Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hosgeldın canım.....toprak facede goruyorum kızı buyumus masallah ama buraya gırmıyo sanırım tatıl devam edıyo.......sen nasılsın bebekler nasıl huyları nasıl .......benımkıler tam cadı...
Hayirli geceler
Inanin anca vakit buldummmmmmmmmm....coook sag olun arkadaslar umut iyi baya bir korku yasadim oglumla hergun 2 saat yol yuruyorum.
Disariyi cook seviyor benim bscaklarimdan tutup direct kapiya yöneliyor sanki kapiyi kiracak malum burdada havalar elverisli degil bakiyorsun piril piril gunes sonra firtina yagmur.
gecen sene yaniyorduk bu sene donuyoruz.
Denizcim gercektende dikkat etmek lazim ev kazalarina simdi daha coook dikkat ediyorum.Masallah coook hareketli ben mutfaktayken onu ya terasta yada wc buluyorum banyoyu coook seviyor bayiliyor suya az once yikadim.
Bebek_ist canimya gercektende dusunmedim degil hani yer yatagini ama buralar cooook soguk ayaginda corap durduramiyoruz elinden gelse ustunude cikaracak bakalim ilerde yapariz bir yer yatagi erdem nasil iyimi bizimkisi bana asik yafffffffffff yatakta beni bulamssa cildiriyor.
nereye gitsem pesimde evin icinde onu tatmin etmek icin oturup baya bi oynuyoruz saklambac arabalariyla vs haaaa birde Horon oynuyoruz gercektende kizlar gormeniz lazim nasil oynuyor sipa tam bir karadeniz usagu
Muallimcim kizlarindan birini coook begendum masallah iri gözleri pek guzel annesi hangisi o Rabbim ömurlerini uzun etsin insallah
Yarin vakit bulabilirsem gelrim herkese guzel sahurlar hk
HG Almina gecmis olsun canim Rabbim sifa versin Allahim sizlre guc kuvvet versin gercektende kolay degil cocuk bakimi sende katil sohbetimize yalnizmi bakiyorsun?
Bizimkide coook hareketli hergun basimiz ellerimiz bir yerlere sIkisIyor.
oyle boyle buyuyecekler bebisleri bizim icin öp annesi gorusuruz hk
Nil cok gecmis olsun.Dikkatli olmak gerek.Biz oglumla yer yataginda yatiyoruz,hem dusmez hemde serin serin iyi oluyor.
NHR hosgeldin.Buyumus kizin masallah.
Deniz Batu nun kati gida almasina sevindim.1-2 kasik derken alisir gider.Acik hava kalabalik iyi gelir.Yorulur guzel uyur,guzel yer.Kisin da 0 -1 yas krese verebilirsin iyi bi yer olursa neden olmasin.Bu sene bol bol tatil yapacaksin demek.ohh.Benimde ihtiyacim var.Ayarlamaya calisiyoruz.
Juliet hosgeldin.Aynen bizde sizin gibi yapisik ikiz modunda geziyoruz,uyuyoruz:)) babaya bile gitmiyor.disarida yuruyor gelip bana sarilip yine yurumeye devam ediyor.surekli yaninda oldugumu hissetmek istiyor bende engellemiyorum.ya korkusu oldugu icin yada cani acidigi icin(dis cikarma doneminde)boyle yaptiklarini ,gecici bi donem oldugunu dusunuyorum.
kışa daha kıyamam çok küçük ve alerjisi de var ama seneye yaza 1,5 yaşında iyi bir kreş bulursam bu kadarlık alan yarım gün falan verebilirim. az gider diğer çocukları yolar enerjisini atar. yoksa evde zapdetmek oyalamak mümkün değil. bilmem ki 1 yaş civarı oyuncakla falan oyalanabilir mi azıcık?
yazlıkta komşunun torunu var 20 aylık. devamlı bir vurma ısırma itme durumunda. onu görünce senin cadıların birbirlerini yolmasını tam anladım. demek böyle bir dönem oluyor. zor valla 3 çocukla ne yapsan biri birini oyar
onu görünce 3 yaş altı neden kreşlerin pek almadığını anladım. çocuklar ancak oyuna arkadaşlara eğitime hazır oluyorlar. bakalım seneye yaza oyun grubu falan varsa eve yakın belki ona gönderirim. niyetim öyle. ben şu an evde kimse yok yemek yapmıyorum.
