Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

afıyet olsun ....yemekler harıka...cıg kofte genelde erkekler yapar...ben etsız olandan yapıyorum acıyı bende sevıyorum .her yore cok guzel.........bı hafta gıttı ramazan guzel gecıyo gunler uzun olsada....

kızlar hiç ugrayamadım ramazanda kafam üstümde olmuyo inanınki ayaga kalkamak bile istemiyorum :( bugünkü menüm de etli taze fasulye pirinç pilavı tarhana çorbası dünden kalma yayla çorbası salata olucak :) şimdiden herkese afiyet olsun ..bu arada gökce yürümeye başladı annesini geçti kuzum ben 10 aylık yürümüşüm oda 9.5aylık yürüdü maşallah kuzuma :)
mualimcim valla senden çiğ köfte tarifi isterim bende elazıglıyım acıyıda severim mutlaka hem etli hem etsiz tariflerini yaz buraya canım :)

Son düzenleme:
kızlar hiç ugrayamadım ramazanda kafam üstümde olmuyo inanınki ayaga kalkamak bile istemiyorum :( bugünkü menüm de etli taze fasulye pirinç pilavı tarhana çorbası dünden kalma yayla çorbası salata olucak :) şimdiden herkese afiyet olsun ..bu arada gökce yürümeye başladı annesini geçti kuzum ben 10 aylık yürümüşüm oda 9.5aylık yürüdü maşallah kuzuma :)
mualimcim valla senden çiğ köfte tarifi isterim bende elazıglıyım acıyıda severim mutlaka hem etli hem etsiz tariflerini yaz buraya canım :)

Maasallahhh tebarekellah gökce kizimiza bizim sipa totosunu kaldiramiyorki yurusun iki adim atip yerde yurumeyi tercih ediyor.
Kizlar oglumun bugun dogum gunu coook duygulandim bugun yavrum benim onu ilk gordugum ani ölsende unutamam doktorun cooook sacli demesi halan daha kulaklarimda sanki ilk gunku gibi 20 yil özlemini cektigim kuzum artik buyuyor teyzeleri koca adam oldu pasam dunden beri gene hasta ustten iki dis daha patlamis Yuce yaradanim tum yavrularimiza hayirli uzun ömurler versin vatana millete hayirli evlatlar olsunlar insallah aminnnnnnn:98::emir_bebek::69:

Kizlar oglumun dogum gununu ramazandan sonra yapmayi planliyorum ins bizim menude tarhana cor pilav tavuk salata biber kizatmasi herkese hayirli iftarlar diliyorum.:71:

nıloooooo rabbım saglıkla buyutsn pasanı ayırmasın ıns guzel kaderler versın..........ıyıkı dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.............annenı cok mutlu ettın sen...........nıce senelere ıns.........gokce masallah kızınaaaaaa ..hızlı cıktı......oo bugun senın menude nılın menıusude cok guzel......bende yesıl mercımek corbası yaptım....fırına bezelye havuclu kofte attım kasar peynırı koydum ustune cacık..zeytınyaglı bıber dolmaaaaaa.....cayımı zor ıcıyorumtam uyku vakıtlerı ..kıyamet kopıyoo ...cok sukur uyudular ...gokce genıs bı vakıtte verırım bende ısterım guzel tarıfler canım....ıyı sahurlar..

Gokce masallah gelin kizima..
Nil oglusun dogum gunu kutlu olsun.Birlikte nice senelerinize insallah.
Kuzular artik yavas yavas yaslarini da dolduruyor.topik olarak insallah evlendikleri gunleri de paylasiriz.
Alminacinar once den yazmistim gozunden kacti sanirim.Senin kuzular nasil?yuruyorlar mi?

nilcim bugün gördüm ogluşun artık 1 yaşında maşallah kuzuya rabbim güzel günler göstersin saglık versin hayırlı evlat etsin inş. gökceninde ekimde dogum günü inş bende o günleri görürüm şimdiden acaba napsa m nasıl kutlasam diye düşünür oldum o günleri görürüz hep beraber inş
bebekistiyoruz senin gelin sinirli olmaya başladı bi bagırışı var balkona çıkıp apartman yankılanıyo artık):
muallimcim beklerim tarifi canım çok sagol:)
toprak nerelerde ugramaz oldu
denizcim sen nerelerdesin
diger kızlar herkes ii inş kib öptm
gidip uyuyayım yarın yeni bir gün ve yorucu olacagından eminim:)

Gokce masallah gelin kizima..
Nil oglusun dogum gunu kutlu olsun.Birlikte nice senelerinize insallah.
Kuzular artik yavas yavas yaslarini da dolduruyor.topik olarak insallah evlendikleri gunleri de paylasiriz.
Alminacinar once den yazmistim gozunden kacti sanirim.Senin kuzular nasil?yuruyorlar mi?

