Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

nılo oh valla ıyı olmus ....sen hamaratsın ya valla teravıh eskılerde kaldı benım farzları kılıyorum ancak ...ıns buyusunler rahat ederım ıns...sana ıyı ıftarlar davetlısın demek..ıns canım amın duana rabbım guzel gunler nasıp etsın cumlemıze.saglıkla..ben iş hayatını unuttum ama bu kıs haftanın bı yada ıkı gunu bı yerde baslıcam zamanımı cok almaz ıns ıyı olur benım ıcın.
deryacım kemık suyu cok ıyı bende buzluk kapları varya ona koyuyorum heryemek yapmada tablet gıbı oluyo cıkarıp kucuk kucuk atıyorum corbalarına ....dıs sıkıntısı gercekten bıtmıyo azılar cıkarken daha sıkıntı yemıyolarda bısey sıkıntıdan ıns gecer ..mızmızlıkları ayrı dert zaten..sen nerdesın ıstanbulmu...anlatsana azcık kendını....ıyı bakın kendınıze kızlar ben engec dıokuzbucuk ayaktayım..hemen yatayım barımm

nılo oh valla ıyı olmus ....sen hamaratsın ya valla teravıh eskılerde kaldı benım farzları kılıyorum ancak ...ıns buyusunler rahat ederım ıns...sana ıyı ıftarlar davetlısın demek..ıns canım amın duana rabbım guzel gunler nasıp etsın cumlemıze.saglıkla..ben iş hayatını unuttum ama bu kıs haftanın bı yada ıkı gunu bı yerde baslıcam zamanımı cok almaz ıns ıyı olur benım ıcın.
deryacım kemık suyu cok ıyı bende buzluk kapları varya ona koyuyorum heryemek yapmada tablet gıbı oluyo cıkarıp kucuk kucuk atıyorum corbalarına ....dıs sıkıntısı gercekten bıtmıyo azılar cıkarken daha sıkıntı yemıyolarda bısey sıkıntıdan ıns gecer ..mızmızlıkları ayrı dert zaten..sen nerdesın ıstanbulmu...anlatsana azcık kendını....ıyı bakın kendınıze kızlar ben engec dıokuzbucuk ayaktayım..hemen yatayım barımm

bende öyle yapıyorum muallim abla. hem bozulmadan uzun süre dayanıyor kemik suları.
ben zonguldaktayım burda doğdum burda oturuyorum. 2009 da evlendim hemen bebek istedik 4 aylık evliyken hamile kaldım. oğlum oldu. çok rahat bir hamilelik geçirdim ama çok zor normal doğum yaptım. çalışıyordum evlendikten sonra işten ayrıldım evdeyim ama çalışmayı çok özledim.

deryacım oh ne guzel saglıkla buyut canım..ne guzel beklemeden gelmıs melegın ..zonguldaga yıllar once gıtmıstım amcam ıordaydı cok guzel bı yer ...ama cok oldu sımdı cok degısmıstır..merkezındemısın..iş hayatı ozlenıyo ama cok yorucu oluncada ne eve ne cocuga bakamıyo ınsan ılk uç yıl calısmamalı ınsan ımkan varsa bence kaduın cok yıpranıyo cunku..nerdesnız kızlar ..aksama ne var..

yaramaz kuzu pc yi e bozu belli tular calimiyor yazmakta zorlaniyorum ekik oluyor o yuzen okumakla yetiniyorum herke/ kenine iyi bakin

slm hatunlar herkes ii inş
gökce hanım iki gecede çok aglıyo agzından sular geliyo bide agrı kesici versem bile pek etkikli degil uykusuzluk zor yaa alıştım rahat uyumaya zoruma gidiyo kalkmak bide sahur mahvediyo insanı hayırlısı ile bitseydi ramazan:)
bebekistiyoruz harika yazı yazmışsın ay ne kadar güldüm tuşlar bozuk olunca acaip olmuş :)
kızlar bugün kü menüm :etli patates sulusu .bulgur pilavı . dolma(biber patlıcan kabak).salata ,ayran..
herkese şimdiden afiyet olsun rabbim kabul etsin..

heheeey yaramazlık baslamıss..ohh canıma degsın ..aferın benım yakısıklımaa ...bekledınız kızım o kadar azcık yapsın dımı..benım saglam sey kalmadı evde bıre uç bende ..ısteyen varmı gondereyımmmm bıı cadı.....gokce gecmıs olsun ya dısten mı acaba ..valla sahurda seda uyanıyo ya bı kopek havlasın gozunu acıyo sahuru hazılarken canım cıkıyo ses yapmım dıye ..ıns az kaldı mubarek ramazan ayı bıtıyo omur gecoyo kızlar omur ssuuuuuuuuuuuuuu gıbı..benım yasıma gelın anlıcanızz............hayat kırkında baslar dedı bana bı talebem acı ama dogru bo soz..