normalde yardımcı evdeyken yemek oluyor tabii. yardımcı ben işteyken sadece batu ile ilgileniyor. o uyurken belki bir pilav veya fasulye, ıspanak gibi basit bir yemeği yapıyor. bu sene süt izni 4.30 da evde oluyorum. ondan sonra 1 kişi batu ile ilgilenirken diğeri temizlik veya yemek veya ütü yapıyor. biz bu şekilde zor başediyoruz. geceleri de sadece ben bakıyorum. aksi halde gündüz yorgunken batu ile başetmek zok zor. tek başına hem çocuk bakıp hem ev işi yapanları çok taktir ediyorum. ya çocukları çok uslu ya fiziksel çok kuvvetliler. ben mümkünü yok yapamazdım. sıyırırdım veya evi poh götürürdü
Hayirli geceler
Inanin anca vakit buldummmmmmmmmm....coook sag olun arkadaslar umut iyi baya bir korku yasadim oglumla hergun 2 saat yol yuruyorum.
Disariyi cook seviyor benim bscaklarimdan tutup direct kapiya yöneliyor sanki kapiyi kiracak malum burdada havalar elverisli degil bakiyorsun piril piril gunes sonra firtina yagmur.
gecen sene yaniyorduk bu sene donuyoruz.
Denizcim gercektende dikkat etmek lazim ev kazalarina simdi daha coook dikkat ediyorum.Masallah coook hareketli ben mutfaktayken onu ya terasta yada wc buluyorum banyoyu coook seviyor bayiliyor suya az once yikadim.
Bebek_ist canimya gercektende dusunmedim degil hani yer yatagini ama buralar cooook soguk ayaginda corap durduramiyoruz elinden gelse ustunude cikaracak bakalim ilerde yapariz bir yer yatagi erdem nasil iyimi bizimkisi bana asik yafffffffffff yatakta beni bulamssa cildiriyor.
nereye gitsem pesimde evin icinde onu tatmin etmek icin oturup baya bi oynuyoruz saklambac arabalariyla vs haaaa birde Horon oynuyoruz gercektende kizlar gormeniz lazim nasil oynuyor sipa tam bir karadeniz usagu
Muallimcim kizlarindan birini coook begendum masallah iri gözleri pek guzel annesi hangisi o Rabbim ömurlerini uzun etsin insallah
Yarin vakit bulabilirsem gelrim herkese guzel sahurlar hk
benimkinin ayağında doğduğunda dahi çorap durmuyordu. sürtüp çıkarıyordu. biz çorapları patik gibi hep tulumun üstüne giydirdik. komik oldu ama başka başedemedik. ilerleyen zamanlarda lastiği sıkı olanları da acıtır diye öyle giydirdik. bu kışa ne yapacağız bilmem. yaz başı serin havalarda çorap giydirince hemen sürtüp çıkartıyordu. mutfakta falan tırmanabileceği çekmeceler varsa (benim evde var= dikkat et. bir arkadaşın 19 aylık oğlu anne tabakları akıtırken bir anda tezgaha tırmanıp orada duran çaydanlığı mı sürahiyi mi ne kapmış allahtan boşmuş. şimdi tezgah boş mutfak kapısı da hep kapalıymış. çok dikkatli olmalı çok. batu 2 aydır sadece gezmek istiyor. oyun filan yok. ya emekleyecek ya ellerinden tutup yürüteceğiz ya kucakta dolaşacak. bakalım ne zaman oyun oynayacağız.
resimleri facebook da mı görüyorsunuz? ben de özelden versem beni de ekler misiniz? muallim aynı şey senin için de geçerli.
kışa daha kıyamam çok küçük ve alerjisi de var ama seneye yaza 1,5 yaşında iyi bir kreş bulursam bu kadarlık alan yarım gün falan verebilirim. az gider diğer çocukları yolar enerjisini atar. yoksa evde zapdetmek oyalamak mümkün değil. bilmem ki 1 yaş civarı oyuncakla falan oyalanabilir mi azıcık?
yazlıkta komşunun torunu var 20 aylık. devamlı bir vurma ısırma itme durumunda. onu görünce senin cadıların birbirlerini yolmasını tam anladım. demek böyle bir dönem oluyor. zor valla 3 çocukla ne yapsan biri birini oyar
onu görünce 3 yaş altı neden kreşlerin pek almadığını anladım. çocuklar ancak oyuna arkadaşlara eğitime hazır oluyorlar. bakalım seneye yaza oyun grubu falan varsa eve yakın belki ona gönderirim. niyetim öyle. ben şu an evde kimse yok yemek yapmıyorum.
