- Konu Sahibi el-muallim
Gokcecim ne guzel vermissin canimya maasallah bende kendimi parcaliyorum mualliminde dedigi gibi yas ilerledikce coook zormus bunu anladim.Benimde eski kiloma az kaldi ama genede göbus var kesin sporsuz gidmeyecekslm kızlarr
nilcim bende zayıfladım 67.5 oldum ama göbüş duruyo ha hamileligi bitirdim kilo 92 :) göbüş eritenler nasıl eritti söyleyin bizede:)
selsm kıxlsr..nılo valla gıobek ve gogus bendede var ya gıtmıyo ıyı bı egzersız yapmadanda gıtmıcek offf...bende uç taneyele erımedıler ya daha ne dıyım kı...canım cıkıyo bunlardan amma yas ılerelyınıce kılo kalıyo sankı...bı cocuk oluca yapılıyo nıl cokda yaramaz olmayınca yapılıyo bende yapardım oğlumda ama sımdı gel gır halımı ooooooo.....yapıyosun aynı ...buyusunde yardım etsınler bana ya..yınede cok yorma kendını ...gokce ıyı valla ne guzel zayıflamıssın derya sende ..mekık olmadan gobek erımez ama..ıyı bakın kendınıze ben daha napcama karar veremedım aksama ..dun kofte pataes corba salata ...bu aksam dusuneyım bı..
Muallimcim cook haklisin bunca alinan hormondan sonra biraz zor verecez gibi kesin platese paylayacam sen hicde kilolu görunmuyorsun normalsin guzel bayansin Allahim hepimize ahlak guzelligi versin insallah:90: