Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

slm kızlarr
nilcim bende zayıfladım 67.5 oldum ama göbüş duruyo ha hamileligi bitirdim kilo 92 :) göbüş eritenler nasıl eritti söyleyin bizede:)
Gokcecim ne guzel vermissin canimya maasallah bende kendimi parcaliyorum mualliminde dedigi gibi yas ilerledikce coook zormus bunu anladim.Benimde eski kiloma az kaldi ama genede göbus var kesin sporsuz gidmeyecek
selsm kıxlsr..nılo valla gıobek ve gogus bendede var ya gıtmıyo ıyı bı egzersız yapmadanda gıtmıcek offf...bende uç taneyele erımedıler ya daha ne dıyım kı...canım cıkıyo bunlardan amma yas ılerelyınıce kılo kalıyo sankı...bı cocuk oluca yapılıyo nıl cokda yaramaz olmayınca yapılıyo bende yapardım oğlumda ama sımdı gel gır halımı ooooooo.....yapıyosun aynı ...buyusunde yardım etsınler bana ya..yınede cok yorma kendını ...gokce ıyı valla ne guzel zayıflamıssın derya sende ..mekık olmadan gobek erımez ama..ıyı bakın kendınıze ben daha napcama karar veremedım aksama ..dun kofte pataes corba salata ...bu aksam dusuneyım bı..

Muallimcim cook haklisin bunca alinan hormondan sonra biraz zor verecez gibi kesin platese paylayacam sen hicde kilolu görunmuyorsun normalsin guzel bayansin Allahim hepimize ahlak guzelligi versin insallah:90:

valla nıl hormonları sorma gercekten ya .ınan cok etkısı var son dort yıl bakıyorum her sene bı kere denemısım ılk denememde tutmustu ama altı aylık erken dogum kaybetmıstım ve cok ıgne yemıstım cok ılaç almıstım vucut cok yıpranıyo ..guzel sozlerın ıcın sagıol canım ama kılo var ıns verırım ama ıyı bı hareket spor olmadan olmuyo ...son haftaya gırıcez kızlar bende bu hafta tatılım ...ama yınede bısey yenmıyo ..herkese ıyı sahurllar bebegı sahura kalkan varmı benım seda ıkıgunde bır yanımızda ...

ay evet ya az kaldı inş bende salı günü anca tutabilirim :) nilcim sagol canım yaa daha çok vermem gerekkk ama spor yapamıym bi başlasak gidicek hepsi inş benim yaşta 30 bu arada :(

selam ..nerde herkes..artık sanrım bayram hazırlıkları ve telası var..guzel telas bunlar saglık olsun ıns...son on gune gırdık..bebekler nasıl..cok sukur ıkı haftadır gece uyanmıyo benımkıler ya artık gece sutte ıcmıyolar dogruduzgun..gokce otuz yas oo gencsın dha.....omur su gıbı gecıyo ama ...saglıkla gıecırelım ıns..annesıne yakın olanlar ne ıyı yardıma gelır annenız...

mrb kızlar
gökcenin uyku düzeni degişti iyice:( gece 12 gibi uyur oldu önceden ne güzel 10.30 dedi mi uyurdu sabah 8 de kalkardı oy oyy netcem ben bu cücükle bilmem bende gidip uyumaya çalışayım bari
muallimcim ben annemlere yakınım çok şükür hayırlısı ile bayramı annemlerde geçiricem:) inş. ya 30 yaş bunalımına girdim aslında insan gözünü bi açıyo yaşlanmış oluyo zaman çok hızlı geçiyo ya daha dün sanki evlendim gibi geliyo aslında aman neyse düşündükçe garip oluyom:)

gokce oh ne guzel annenlerlesın ..takma zamana cok cabuk gecıyo ınan ..omur dedıgın su mısalı..sen nerdeydın ıstanbul dımı...benımkılerınde ıkı haftadır uykuları degıstı gece onda yatıyolar gunduz ıkı saat bıle uyumuyolar sanırım normal alıstım valla ben atıyorum yataklarına ıkı de gunduz bırbırlerıyle konusa konusa tabı anlamıyoruz bız uyuyolar ..sonra bırı uyanınca hepsını yandırıyo...saglık olsun benım gıbı kırkından soonra sıl bastan ugrasmamak ıcın ıkıncıyı bekletmeyın kızlar ımkan varsa araları yakın olsun derım ha öle ha böle uykusuz kalıyosunuz zaten buyusunler beraber....huuu nerde bu mıllet..ıyı sahurlar..

selamlar

en küçüğünüz benim herhalde :61:
gerçekten zaman su gibi geçiyor özellikle çoluk cocuğa karışınca
belirli bir zamandan sonra insan yılların durmasını istiyor ama her yaşı dolu dolu geçirmek gerek aslında

zamanı durdurma özelligimiz olsaydı keşke:) mualimcim ben elazıglıyım canım ist. de degilim :)veee akşam ahala ne yapcam karar veremedim:(

deryacım kıymetını bıl kız ..genclık ele gecmıyo bı daha saglıkla yasa ıns...gokce elazıgdasın demek oralısında belkı ıst da oturuyosun dıye dusundum.. valla ben bu aksam oğlumla dısardan ıstedımmmmm he he bu aksam usendım..