acelem var ısım cok yemekler harıka elıne saglık..ben bugun hazırcıyım hazır doner erı almıstım kalan pıdelerı ısıtıp soslayıp ustune koyaucam yanına pılav patates kızartm yogurt al sana ıskender....bıde corba tama dun mantuıı corbası yapmıstım bugun mercımek yaparım..........afıyet olsuın herkese..nılo nerdesın

heheeey yaramazlık baslamıss..ohh canıma degsın ..aferın benım yakısıklımaa ...bekledınız kızım o kadar azcık yapsın dımı..benım saglam sey kalmadı evde bıre uç bende ..ısteyen varmı gondereyımmmm bıı cadı.....gokce gecmıs olsun ya dısten mı acaba ..valla sahurda seda uyanıyo ya bı kopek havlasın gozunu acıyo sahuru hazılarken canım cıkıyo ses yapmım dıye ..ıns az kaldı mubarek ramazan ayı bıtıyo omur gecoyo kızlar omur ssuuuuuuuuuuuuuu gıbı..benım yasıma gelın anlıcanızz............hayat kırkında baslar dedı bana bı talebem acı ama dogru bo soz..

acelem var ısım cok yemekler harıka elıne saglık..ben bugun hazırcıyım hazır doner erı almıstım kalan pıdelerı ısıtıp soslayıp ustune koyaucam yanına pılav patates kızartm yogurt al sana ıskender....bıde corba tama dun mantuıı corbası yapmıstım bugun mercımek yaparım..........afıyet olsuın herkese..nılo nerdesın

Hayirli iftarlar diliyorum herkese
Burdayim kurban bugun dökuluyorum coook halsizledim sanirim tansiyonnnnnnnnnnnn 2 saat yol teptik sipayla oradan bahceye ugradim fasulye topladim ev isi vs yoruldum.
menude sehriye sebseli et kavurdum pilav salata hepimize afiyet olsun insallahhh
Yarin misafirim var uc aile gorusuruz hiiiimmmm muallim beni esmi geciyon kiz 41 girecem:78:

slm hatunlar herkes ii inş
gökce hanım iki gecede çok aglıyo agzından sular geliyo bide agrı kesici versem bile pek etkikli degil uykusuzluk zor yaa alıştım rahat uyumaya zoruma gidiyo kalkmak bide sahur mahvediyo insanı hayırlısı ile bitseydi ramazan:)
bebekistiyoruz harika yazı yazmışsın ay ne kadar güldüm tuşlar bozuk olunca acaip olmuş :)
kızlar bugün kü menüm :etli patates sulusu .bulgur pilavı . dolma(biber patlıcan kabak).salata ,ayran..
herkese şimdiden afiyet olsun rabbim kabul etsin..

Gökcecim ya inan disten rahatsizligi kuzunun bizimkide surekli gece aglayarak kalkiyordu disler patladi azicik rahat ama gene yolda inciler geliyor:10:bilmiyorum ama baya bir zorlandi bizimkisi dislerden inanki iki saat uykuyla ayaktayim.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallahhhh sevgiler:71:

nılo hosgeldın ay kız haklısın ya canım moral oldun valla yalnız degılım yasımız yakın ıyı yalnız yaşlanmıcamm...........afıyet ols ..yorgunlıuk uykusuzluk ıste ben aylardır öyleyım cok sukur bu ıkı aydır azcık daha rahatım aylar sonra ılk defa dort saat uyuyorum cok sukur ..dısler cıksın ıyıce rahatklıcaz ıns yazık onlarda cok zorlanıyo..ıyı bakın kendınıze hallız dusmeyın hatnlar az kaldı sabah caylarına kahvelerıne...sahurda bol su ıçın..

deryacım oh ne guzel saglıkla buyut canım..ne guzel beklemeden gelmıs melegın ..zonguldaga yıllar once gıtmıstım amcam ıordaydı cok guzel bı yer ...ama cok oldu sımdı cok degısmıstır..merkezındemısın..iş hayatı ozlenıyo ama cok yorucu oluncada ne eve ne cocuga bakamıyo ınsan ılk uç yıl calısmamalı ınsan ımkan varsa bence kaduın cok yıpranıyo cunku..nerdesnız kızlar ..aksama ne var..

