubarek aya bizleri eristirdi bebeklerimizle beraber sukurler olsun bu rahmet ayinda ibadetlerimizi ve dualarimizi Rabbim kabul etsin aminnnn
Selam ve duayla Allaha emanet olunuz sevgiler:71::71:

evet kızlar erıstık bıu yılda ramazana saglıkla ..ıns hayırla ve saglıkla bıtırıırız ..........ıyı bakın kendınıze ..ve bebeılslere gırın unutmayın burayı ıftar menulerını yazın mesela...............benım oğlum herseyı yıyen bı cocuk degıl hasta edr benı ...bu aksam ıftara pılaav kurufasulye ıstedı ya ..bu sıcakta hemde.......neyse az sonra gıreyım mutfga ...kızlar banyodan sonra uyuyooo ıns uyanmazlar rahat edrım..........sahur nasuıl gecıyo benım yat kalk sersem gıbı...........opt

Allahin rahmet ve bereketi uzerimize olsun insallah
Muallimcim bugun oruclu degilim insallah yarin niyetlenecem.Basta bir gun yedim sanirim sonundada yiyecem bizim bu aksam menude turlu bahcemin urunu heesebseli bulgur pilavi yayla corbasi ve hosaf birazcikta umutuda dusunuyorum bulgur ve corbayi artik ona yaptik.
Bugun cook isim var coook bahceye gidip hali yikayacam oglum artik yardim eder bana neyse cikmamlazim kuzucuk uyandi bebeklewri üpun tekrar hayirli ramazanlar diliyorum:69::71:

ohhhhhhhhhhhh nılo afıyet bal seker olsun canım.............yarın basla bakalım bende sonunda yerım sanırım.........işler bıtmıyo ..benım ıftar saatım tam bı ıskence hepsı masaya cıkmak ıcın kavga edıyo almayınca aglıyolar ne yedım ne ıctım anlamadım dıla bardagı attı yere kırdı hadı cam temızle .....öleee gececek bu ramazanda benım.............optum oğlusunu

Hayrili ramazanlar guzel anneler..
sicaklar,gunler uzun,bebisler hareketli Allah kolaylik versin.
Muallim abla beni esimde secici her yemegi yemez isim zor.ezogelin corba,karniyarik,pilav,cacik yaptim.

ooo afıyet olsun sen erkenden bıtırmısın ya yemek ışını ben daha baslamadım bıle.............hımmm bırer tabak yolla kız ........teknolojı daha cok gelısse ne ıyı dımı he hee ..............bende ıns domates corbası kofte patates salata yapıcam cacık aksam vardı..........kızlar pılav sevıyoo ama onlara ıftar vaktı cok zor yaaaaaaaaa..........

muaalimcim bizim dün menüde güveç, pirinç pilavı , cacık , salata ,ayran :) ya hep hafif ve sulu şeyler olsun istedim ki yemek yiyeemedim zaten 10 bardak su içtim ): cacıgımı yedim salata yedim kaktım üstünede çay içtim büyük fincanla üç tane sonra yerimden kalkamaz oldum:) bugünkü menümde aynı dünden kalan çok oldu yiyemedik die sadece dögmeli nohutlu çorba yaptım soguk olarak yiyelim die :)

abla yemekleri mecbur erken yapip isitiyorum.oglum gunde 1 kez uyuyor uyur uyumaz yapiyorum.sonra firsat vermiyor.oyun,banyo,gezme derken aksam oluyor.tatliyi anca uyaninca yapabildim.sutlu irmik tatlisi.gokce oyle yoresel yemekleri severim.nasil birsey dogmeli nohutlu corma.hayrli iftarlar..

bebıs ıstıyoruz en ıyısını yapıyosun canım pasan uyusun sen yap işlerı oo tatlıda varmıs afıyet olsun valla ben bu ramazan tatlıya hayır dıyorum sadece hurmaa ıle ıdare edıcem bakalım nasıl olucak gokce severım o soguk bugday corbasını oh serın serın gecen hafta yaptım az gecsın yıne yapıcam ...haklısın du ıçınce doluyo mıdem ya ..geceler kısa hemen sahur vaktı.......nılooooooo nerde toprak gelmez oldun kız.denız tatıle gıtın sanırım ......ıyı geceler sıze..