normalde yardımcı evdeyken yemek oluyor tabii. yardımcı ben işteyken sadece batu ile ilgileniyor. o uyurken belki bir pilav veya fasulye, ıspanak gibi basit bir yemeği yapıyor. bu sene süt izni 4.30 da evde oluyorum. ondan sonra 1 kişi batu ile ilgilenirken diğeri temizlik veya yemek veya ütü yapıyor. biz bu şekilde zor başediyoruz. geceleri de sadece ben bakıyorum. aksi halde gündüz yorgunken batu ile başetmek zok zor. tek başına hem çocuk bakıp hem ev işi yapanları çok taktir ediyorum. ya çocukları çok uslu ya fiziksel çok kuvvetliler. ben mümkünü yok yapamazdım. sıyırırdım veya evi poh götürürdü
benimkinin ayağında doğduğunda dahi çorap durmuyordu. sürtüp çıkarıyordu. biz çorapları patik gibi hep tulumun üstüne giydirdik. komik oldu ama başka başedemedik. ilerleyen zamanlarda lastiği sıkı olanları da acıtır diye öyle giydirdik. bu kışa ne yapacağız bilmem. yaz başı serin havalarda çorap giydirince hemen sürtüp çıkartıyordu. mutfakta falan tırmanabileceği çekmeceler varsa (benim evde var= dikkat et. bir arkadaşın 19 aylık oğlu anne tabakları akıtırken bir anda tezgaha tırmanıp orada duran çaydanlığı mı sürahiyi mi ne kapmış allahtan boşmuş. şimdi tezgah boş mutfak kapısı da hep kapalıymış. çok dikkatli olmalı çok. batu 2 aydır sadece gezmek istiyor. oyun filan yok. ya emekleyecek ya ellerinden tutup yürüteceğiz ya kucakta dolaşacak. bakalım ne zaman oyun oynayacağız.
resimleri facebook da mı görüyorsunuz? ben de özelden versem beni de ekler misiniz? muallim aynı şey senin için de geçerli.
çalışmıyorsun sanırım. tam gün mü kreşe verdin? nerede oturuyorsun?
seramik atölyem var canım..kendime ait...ailemizden çok uzak bir şehirdeyiz..2 küçük çocukla uğraşmak çok zor...evde bakıcı olayına da sıcak bakmıyorum...kreşe tam gün gidiyorlar ve çok memnunum...
selam ..ecrın hosgeldın..gece sohbetımı dedın yaww ne sohbetı bacım uykuyu zor buluyom ben aama gunduz ugra burdayım aradasırada arkadaslarda gırıyo bazen herkesın bebısı var nerde o rahat gunlr.....................almınacınar gecmıs olsun ya dısmı cıkarıyolar ateslrı ondandır aman dıkkat et canım kres gıbı toplu yerlerde hastalık kapmasınlar zor olur sana.........nılo tamam canım verdum gıttı o dedıgı reyhan ela........senın pasada yakısıklımasallaah...denız ya hakverdın dımı bana valla zor kafayı yememe az kaldı.......almına senınkıler nasıl kavga varmı .........bugun ne pısırdınız kızlar..........................
selam ..ecrın hosgeldın..gece sohbetımı dedın yaww ne sohbetı bacım uykuyu zor buluyom ben aama gunduz ugra burdayım aradasırada arkadaslarda gırıyo bazen herkesın bebısı var nerde o rahat gunlr.....................almınacınar gecmıs olsun ya dısmı cıkarıyolar ateslrı ondandır aman dıkkat et canım kres gıbı toplu yerlerde hastalık kapmasınlar zor olur sana.........nılo tamam canım verdum gıttı o dedıgı reyhan ela........senın pasada yakısıklımasallaah...denız ya hakverdın dımı bana valla zor kafayı yememe az kaldı.......almına senınkıler nasıl kavga varmı .........bugun ne pısırdınız kızlar..........................
Canım kreşte 0-2 yaş gurubundalar..Bağışıklık sistemlerinin erken yaşta gelişmesi çok daha iyi...Açıkçası evde bakılan çocuklardan daha fazla hasta olmadılar.. Sosyal faaliyetler açısından da çok memnunum kreşten...Kreş sahibi,öğretmenleri ve müdiremiz ile sık sık görüşüyorum ve ara ara sürpriz ziyaretlerim oluyor kreşe...Face de kurucumuz sık sık kreşten görüntüler paylaşıyor...:)
üst resimde masanın solunda ortadaki kızım,masanın sağında köşede kağıda bakan oğlum..
alt resimde masanın sağında köşede oturan pembeli kızım,karşı köşedeki turuncu-kahverengili de oğlum
Merhabalar...