Canım tek ellerinden tutunca nerdeyse koşarcasına yürüyorlar..Ama tek başlarına henüz cesaret edemiyorlar..

Cook sagolun arkadaslar guzel dilekleriniz icin artik gece kusu oldum gunduz hic vakit bulamiyorum.
Yarin daha coook yogunum 3 aile misafirim var iftara bugun birar ön hazirlik yaptim karalahanadan sarma sardim simdide kadayifin surubunu kaynatiyorum.
Mubarek ramazan cook guzel geciyor ama gurbette biraz huzunlu geciyor.Ezansesine hasretiz takvimle orucumuzu aciyoruz bunada sükur diyelim.
Yarinki menude mercimek cor zeytinyagli taze fasulye pilav firindatavuklupatates salata manti yapsammi diye dusunuyorum:44:herkese guzel sahurlar diliyorum.:71:

nilcim bugün gördüm ogluşun artık 1 yaşında maşallah kuzuya rabbim güzel günler göstersin saglık versin hayırlı evlat etsin inş. gökceninde ekimde dogum günü inş bende o günleri görürüm şimdiden acaba napsa m nasıl kutlasam diye düşünür oldum o günleri görürüz hep beraber inş
bebekistiyoruz senin gelin sinirli olmaya başladı bi bagırışı var balkona çıkıp apartman yankılanıyo artık):
muallimcim beklerim tarifi canım çok sagol:)
toprak nerelerde ugramaz oldu
denizcim sen nerelerdesin
diger kızlar herkes ii inş kib öptm
gidip uyuyayım yarın yeni bir gün ve yorucu olacagından eminim:)

Allah razi olsun canim yavrularimizin hepsine guzel gunler göstersin rabbim insallahhh bizimde ramazan dolayisiyla geciktirdik.
Burda tam 17 saat orucluyuz malum insallah ramazan ciksin yapacam pasama gec olsada Rabbim bu gunleride gosterdiye sukrolsun ins sende guzel bir kutlama yaparsin cimcimeye ne kadar tatlidir simdi o kiz bebekleri cook sansli kiyafet yonunden kendimi alamiyorum kiz bebek reyonlarindan Mevlam nasip etsin birde kiz dogurayim insallahh:34:

Gokce yerim o gelinimi.)Oglum da hic bagirma huyu yoktur.Sadece bana nazlanir mizmizlar.Demek ki gokce bagiracak Erdis susacak:))
Erdis te sokakta kimi gorse gidiyor.Siteye cikinca kucaga aliyorlar adamin disleri tuhafina gidiyor elleriyle kesfediyor sonra kendi dislerinee..Ayy diyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum ama engelleyemiyorum,.bu yuzden bagisikligi gelisti sanirim hic hasta olmaz oldu hee hee:)teselli teselli..

Alminacinar yurumeleri yakin kuzucuklarin.Tek elle derken bi gun bi bakiyorsun sana yuruyerek geliyorlar.1 kiz 1 oglan buyutmesi zor olabilir ama cok sanslisin cokk.

Nil gurbet zor neyse ki dostlariniz var.Menu harika kolayliklar diliyorum.
Bugun tembelligim uzerimde.eriste corbasi,firinda dolma,salata var.Hayirli iftarlar olsun.

oo gelın uhabbetuı bıle baslamıs....nılo kız demek ıns neden olmasın valla ben hergıttıgım yerden toka almaktan gına geldı gormemısın kızı ıolmus muısalı..........menuler harıkaa hım gece okudum canım lahana sarma cetı yaaa..........almına az kalmıs yururler senınkıler ıns sonra peslerınden kosturma baslıyo..ama cok sekerler yuruyunce..........opt kızlar ıs cokkkkk oh yagmur yagdı bı guzel......mantar cıorba sulu kofte cacık ............ıyı ıftarlar hrkeseeeeeee aceleden hep yanlıs oluyo ya ben alısamadım su klavyeye..kalem olsa ne ıyı yaa ben eskının kadınıyım yaaa.opt

bebekistiyoruz canım benim kızda fazla güleç degil tatile gittik millete pas atıyordu lojmana geldik surat beş karış kimseye sevdirmiyo kendini artık ogluşuna sevdirse yeterli demi agır kız benim kızım :)
muallimcim senin kızların saçı uzunmu gökcenin hala uzamadı öneleri sadece uzun toka almadım henüz bide ciciler derdimiz başlayacak ilerde:)
alminacım senin ikizler nede olsa yürümeleri gecikmesi normal ilerde zorlanırsın peşlerinde koşmaktan bide kavga etmeye başlarlarsa :)
nilcim demek iftarada misafirlerin vardı allah kolaylık versin canım
bugünkü menüm de fırınta tavuk patatesli ,pilav cacık turşu :) hep kolaya kaçıyorum tatlıda yapmaz oldum:)