şirin bir yerdir memleketim sürekli değişiklik oluyor. bu yazda alt yapı çalışması var şehir merkezi toz duman trafik o biçim :20:
evet abla merkezdeyim.

bugün doktora gittik oğlum yine orta kulak iltihabı olmuş :14: bu kezde diğer kulak :(
sanırım yatarak yedirdiğimden oluyormuş ama oturtarak yedirmem mümkün değil ki kaşığı her gördüğünde elime vuruyor elini tutuyorum kafasını çeviriyor. üstelik biberon almadı gece gündüz kaşıkla yedirmeye çalışıyorum.
zaten çok zor yerdi şimdi tam iştahsız oldu. sabah kahvaltısından sonra birkaç kaşık mama yedirebildim çok huzursuz ağlıyor sürekli :(( karnı aç olduğu içinde uyuyamıyor gece sürekli uyanıp ağlıyor :50: of aylardır bitmedi sıkıntımız.
o kadar yıprandım ki anlatamam hamilelik öncesi kilomunda altına düştüm üzüntüden kara kara düşünmekten :((

canım ya cok gecmıs olsun ..ıns ıyılesır bebegın bı daha olmaz cok dıkkat et ben hep yatarak yeıdırıyorum ya onunla alakalı pelk degıl bazıları hasssas oluyo ..uzme kendını sen ıyı ol kı oda ıyı olsun annesı....sabırla buyuyecekler ..herkese ıyı ıftarlar ben kacar

sağolasın ablacım
bir an önce iyileşir inşallah
annelik çok zor
Rabbim annelere sabır kuvvet bebeklerimize sağlık versin

herkese mrb kızlar
deryacım bebeişinede geçmiş olsun allah şifa versin inş düzene girerler kuzularımız
benimde dün mifarim vardı menüm lahmacun, yaprak sarma, kabak yemegi, salata ayan:) bugünde regli oldum bi hafta tutamam artık :(

herkese mrb kızlar
deryacım bebeişinede geçmiş olsun allah şifa versin inş düzene girerler kuzularımız
benimde dün mifarim vardı menüm lahmacun, yaprak sarma,yayla çorba kabak yemegi, salata ayan:) bugünde regli oldum bi hafta tutamam artık :(

Selam Arkadaslar
Bende baya bir yorgunum dun misafirim vardi bugunde kiyi bucak temizlik yaptim.Oncedende cook titizdim simdi daha cook oldu bana derlerdiki cocuk dogsun bak yapamayacaksin derlerdi simdide aksi oldu sizlerde boylemisiniz yaaaa
Benimde menu mercimek cor taze fas nohut pilav kav et firinda eriste hosaf irmik tatlisiydi bugunde aynilari yiyecez herkese hayirli iftarlar diliyoruz afiyet olsun:71:

Umutun bugun asisi var babamiz göturdu gecen asisinda bir hafta cektim miz :90:miz insallah bu agir gecmez.
Kizlar göbusleri eritebildinizmi nasil eriyecek bunlar bilen varsa soylesiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

herkese mrb kızlar
benimde dün mifarim vardı menüm lahmacun, yaprak sarma,yayla çorba kabak yemegi, salata ayan:) bugünde regli oldum bi hafta tutamam artık :(

sağolasın
amin inşallah

Umutun bugun asisi var babamiz göturdu gecen asisinda bir hafta cektim miz :90:miz insallah bu agir gecmez.
Kizlar göbusleri eritebildinizmi nasil eriyecek bunlar bilen varsa soylesiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

ben oğlumun yaramazlıklarıyla huysuzluklarıyla hastalıklarıyla uğraşmaktan eridim az bir göbeğim kaldı
sevinmelimiyim üzülmelimiyim anlamadım :44:

slm kızlarr
nilcim bende zayıfladım 67.5 oldum ama göbüş duruyo ha hamileligi bitirdim kilo 92 :) göbüş eritenler nasıl eritti söyleyin bizede:)

selsm kıxlsr..nılo valla gıobek ve gogus bendede var ya gıtmıyo ıyı bı egzersız yapmadanda gıtmıcek offf...bende uç taneyele erımedıler ya daha ne dıyım kı...canım cıkıyo bunlardan amma yas ılerelyınıce kılo kalıyo sankı...bı cocuk oluca yapılıyo nıl cokda yaramaz olmayınca yapılıyo bende yapardım oğlumda ama sımdı gel gır halımı ooooooo.....yapıyosun aynı ...buyusunde yardım etsınler bana ya..yınede cok yorma kendını ...gokce ıyı valla ne guzel zayıflamıssın derya sende ..mekık olmadan gobek erımez ama..ıyı bakın kendınıze ben daha napcama karar veremedım aksama ..dun kofte pataes corba salata ...bu aksam dusuneyım bı..

Back
X