Selam guzel anneler
Herkese guzel sahurlar diyorum gece kusu geldi hg demi canim kardeslerim inanin okuyup cikiyorum vaktim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Sukrolsun hatmim bitti gecemi gunduzume taktim bitirdim.Yarin gene yogunum misafirim var bizim sehzadede iyicene hareketlendi benimle artik kavga ediyor yaaaaaa
Kendi diliyle ne soyluyorsa yapma dedigim seyleri israrla yacak illa basliyor kavgaya cani oglum coook tatli teyzeleri yaaa hop dusup hop kalkiyoruz.
Cimcimeler nasil iyilermi canim kizlarim benim hepsini ayri ayri öpüyor nil teyzeleri
Gökce rana maasallah canim ya coook pozitif ve ilimli birtisin canim yazdiklarindanda belli hic uzulme canim asil hayat 40 dan sonra basaliyor degilmi muallim rabbim saglik versinde bebeklerimizle beraber yaslanalim insallah herkesi öpüyorum hk:71:

nıl valla kız n cok mısafırın gelıyo ya ...avet cok talı oluyolar dımı rabbım o sevgıyı vermese katlanılmazzaten...cok talılar ..yerım senın pasayı ben benımkıelr öle ne ddıklerı anlasılmıyo ama hıc susmuyolar ...rabbım saglıklı omur versın hepsıne ama hayat korkutuyo ınsanı...evettt kırkından sonra baslar bnecede ...ınsan hıssetmıyo ya ama yas gecıyo ıste..o hatmını bıtuırdın demek rabbım makbul buyursun masallah bende bu ıkı ramazan tembelım...ıns seneye yaparım hatım..hey kızlar nerdeısınız...bayrama az kaldı ..ay nılo bunlar bıze el opmeye gelecek kız.................

muallim abla senin üçüzlerin var gördüğüm kadarıyla :nazar:
ben bir taneyle başa çıkamıyorum Allah kolaylık versin büyütmüşsün ne güzel :))
oğlumda üstünü değiştirmeyi hiç sevmiyor bana çok kızıyor bebekçe kavga ediyor benimle :))
oğlumu kulak burun boğaza getirdik ilaçlar etkisini göstermiş şükürler olsun...
5 tane ilaç içiyor günde bıktı artık yavrum aylardır :(

bayramıda telaşla bekliyorum çünkü bayramdan sonra taşınma işlerimiz var :18:

deryacım sagol..buyuyolar ama cok zor ..saglık osun ıns sende sabret oğlunun bu teo-pkılerı normalk annesı oyunla farklı set-ylerle ben svuyorum o ankı krızlerını ay kus geldı cama kondu ay kus senı cagrıyo yok dede geldı falan elınden geldıgınce aglatma norologumbana öle dedı bu yaslarda cıok aglatma sınırlendurme ergenlık donemıb-nde daha beter cıkar karsına dedı oyala oyunlarla hıkayelerle o ankı dıkatını dagıt ben hergun kuvete sokuyorum bebeklerı rahatlıyolar atıyorum yataklarına sonra oynayıp uyuyolar...tasınma ısı zor ya ama kıs gelmeden tasınman ıyı olur ...bayram telası sardı sanırım herkesı semızotu yemegı yapmıstım merce-ımek corba bıde cacık yaparuım yetr bugun bana...bebeklerın corbalarıda var dun et koydym yaptım ..herkesı optuk bız..

kızlar bebeklerınızın dıslerını fırcalamaya basladınızmı ben basladım ama ıc tane zor gelıyo unutuyorum bazen ..yatarken fırcalıyorum yatıyolar gercı gece sut ıcıyolar ama napım artık

deryacım sagol..buyuyolar ama cok zor ..saglık osun ıns sende sabret oğlunun bu teo-pkılerı normalk annesı oyunla farklı set-ylerle ben svuyorum o ankı krızlerını ay kus geldı cama kondu ay kus senı cagrıyo yok dede geldı falan elınden geldıgınce aglatma norologumbana öle dedı bu yaslarda cıok aglatma sınırlendurme ergenlık donemıb-nde daha beter cıkar karsına dedı oyala oyunlarla hıkayelerle o ankı dıkatını dagıt ben hergun kuvete sokuyorum bebeklerı rahatlıyolar atıyorum yataklarına sonra oynayıp uyuyolar...tasınma ısı zor ya ama kıs gelmeden tasınman ıyı olur ...bayram telası sardı sanırım herkesı semızotu yemegı yapmıstım merce-ımek corba bıde cacık yaparuım yetr bugun bana...bebeklerın corbalarıda var dun et koydym yaptım ..herkesı optuk bız..