gokce bırının sacı daha gur bırını kıvırcık yıkarken ne guzel uzun duruy bı kuruyo kısacık sedanın azcık yapı olayı kesın cogu tras et dedı ma kıyamdım elanın kuvezde tras etmıstı hemsıreler belkıde ondan daha gur.........sedanın daha acık rengı aslınd zeytınyagı urmek gerek banyo oncesıbesler belkı....toka doldu ev ılerde kullanırız ıns..sen ıstanbuldamıydın ya...bnım kızlarda ıkısı öle kımseye pas vermıyo ama ela öle degıl herkese gulcuk atıyo bılmem yanı nolcek....sen sımdıden damat buldun demek hım bende buldum brıne nıloya vercem kız nıl bırıktır markları ona gree..........ıftarlar naıl gecıyo yemekler guzel gokce tatlıda eksık olsun kılolar var zaten........optum herkesı

Canım kreşte 0-2 yaş gurubundalar..Bağışıklık sistemlerinin erken yaşta gelişmesi çok daha iyi...Açıkçası evde bakılan çocuklardan daha fazla hasta olmadılar.. Sosyal faaliyetler açısından da çok memnunum kreşten...Kreş sahibi,öğretmenleri ve müdiremiz ile sık sık görüşüyorum ve ara ara sürpriz ziyaretlerim oluyor kreşe...Face de kurucumuz sık sık kreşten görüntüler paylaşıyor...:)

üst resimde masanın solunda ortadaki kızım,masanın sağında köşede kağıda bakan oğlum..
alt resimde masanın sağında köşede oturan pembeli kızım,karşı köşedeki turuncu-kahverengili de oğlum :nazar: :nazar:

maşallah çocuklarına hepsi çok şekerler bu arada :nazar:güvenilir bir yer bulduysan sorun yok. ben zorunluluk dışında 2 hatta 3 yaşından önce kreşe verilmemeli diyorum ama ikiz olunca annenin çalışması için ya 2 bakıcı ya kreş lazım. bakalım ben de seneye batu yu yarım gün başlatmak için araştırıyorum.

Merhabalar...
Nil oglum iyi yikadim,uyuttum simdi.Surekli elinde telefon aooo edeee diyor.Ilk dogdugu zamanlar en rahat gunlerin diyorlardi ama bence simdi daha rahat.Az cok ne istedigini anlayabiliyorum.oturup oynayip oayalayabiliyorum,yurumesi daha rahat benim icin kucakta tasimaktansa pesinde kosmak kolay geliyor.Bu sipalar buyudukce tatlilasiyor.ilk zamanlar gazi,gece uyumamasi v.s daha yorucuydu annelikten birsey anlayamamistim yeni yeni anne oldugumu hissediyorum desem yeridir.
Deniz cesitli egitici oyuncaklardan al 1 yas al.simdi tam anlayamasada zamanla oynamaya baslar.telefonlar al.delikli halkalar,ic ice gecirmeli kutular.oglum kavonoz kapaklarini kapatmaya calisiyor,sise kapaklari,canta fermuarlari acip kapatmaya merakli bu donem.
Ada-ege,Almina-Cinar in annesi hosgeldin.Gecmis olsun kuzularina.Zaman zaman form da paylasimlarini okudugum oldu.Masallah saglikla buyuttun kuzulari.
Yuruyorlar mi?
Muallim abla senin fistiklar nasil?Demistim ya benim esimde secici yemek konusunda oglum uyur uyumaz hop elden manti yaptim.2 yumak ona gor ben yemiyorum h.isi zayiflamam gerek.tarhana corbasi,manti,gavurdagi,semizotu salatasi bizim menu.Hayirli iftarlar olsun.

canım fisher ın puppy sini aldım. İÇİÇE GEÇEN KUTULARDAN. playskool un yaramaz toplar ını ve ilk arabamı ama daha vermedim yazlıktan dönünce. halam komşunun oğlunun arabalarına çıldırıyor diyince birkaç araba aldım. 3 yaş sonrası diyor ama biz yanındayız hep ısırıp birşey ağzına atamaz diye düşünüyorum. dün markafoni de alex toys diye güzel bir markanın indirimi vardı. eğitici oyuncaklar var sitede de ama pahalı. acaba aşağıdaki gibi birleştirilecek parçalar ilgisibi çeker mi ?

