Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

3 yasa kaar paylasmalari zor kiskanclik emeyelim benimsiyorlar olum a parktaki cocuklarla oyle hep bana benim iyor annesi babasi ibi elinekilerie benimviyor arastirim normal olani bu 3 yasina uzelirler ellerine farkli birey vererek veya ikisini ucunu bir oturtup ellerinekini birakip birlkte baska bir oyun oynayabilirsiniz ona yaa buna muahale etmek oru olmaz ililerini baska yone cekmek erek iye usunuyorum kolaylikla iliyorum abla ve senay zor ama ilerie iki uc fistik cok estek olacak sizlere

nil cok ecmis olsun kiyamam yaa uzulmemek ele eil olusum 3 ay ozumun onune erii yemei kustu boyle boyle buyoyorlar basa elen basit hastaliklar olsun Allah beterinen korusun aklina oyle seyler etirme bunca sene sonra bize kuzulari baislayan Rabbim onlari korur inaniyorum once Allah a sonra bizlere emanet kuzular

Son düzenleme:
canım nılo cok gecmnmıs olsun ya ama uzulme böle buyuyolar ve o hıssettıgın duygular cok normal ıanan ınsan hele anne olunca cok korkuyo herseyden .........rabbım korusun ıns tum bebeklerımız....gececek ıns dıkkat et ...zaten onumuz kıs bol bol pekmezle balla bagısıklıklarını kuvvetlendırelım ....rabbım caresız dert vermesın canım ıns gececk...bebıs ıstıyoruz canım haklısın kıskanclıkları cok dogaal ama bende sabır kalmadı ya....ıns canım dılada yurıur kısa zamanda ıns ...sımdıden kutlamıssın bayramı ama haklısın vakıt bulamıcaz belkıde ıns guzel bı bayram olur sen nere tasındın ya yazmadın ....gokce nerede ..senay toprak nerde ya unuttu gercekten untuut bıuzı facede kızını goruyorum masallah buyudu oda ............denız nerdesın yuruyomu paşamız...ama sıkıntısız hastalıklsız gecırelım bayramı......optumm

ay gecen hafta benım halımı gırecektınız dılayı arabaya koltuga bagladım agladı arabanın anahtarını ıstedı verdım ben oturana kadar kalsın elınde dedım kapıyı kapattım ben tam on kapıyı acıp dıreksıyona gecıcem anam o ne kapılar acılmıyo ay dıla basmıs meger dıugmeye ıcerde kaldımı delı oldum oğlum evde kapı sesını dymuyo telefıunu duymuyo dıla arabada heryetr kapalı...on dakıka öldum dırıldım varya mahvaoldumn hemen eve kostum yedejk anahtarı aldım bı daha asla vermem anahtarı sana dedım ders oldu banada ya baska bı yede olsaydım napardım ben ....

Ablacim Ankara ya tasinim cumhurbaskanimizla komsuyum:))
cumhurbaskanlik koskunun ustune oturuyorum yolu useni beklerim valla
aksama babamizla kuzum bayram trasina iecekler uzatmak istiyorum ama babamiz inlemiyor ozenci itsinler baba oul bakalaim

nil cok ecmis olsun kiyamam yaa uzulmemek ele eil olusum 3 ay ozumun onune erii yemei kustu boyle boyle buyoyorlar basa elen basit hastaliklar olsun Allah beterinen korusun aklina oyle seyler etirme bunca sene sonra bize kuzulari baislayan Rabbim onlari korur inaniyorum

Canimsinya sag ol coook korktum benim ablam vefat etmis bir gecede yuksek atesten Allah gostermesin cocukla r sakat bile kalabiliyormus tabiki Rabbim koruyorda alnimiza ne yazildi bilinmiyor Allahim yavrularimiza hayirli uzun omurler versin ins Aminnnn erdem nasil annesi iyimi kuzum ishali gectimi?
saglikli buyusunler insallah umutunda istahzizlikla basladi yediremedim dunde hafif baslayan ates gece siddetlendi dismi cikariyor acaba dedim hic belirti yoook muallimcim canimya sen geldin aklima Rabbim sana guc kuvvet versin kk yilin annesi seciyorum seniiiiiii...........Birazda mutlu olayim demi bugun cesmeler acildi hk

acele acele yaziyorum yarim klavye ile uyanmaannnn
nil ecti ishali cok sukur birun iyi yiyor birun yemiyor buyuyorlar cok sukur Rabbim bayrama buruk olan yurekleri sevinirsin insallah
2 sene once kurban bayramina tranfer olmustu cok sukur Allahima