Nil oglum iyi yikadim,uyuttum simdi.Surekli elinde telefon aooo edeee diyor.Ilk dogdugu zamanlar en rahat gunlerin diyorlardi ama bence simdi daha rahat.Az cok ne istedigini anlayabiliyorum.oturup oynayip oayalayabiliyorum,yurumesi daha rahat benim icin kucakta tasimaktansa pesinde kosmak kolay geliyor.Bu sipalar buyudukce tatlilasiyor.ilk zamanlar gazi,gece uyumamasi v.s daha yorucuydu annelikten birsey anlayamamistim yeni yeni anne oldugumu hissediyorum desem yeridir.
Deniz cesitli egitici oyuncaklardan al 1 yas al.simdi tam anlayamasada zamanla oynamaya baslar.telefonlar al.delikli halkalar,ic ice gecirmeli kutular.oglum kavonoz kapaklarini kapatmaya calisiyor,sise kapaklari,canta fermuarlari acip kapatmaya merakli bu donem.
Ada-ege,Almina-Cinar in annesi hosgeldin.Gecmis olsun kuzularina.Zaman zaman form da paylasimlarini okudugum oldu.Masallah saglikla buyuttun kuzulari.
Yuruyorlar mi?
Muallim abla senin fistiklar nasil?Demistim ya benim esimde secici yemek konusunda oglum uyur uyumaz hop elden manti yaptim.2 yumak ona gor ben yemiyorum h.isi zayiflamam gerek.tarhana corbasi,manti,gavurdagi,semizotu salatasi bizim menu.Hayirli iftarlar olsun.
oo masallah hamaratsın ya ..bebıs ıstıyorum kızım su nıkı degıs ya yazmak zor gelıyo acele yazıyorum su cadılardan....evet zayıfklamak ..........benımde gerek ya...napcamm ben sen ıyısın bence...nerde bu hatunlar ...almına canım ya cok sekerler kesın haklısın ıyı bı kresse yollamak gerek ohh ne guzel faalıyette var canlaru sıkılmaz guzel bencede seneye ıns dusuneyım bende ...yoksa ben gıdıcem bakırkoye
Her zaman duaciyiz canim kolay degil inan ucuyle bas etmek umutta artik iyicene hareketlendi evin her tarafinda ne var ne yok biliyor.
Bugun havalar guzeldi babada yanimizda olunca keyfimize diyecek olmuyor.Iki gun guzel uyudum azicik kendime geldim sag olsun esim hafta sonlari guzel bakiyor.
Kizlar sizlere sorum olacak?
Son iki aydir kasiklarimda cook agrim var sanki adet sancisi cekiyorum birde sezeryan yerimde agri ve sizi var uyusma halan daha gecmedi.
DR ,UM izindeymis anca bayramdan sonra gidebilirim ayni durum goguslerdede var agri ve sizi sanirim hormon duzensizligi var.
sizlerinde agriyormu ?
Iyicene gerildim hakkimizda hayirlisi bakalim
nılo dınlen bol bol bencede baba baksın ....benım amelıyat yerımde kı uyusma ve agrı uç dort aydır gectı yok artık o uyusma sınır bı sey...ama goguslerımda bazen agrı ve yanma alıyo oellıkle sol gogsumde ...hormonal bıseydır sanırım ...dr gıtmek zor gelıyoa rtık ya..
bende her yorenı yemegını severım erzurumda okudum...erkeler genelde et agırlıklı sevıyo ama yınde sever esım
ohh urfa lilar karadenizliler,icanadolu da benden..Memleketimizin her yoresinin yemekleri guzel.Yemek olsun da :)))
Muallim abla cogkofte de yapiyormusun?cokkkkkkk severim.Biz et sevmeyiz.ben sebze esim h.isleri,yaprak sarma sever.
Aksama tutmac,firinda baget,sebze guvec var.
Nil dikis agrisi usutunce artiyor.benim de uyusukluk yeni yeni geciyor.Bende 5 ay olacak regl olmadim.gecen ay doktora gittim.Kist olusmus.cok sayidada pko ler var.ilac baslamam gerektigini yoksa 2-3 aya ameliyat gerekir dedi dokt.cocuk dokt na ilaci sordum.sute gecmez,sutu azaltir kullan dedi.
Kasik agrilarin varsa ozellikle bi bolgede ustune bastirinca agri oluyorsa muayne ol derim.
Ogul uyanir simdi herkes bebislere kendine iyi baskin.Buara keyfimi kaciracak seyler oluyor.ugramaya calisirim.