1982_2-300x300.jpg

oo masallah hamaratsın ya ..bebıs ıstıyorum kızım su nıkı degıs ya yazmak zor gelıyo acele yazıyorum su cadılardan....evet zayıfklamak ..........benımde gerek ya...napcamm ben sen ıyısın bence...nerde bu hatunlar ...almına canım ya cok sekerler kesın haklısın ıyı bı kresse yollamak gerek ohh ne guzel faalıyette var canlaru sıkılmaz guzel bencede seneye ıns dusuneyım bende ...yoksa ben gıdıcem bakırkoye

3 kızı birden kreşe yollamak da ayrı bir servettir. ben şu aylığı 2000 lira olanları öneririm
icon_winka.gif
Roflol.gif

Her zaman duaciyiz canim kolay degil inan ucuyle bas etmek umutta artik iyicene hareketlendi evin her tarafinda ne var ne yok biliyor.
Bugun havalar guzeldi babada yanimizda olunca keyfimize diyecek olmuyor.Iki gun guzel uyudum azicik kendime geldim sag olsun esim hafta sonlari guzel bakiyor.
Kizlar sizlere sorum olacak?
Son iki aydir kasiklarimda cook agrim var sanki adet sancisi cekiyorum birde sezeryan yerimde agri ve sizi var uyusma halan daha gecmedi.
DR ,UM izindeymis anca bayramdan sonra gidebilirim ayni durum goguslerdede var agri ve sizi sanirim hormon duzensizligi var.
sizlerinde agriyormu ?
Iyicene gerildim hakkimizda hayirlisi bakalim

ne oldu canım geçti mi? benim doğum sonrası birkaç ay olmuştu kasık ağrısı sonra geçti. zaman zaman dikiş izi kaşınıyor ama.

maşallah yürüdü mü?gerçekten daha mı zor yürüyünce ? bence emeklerken ve sıralarken de zor zaten

Kizlar oglumun dogum gununu ramazandan sonra yapmayi planliyorum ins bizim menude tarhana cor pilav tavuk salata biber kizatmasi herkese hayirli iftarlar diliyorum.:71:

nice yıllara canım inşallah 20 yi 30 u 40 ı da görürsün. üstüne bir de torunlarınınkini görürsün
opuyorumnanaktan.gif

gokce bırının sacı daha gur bırını kıvırcık yıkarken ne guzel uzun duruy bı kuruyo kısacık sedanın azcık yapı olayı kesın cogu tras et dedı ma kıyamdım elanın kuvezde tras etmıstı hemsıreler belkıde ondan daha gur.........sedanın daha acık rengı aslınd zeytınyagı urmek gerek banyo oncesıbesler belkı....toka doldu ev ılerde kullanırız ıns..sen ıstanbuldamıydın ya...bnım kızlarda ıkısı öle kımseye pas vermıyo ama ela öle degıl herkese gulcuk atıyo bılmem yanı nolcek....sen sımdıden damat buldun demek hım bende buldum brıne nıloya vercem kız nıl bırıktır markları ona gree..........ıftarlar naıl gecıyo yemekler guzel gokce tatlıda eksık olsun kılolar var zaten........optum herkesı

resimlerini arada buraya da koysan olmaz mı?

ben bu akşam inşallah yazlığa gidiyorum. oğlumla güzel bir 3 hafta geçirip bayramda döneceğiz inşallah. bakalım oradan girebilir miyim. giremezsem herkese herkese hayırlı ramazanlar ve iyi bayramlar dilerim

tamam koyarım bı ara teyzesı.....dınlen öle gel...nerdesınız kızlar..aksama kıme gıtsem ya nılo gelıyom kız..ılk ucakla ordayım lahana sarması ısterum sen nerelıydın ya herk nerelı oldugunuda yazsa ya ıyı olur ama her yore varne guzel...denız sen nerelıydın neyse gez gel o zaman yazarsın optum
herkese ıyı cumalar.......

denız oğlun oynayabılır bence ver elıne hem zekaları gelırısr yapboz gıbı takmalı gıbı seyler cok onemlı al mutlaka arabayada bınebılır ınsın cıksın alısır ...zaten cok sıkılıyolar...ıdaha cok bısıklet sevecek ılerde..

dedıgın oyuncak ılgıns denız ama artık oynayabılır ..yapbıoz trzu seyler cok faydalı...ver elıne oynasın arabayada bınebılır ınsın cıksın...alısır ..sıkılıyolar zaten ..yapboz kavgası bıtmıyo bende hepsıne alıyorum ayrı ayrı yınede kavga bıtmıyo...senın yazlıga gelıyoz kız ..........ay denız valla pılını pırtını toplar kacarsın kız..oğlumu kapcak bu kızlar dıyee heee

Back
X