Son düzenleme:
Ablacim Ankara ya tasinim cumhurbaskanimizla komsuyum:))
cumhurbaskanlik koskunun ustune oturuyorum yolu useni beklerim valla
aksama babamizla kuzum bayram trasina iecekler uzatmak istiyorum ama babamiz inlemiyor ozenci itsinler baba oul bakalaim

bebek ist komsu olmusuz bizde ankaradayiz cankayaya tasinmissin sanirim görusuruz ne guzel olur bizde etlikteyiz

canım nılo cok sagol ama yılın annesı sensın canım o bebıs coooook uzun zamnda geldı rabbım saglık versın cumlesıne burdakı tum anneler cok bekledı kuzulaını cok....onlarsız hayat tatsız .....ama ates hep oluyo bende olumda ozellıkle sabahlara kadar uyku bılmezdım cok zor tabı bıde yuksek ates erkek bebeklerde testıslere vurabılıyo ınsan korkuyo tabı ama hemen dusmeye baslaması ıyı bazı varkı gunkerde ınmez ates o cok zor canım ....buyuyecekler aneesı merak etme damatlıklarını gelınlıklerını gıorelım ınss.............bebıs ıstıyoz ooo ankara demek ay orası daha soguktur duıkkat et......bayram tırası he masallhhh ..bızde oğlumu tras ettırırdık hep aglardı hıc sevmezdı ama cok dıkkat ettım tras olunca erkek bebekler daha ıstahlı olyu eskıler derdı hatırlarım nınemı sac cocugun vıtamını alır dıye ınanmam genelde ama oğluma cok farkettım.....ee sonra talha bey azcık buyuyunce asla tras olmadı uzattı saclarını merak etmesın babası dedıgını yapamıcagı gunler gelecek heeee heee...
nılo zorlama sakın bebegını atesı olunca yemek ıstemeler cok normal vedaha ıyı vucut guc topluyo yemesın bol su ıcsın

nasıl yanı ya nılo sen ankaradamısın ...ne zaman geldın almanyaya noldu kız burdamı kalacaksın hep yoksa ay ne ıyı:52:

nasıl yanı ya nılo sen ankaradamısın ...ne zaman geldın almanyaya noldu kız burdamı kalacaksın hep yoksa ay ne ıyı:52:
muallim ben ankarada degilim sanirim yanlis anlasilma oldu.Keske vatanimda kalsamda oglumu oralarda okutsam ne iyi olurmu degilmi
aa ben seni yurtisina biliyorum cok sevinim haberleselim beklerim etlik himm bilmiyorum neyse yakina orenirim insallah isariya cikamiyorum pek

Selam canim biz izine geldigimizde ankaradayiz evim orada esim ankarada dogdu buyudu turkiyeye geldigimizde bulusuruz insallah ankara soguktur hangi semttesiniz

ya kzım ne guezl sevınmıstık olsun ıns ılerde gelırsın tatıldede ıns gorusuruz...gonuller bır olsun.......uyuduuuuuuuuuu benım kuzular .....bende yatayım...sabah yıne vardıya.....optum herkesı:36:

iyi geceler kızlar inş hepiniz iyisinizdir bebişlerle birlikte...
ben bikaç gündür ugrayamadım kk ya girdim ama bikaç yere bakıp çıktım misafirlige gittim tabi beş dakka rahat durmadım gökce dur gökce alma gökce çekme hayır gökce demekten bi hal oldum bi yere gidince gökce daha çok çıldırıyo yaa kızlar nasıl sakin yapıcam bu kızı bilmiyorum ?* bi akıl verseniz:) onun haricinde çok şükür iyiyiz gökce nin poposu geçti pişik ishalinden oluyodu galiba :( iştahıda geldi çok şükür kusmaları kesildi nanelimon ıhlamur verdim ogünün akşamı bitti bulantısı çok şükür .. yavrum yemeyince bende çok üzülüyodum yaa :(
nilcim çok geçmiş olsun canım allah şifa versin yavruna
mualimcim araba olayını okuyunca bende tırstım yaa dikkat istiyo herşey yaa ne büyük bi sorumluluk bu evlat büyütmek .. bugün çantamda ilaç varmış mutfaktaydım baktım gökceden ses soluk çıkmıyo bi bakıyım dedim neler karıştırıyo die ana bi baktım ne göreyim elinde ilaç onla oynuyo aman yüregim koptu içtimi içmedimi die agzını yokluyom diline bakyım çok korktum yaa ilaçları dolaba koydum allah ım çok düşünceli olmak gerekiyo herşeyi düşünmek planlamak zarar verecek herşeyi kaldırmak gerekiyo yaa :(
kızlar eger bayram öncesi giremezsem herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum rabbim nice bayramlar görmeyi nasip etsin inş herkesede bizede :)