evet çok ağlıyor bu aralar istediğinide istemediğinide ağlıyor. çok sinirli tepkiler veriyor. etraftan duymayan kalmamış sesini. napıyım bebek işte o da böyle büyüyecek. oyunlar oynarız oğlumla dışarı çıkarız bir şekilde susturmaya çalışırım bende.

nıl valla kız n cok mısafırın gelıyo ya ...avet cok talı oluyolar dımı rabbım o sevgıyı vermese katlanılmazzaten...cok talılar ..yerım senın pasayı ben benımkıelr öle ne ddıklerı anlasılmıyo ama hıc susmuyolar ...rabbım saglıklı omur versın hepsıne ama hayat korkutuyo ınsanı...evettt kırkından sonra baslar bnecede ...ınsan hıssetmıyo ya ama yas gecıyo ıste..o hatmını bıtuırdın demek rabbım makbul buyursun masallah bende bu ıkı ramazan tembelım...ıns seneye yaparım hatım..hey kızlar nerdeısınız...bayrama az kaldı ..ay nılo bunlar bıze el opmeye gelecek kız.................
Hocam sevgiler
Misafiri severim helede hometi severimde cocukla biraz zor oluyor.Yalnizim esimde olmasa isim nafile Babamiz her yere alip gotiruyor avm disariyi seviyor pasam birazdan cikariz dunden baya bir yoruldum evimizide temizledik evet canim sukur bitirdimde adetim gelecek diye simdide agridan kivraniyorum coook sancim var arti olamadim gene kisttttttttt var tahminim benim bu cilem bitmeyecek gibi hayirlisi gelsinler canim gelsinler ne kadarda oilsa ablayiz siz bana gelin baklava acarim kara lahadan sarma yaparim afiyetle yeriz ins bellimi olur bir gun gerceklesir.

kızlar bebeklerınızın dıslerını fırcalamaya basladınızmı ben basladım ama ıc tane zor gelıyo unutuyorum bazen ..yatarken fırcalıyorum yatıyolar gercı gece sut ıcıyolar ama napım artık
Bzim oglaninkiler cook kucuk kiz:1:Yerim ben onlari cimcimeler buyumuste dis fircalarmis soyle gelinime istemeye gelince ilk isim dislerine bakacammmmmmm:60:ne kaynanayim degilmi yaaa:61:saka bir yanada dis sagligi cook onemli seni taktir ediyorum muallim yavrularina cok guzel bakiyorsun daha ogrenecegimiz cook sey var
evet çok ağlıyor bu aralar istediğinide istemediğinide ağlıyor. çok sinirli tepkiler veriyor. etraftan duymayan kalmamış sesini. napıyım bebek işte o da böyle büyüyecek. oyunlar oynarız oğlumla dışarı çıkarız bir şekilde susturmaya çalışırım bende.
Canim uzulme benimkide boyle bu aralar nasil sinirli istedigi olmassin benimle kavga ediyor cokk komik oluyorya ben sadece guluyorum o an ilgilenme kizdigi zaman hemen yonlendir ilgisini baska yere ver o anda kucagina al sev op kokla bak goreceksin yumusayacak elinden geldi kadar aglatmamaya calis Allah yardimcimiz olsun bu sipalar buyuyecek ama coookta nazlilar hk

nılo kıstı ıhmal etme canım mutlaka gıt dr a...ıns bayram guzel gecer rahat gecer..hım kaynanalık kokusu alıyoom benn...vallla nılo oğlunu yolla buraya ben uzaga kız varememm gayrı..nolcak yaa nasıl vercem bu kızları ben..zormus bu ışler...ıns yazın gelınce goruselım ya bebek ısterım nerelerde acaba ya tasındı heralde yogun...gokce nasıl hazırlıklar...derya aglamayı sorma canım benımkıler hepsı avaz avaz komsular kafayı yıcek heralde ..bazen bırak aglasın ama sbebı bellı seylerde aglatmamak gerek ..elınden geldıgınce oyna oyala ..ama cok zor bu ısler ..optum herkesı ..

Gunaydin kizlar
Herkese hayirli cumalar Rabbim dualarimizi kabul etsin ins pasama sut verecem bir bakayim dedim
Kandilimiz mubarek olsun kimin gonlunde ne varsa Allahim hayirlisiyla versin ins artik geri sayim basladi ramazanda bitiyor.
Sukrolsun bu gunleri göstern rabbime hamdu senalar olsun selam ve duayla Allaha emanet olunuz dualarinizdan bizleride eksik etmeyin.:71::71:

Rabbim bu anlamlı gecede günahlarımızı af
dualarımızı kabul etsin
kuzularımızı korusun inşallah
Kadir Gecemiz mübarek olsun...

Back
X