abla yemekleri mecbur erken yapip isitiyorum.oglum gunde 1 kez uyuyor uyur uyumaz yapiyorum.sonra firsat vermiyor.oyun,banyo,gezme derken aksam oluyor.tatliyi anca uyaninca yapabildim.sutlu irmik tatlisi.gokce oyle yoresel yemekleri severim.nasil birsey dogmeli nohutlu corma.hayrli iftarlar..
sagol canım sanada hayırlı iftarlar .. nohut u ve dögmeyi haşlıyorum canım suyunu dökmüyorum yogurt kaıtp sulandırıyorum içine nane döküyorum bide oluyo corba:)bide bunun ayranla yapılıp pişirilen tarifi var ama ben bunu yapıyorum soguk soguk yeniliyo :)
bebıs ıstıyoruz en ıyısını yapıyosun canım pasan uyusun sen yap işlerı oo tatlıda varmıs afıyet olsun valla ben bu ramazan tatlıya hayır dıyorum sadece hurmaa ıle ıdare edıcem bakalım nasıl olucak gokce severım o soguk bugday corbasını oh serın serın gecen hafta yaptım az gecsın yıne yapıcam ...haklısın du ıçınce doluyo mıdem ya ..geceler kısa hemen sahur vaktı.......nılooooooo nerde toprak gelmez oldun kız.denız tatıle gıtın sanırım ......ıyı geceler sıze..

sizede afiyet olsun canım :)
akşam olsunda su içeyim :) susadım gene ve uykum geliyo

Selam kizlar
Herkese simdiden hayirli iftarlar diliyorum.Bugun cook yoruldum oglum yataktan dustu aklim gittiya gece agladi yanima aldim sabah oynuyordu yatakta gözlerim dalmis kuzumya bugun hep takipdeydim gözlemledim sukur bi seyi yok Rabbime sukurler olsun inanin melekler koruyor yavrularimizi aman arkadaslar dikkat edelim kasla gözun arasinda yapacaklarini yapiyorlar.
Oglum hircin bir bebek degil sakin ama cook hareketli Rabbim yavrularimizi korusun insallah görusuruz hk

ay cok gecmıs olsun canım...gecen hafta seda dustu masanın ustunden ..bende cok korktum....tam sırt ustu tasa dustu ..benımkıler cok hareketlı cok dusyo rabbım korusun hepsını canım.......

merhaba herkese. nil geçmiş olsun oğluna. ben de bu tip ev kazalarından çok korkuyorum. allah korusun hastalanınca falan ilaçlarını alıp iyileşirler de yeterki başlarına kötü bir kaza gelmeden sağ salim büyütelim kuzucukları.
ben batu yu hafta sonu yazlığa bırakıp salı sabahı işe döndüm. cuma akşamı yine döneceğim. pazartesi işe geri geleceğim ve haftaya cuma bayrama kadar iznimi alıp yazlığa gideceğim :64:bakıcı da batuyla gitti. halamla konuşuyoruz. batu nun keyfi yerindeymiş. 2 gündür biraz katı gıda yemiş. dün akşam komşunun kucağında bahçe sulamış :emir_bebek::55:açık hava komşular kalabalık falan çok hoşuna gitti. gündüz 3 saat uyuyor gece 11-12 den önce uyumaz sabah da 6 da kalkar oldu. orada zor başediyoruz. eylülde eve dönünce ne yapacağız bilmem. sıkılacak nasıl oyalayacağız bakalım. çok hareketli dakika durmuyor. kışa okula vereyim uslansın diyorum :60:

herkese selam kızlar bayadır bakamadım buraya..
melisam da iyi bütün gün elleri üstümde hiç yanlız oynamıyo bensiz durmuyur kucak istiyor dana..insallah gecici bir dönemdir..
bir ara korku problemi basladı gece tavandaki lambadan ve dısardan gecen arabanın ısık yansımasından cok korkuyoyordu yanımda yattı kaç gece bir kaç gece iyidi unutmstu akşam yine basladı..insallah unutur tekrar

Son düzenleme:
Dunurcumm:))
dogme dedigin gocemi?oysa eger bizdede pisirilip yapiliyor yogurt corbasi gibi.birde soguk deneyeyim.tesekkurler.

Nil cok gecmis olsun.Dikkatli olmak gerek.Biz oglumla yer yataginda yatiyoruz,hem dusmez hemde serin serin iyi oluyor.
NHR hosgeldin.Buyumus kizin masallah.
Deniz Batu nun kati gida almasina sevindim.1-2 kasik derken alisir gider.Acik hava kalabalik iyi gelir.Yorulur guzel uyur,guzel yer.Kisin da 0 -1 yas krese verebilirsin iyi bi yer olursa neden olmasin.Bu sene bol bol tatil yapacaksin demek.ohh.Benimde ihtiyacim var.Ayarlamaya calisiyoruz.
Juliet hosgeldin.Aynen bizde sizin gibi yapisik ikiz modunda geziyoruz,uyuyoruz:)) babaya bile gitmiyor.disarida yuruyor gelip bana sarilip yine yurumeye devam ediyor.surekli yaninda oldugumu hissetmek istiyor bende engellemiyorum.ya korkusu oldugu icin yada cani acidigi icin(dis cikarma doneminde)boyle yaptiklarini ,gecici bi donem oldugunu dusunuyorum.

Toprak ceee dedi gitti yaa.Ece nasil aceba.

Back
X