bide kilo olarak bende hamilelikte kilom 92 idi şimdi 66 ve 67 arası gidip geliyom hatta geri almaya başladım gibime geliyo yaa veremiyorum hızla vermiştim ama demekki emzirmekte bi yere kadar kilo verdiriyo hala emziriyorum ama faydası olmuyo galiba:(

Merhabalar, Hayırlı Cumalar...

Cuma günleri ilk yazmak hep bana kısmet oluyor nedense:) Muallim ablam derki şimdi: bak yine şenay hatırlattı cumayı:))
ablacım toprak yoğun herhalde.. faceden msj atayım ona bi gel kk'ya diye... özledik...

nilcim nasıl oldu umut, inşallah daha iyisinizdir... Allah acil şifa versin canım, ateşten bende çok korkuyorum...

bebek_ist. hayırlı olsun taşınmışsın, cumhurbaşkanının elini öpersiniz artık, o kadar komşu olmuşsunuz.. bizden de selam söyle canım....
şaka bir yana, nasıl oralar, alıştın mı?

gökçecim sana da hayırlı bayramlar... gökçe kızı öp benim için.... yaramaz bıdık....

Hayirli cumalar
Nil evet cankaya ayim koske yurume mesafesine orusuruz insallah
senay saol canim souk memleket ben alisamaim sevmiyorum; kosk mu keni evin mi eseler illa keni evim evlaim karnima nasibiyle ev alik emek emek yaptirik simi kiraci kullaniyor saraylaran aha kiymetli evim insallah eri onmek nasip olur fistiklara bayramlik alini mi cicili suslu ayy bayiliyorum saclar tokalar;;
rana tebrik eerim iyi kilo vermissin
bi tebrikte bana lutfen:))
neen mi:)
62 tedavi basladi 64 ile gebelik basladi 75 ile doguma girdim dogumdan ciktiimda 68 idim 1 haftada 65 e dustum
simdi ise 71 kilo oldum hani alkislar nasilmi becerdim
ilk aylarda sut bol yetiyordu uykusuzda olsam az da olsa yetiyordu 6aydan sonra uyku yok vucut dinlenmiyor ne kadar sivi alsamda sutum olmadi ek gidaya alisamadi sut istedi tatli iyi sut yapiyor ye sut olsun evlat daha onemli derken kilolar adli basini gitti yerleti artik az yesemde 1-2 kilo verebildim iyi bir diet ve spor erek bana 2 yasindan sonra artik
hamileyken karnim hic yoktu catlak vs yok hic hamile elbisesi iymedim buyuk beden kiyafetlerimi kullandim simdide onlarla devam tilsimlandi kendime bakinca mutlu deilim ama ogluma bakinca cok mutluyummm

Herkeze hayirli cumalar arkadaslar
Yeni eve girdik oglumla yuruduk havalar guzeldi sormayin ayakkabisini ceketini gösterip elimden tutup kapiyi gösteriyor birde baktim ayakkabisini giymeye calisiyor canim yavrum kiyamam gönlunu yaptim cook mutlu oldu temiz hava iyi geldi
Ara ara atesi geliyor dr zaten 3-4 gun surer dedi bugun daha iyi senaycim atesten bende korkuyorum Allahim yavrularimizi korusun
bebek ist canim is nedeniylemi tasindiniz ankaraya onceden istanbuldamiydin yoksa ankarayi hic sevemedim ya kizlar gercektende ISTANBUL GIBI GUZEL SEHIR YOKTUR VATANIMIN HERBIR KÖSESI GUZEL AMA ISTANBUL BIR BASKA acaba benmi oyle göruyorum bilmiyorum.
:72:

Back
X