Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

hayırlı kandiller rabbim dualrımızı kabul etsin herşeyin hayırlısını nasip etsin inş..
benim kızda acaip sinirli oldu yaa bişey vermesem yada almak istese ilgilenmedigim zaman ortalıgı yıkıyo bagırmaktan hele gözlerinden yaşlar hemen süzülüyo yaa sinirli bi kız olucak galiba :)

amın ıns ..bu gceyı hayırla guzel gecırelım ıns dualarımızı rabbım makbul eylesın ...daha guzel nıce guzel gunere bebeklerımızle sevdıklerımızle ıns...gokce aglatma cok sınırlenmesıne ızın verme suyuna gıt kızının ama her dedgınınde yapma hayır de bazen yoksabasa cıkamazsın ılerde valla cok cadı oluyolar cok..

amın ıns ..bu gceyı hayırla guzel gecırelım ıns dualarımızı rabbım makbul eylesın ...daha guzel nıce guzel gunere bebeklerımızle sevdıklerımızle ıns...gokce aglatma cok sınırlenmesıne ızın verme suyuna gıt kızının ama her dedgınınde yapma hayır de bazen yoksabasa cıkamazsın ılerde valla cok cadı oluyolar cok..

Amin canim amin dualariniza cani gonulden katiliyorum Yuce allahim somalideki annelerde sabir versin gunde kactane cocuk acliktan öluyor.
Her halimize sukredil ins oradaki yavrularimizada annelere yardimlarimizi ihmal etmeyelim kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr................Bu aylarin hurmetine hepinize guzel hafta sonlari diliyorum:71:

hayırlı kandiller rabbim dualrımızı kabul etsin herşeyin hayırlısını nasip etsin inş..
benim kızda acaip sinirli oldu yaa bişey vermesem yada almak istese ilgilenmedigim zaman ortalıgı yıkıyo bagırmaktan hele gözlerinden yaşlar hemen süzülüyo yaa sinirli bi kız olucak galiba :)

Ranacim yerim ben o cadiyi bunlar varya bunlar hepside ayni bizim sipada oyle aynen anlattigin gibi ellerini yumruklayip nasil agliyor.Elinden bi sey alsam genede aglatmamaya calis canimmmm hemen yönlendir ilgisini ben oyle yapiyorum coook komik oluyorlar demiya biciriklar bizimkini kandirmak coook kolay kime cekmis bilmem hemen mutlu olmayi becerebiliyor coook pozitif benim oglum Rabbim bizlere bagislasin kuzularimizi ranacim bunlarin hepsi gelip gececek bir bakmisiz kocaman olmuslar her aylari baska guzel degilmi seni ve bicirigini öptum canim sevgiler:71:

Kizlar nerelerdesiniz
bebek ist sanirim yogunsun tasinma islerin var herhalde Rabbim kolaylik versin.Deniz tatilde toprak senay arkadaslar ses verin insallah iyisinizdir.
Bayram hazirliklari varmi muallimcim canim nasilsin cadilar iyimi gökcecim cücük nasil annesi iyimi Rabbim herkese saglik sihhat versin ins simdiden herkese hayirli bayramlar diliyoruz Allaha emanet olun:71::71:

nılcım..tatıl yok bızdede...yakınlara gıdıcez...havalar guzel gezelım azcık.........bıtaneyle sen daha ıyı gezersın ..bencede gez kıs gelıyo ozlıcez bu gunlerı ..sanırım herkes yogun..ıyı bak pasamıza..

derya yakınsın dımı aılene ohh gıdın gezın bol bol...bayrama ne tatlısı yapıcanız ve yanına neler ....ben daha karar vermedım ya

herkesee iyi sabahlarr

iyi geceler uykusunuu henüz yapamadan iyi sabahlar dönemine geçen ben gibiler varmı aranızda bilmiyorum amaa

saat o1.oo dan beri kızımı sallıyorum henüz uyumuş değil ayaklarımda derman kalmadı artık:37:

henüz 2 aylığız biz :)

sizler nasılsınız arkadaşlar

benim kızımın ayına yakın bebeği olan varmı

yadaa saatlerce ben gibi uykusuz kalan:25:

herkesee iyi sabahlarr

iyi geceler uykusunuu henüz yapamadan iyi sabahlar dönemine geçen ben gibiler varmı aranızda bilmiyorum amaa

saat o1.oo dan beri kızımı sallıyorum henüz uyumuş değil ayaklarımda derman kalmadı artık:37:

henüz 2 aylığız biz :)

sizler nasılsınız arkadaşlar

benim kızımın ayına yakın bebeği olan varmı

yadaa saatlerce ben gibi uykusuz kalan:25:

merhaba baby3 benim minikde 2aylık gece hiç uyumuyor aynen bende tam surat sallıyorum 1den beri.senin bebeğin gündüzlerimi uyuyor?

merhaba baby3 benim minikde 2aylık gece hiç uyumuyor aynen bende tam surat sallıyorum 1den beri.senin bebeğin gündüzlerimi uyuyor?

gündüzleri uyuyor evet ama dün ve bugün 6 saat anca uykusuu varr :(((8

emzik ağzından düştüğü gibi başlıyo ağlamayaa allah yardımcımız olsun nasıl geçiyor zamanınız:85:

canım ben emzikde kullanmıyorum zararlı die alıştırmadım oyüzden bir hayli zor geçiyor.bende onla beraber gündüzleri uyumaya çalışıyorum sende ölemi yapıosun?ayrıca emziriyormusun

canım ben emzikde kullanmıyorum zararlı die alıştırmadım oyüzden bir hayli zor geçiyor.bende onla beraber gündüzleri uyumaya çalışıyorum sende ölemi yapıosun?ayrıca emziriyormusun

mecburen alıştırdım çünkü ağzından sürekllii birşey olsun istiyor süreklide emzirememkii

evet emziriyorumm mama kullanmıyorum hiç

gündüzleri bende onunla birlikte uyuyorum evet başka türlü uyunmaz zaten bazen ev işlerim aksıyo tabi eskisi gibi olmuyor

ama bende bazen eşim eve gelince ona baktırıpev işlerimi yapıyorumm

bazende belirli saatlerde ağlıyorr az önce kıyamet kopardı doktorum sap simplex gaz damlası vermiştiii

iyi gelmedi şimdide om-x kullanıyorum ama sanki bu biraz iyi gibii

birde iyi geceler çayları varmış onlarda iyiymiş sen neler kullanıyorsun cnmm

:61:

canım bende neo baby kullanıyorum gazı için ii geldi düzenli kullanınca kesiyor rahatladı yavru biraz.evet aynen bende ev işleri kalıyor öle artık büyüyene kadar idare etcez miniklerimiz için napalım.nezaman alışırlar düzenli uyumaya bilgin varmı?

canım bende neo baby kullanıyorum gazı için ii geldi düzenli kullanınca kesiyor rahatladı yavru biraz.evet aynen bende ev işleri kalıyor öle artık büyüyene kadar idare etcez miniklerimiz için napalım.nezaman alışırlar düzenli uyumaya bilgin varmı?

4o ından sonra derler ama malesef öyle olmadı:/:59:

benim minikde öle 28 haziran.emzirirken göğsünle ilgili problem yaşıomusun?

ilk zamanlar çok yara olmuştuu şimdi iyi şükürr

birde göğüs kalkanı vardı slikononu kullandım ilk bikaç günn tutamadı göğsümüü

lansinoh krem çok iyi gelmişti banaa

kızınmı var oğlunmuu bu aradaa

Son düzenleme:
Back
X