Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

denizcim, benim doğum sonrası kalp ve tansiyon rahatsızlıklarım büyük ölçüde geçti, ama hala ilaç kullanıyorum... tabii ilaçlar eskiye göre azaldı, ilk zamanlar demir hapı ve 1 tane bitkisel ilaçla günde 7-8 farklı ilaç içiyordum..bazıları günde 2 dozdu.. şimdi 3 tane, biri günde 2 defa.. 1 dozunu kescez 1-2 aya kadar.. tansiyon kontrolü yapıyorum.. Allahıma şükür, benimki geçti ama bu hastalık %50 oranında kalp yetmezliği olarak kalıcı olabiliyormuş veya o esnada ölümlere yol açabiliyormuş.. bu nedenle eşim istemiyor zaten ikinci hamileliği.. biz 2 kız kardeştik, kardeşimi kaybedince çok kötü oldum... bir kardeş daha olsa tabiiki acısı hafiflmeyecekti ama olmasını isterdim.. sanırım benim 3 kardeş olsunlar düşüncem bu yüzden...

şenay cım kızlarının şu an kardeşten çok sağlıklı bir anneye ihtiyaçları var. allah korusun kalp yetmezliği tehlikeli. zaten 2 evladın varken bu riski göze almaya değmez. allah olmayanlara versin. hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. benim bakıcı 55 yaşında 9 kardeşlermiş. şu anda 4 tanesi hayatta. allah evlatlarına sağlık sıhhat uzun ömür versin.

Selam senay ahhhh bir bilsen neler yapmadimki son tedavimde elimden gelen herseyi yapmistim evet hayit tohumunu tam 3 ay ictim once sogan sonra incir sonrada hayit icmistim.
Burada yazilanlardan esinlenerek e2 hormonunun engelleddigi yani bebegi duyunca yaptirdigim raporlara baktim 214 kusur soook oldum.
Arastirmaya basladim tatmin olamayinca merkezi aradim boyle boyle sagolsunlar dosyami inceleyip beni aradilar ve biraz rahatladim bu hormonun her ay degisebilecegini ve önemli olah fsh dediler ve benim 7.04 cikmisti tabiki ictigim hayitinda faydasi vardir.Bakalim zaman ne gösterecek senin dondurulmuslarin varmiydi?

Deniz tek basina buyutmek gercektende zor mesela heryere gittigimizde mecbur götüruyoruz dok vs birakacak kimse yook keske yakinimdan biri olsaydi iyi olurdu.
Batu biraz aktif yerinde duramayan bir bebek yazdigin kadariyla umutta coook hareketli ama sözumu dinliyor yavrum sakin ve ilimli zorla kendini sevdiriyor zor bir bebek olsaydi belkide yeter derdim ama kardesi olmasini coook istiyorum bu guclugun zorun altindan kalkabilirmiyim bilmiyorum bugun icimden ne gecti paylasmak istiyorum temizlik yaparken gözumde ikiz bebekler canlandi eeeee Rabbim buyuk bu kadar istediniz buyrunda diyebilir.
Tek olsun saglikli olsun ins hakkimizda hayirlisi belkide hic yumurtada olmayabilir cikmaza düstum gene:27:Denizcim adet duzenin nasil?
Dogumdan sonra hic baktirdinmi hormon degerlerine?

nil cim senin allahtan eşin oldukça yardımcı. o nedenle altından kalkabilirim diyorsan acilen dene derim. seni takip etmiştim. sperm zaten zor bulunuyor. yumurta yetmezliği de var. malum yaş da 40. bundan sonra olan yumurtanın kalitesi de hızla bozuluyor. orada fsh e2 ölçtürebiliyorsa ölçtür. kürlerine de başla. ve ilk fırsatta gel dene. aklında keşke diye kalmasın. ben düzenli adet oluyorum. doğumdan sonra kendi doktorum da başka bir doktor da korunmamı söyledi. tabii neden nasıl korunacaksam :60::89: şu an 28 günde bir adet oluyorum. kanama miktarı ve süresi de genç kızlığım gibi olmasa da fena değil. evli olsaydım korunmazdım herhalde. 44 ünden sonra doğal hamile kalan hemen hiç duymadım. annem 50 sinde menapoza girmiş. ben de o yaşlarda menapoz bekliyorum. o zamana kadar adetlerde bir düzensizlik vs olmazsa hormonlara baktırmam artık.

şenay cım kızlarının şu an kardeşten çok sağlıklı bir anneye ihtiyaçları var. allah korusun kalp yetmezliği tehlikeli. zaten 2 evladın varken bu riski göze almaya değmez. allah olmayanlara versin. hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. benim bakıcı 55 yaşında 9 kardeşlermiş. şu anda 4 tanesi hayatta. allah evlatlarına sağlık sıhhat uzun ömür versin.

nil cim senin allahtan eşin oldukça yardımcı. o nedenle altından kalkabilirim diyorsan acilen dene derim. seni takip etmiştim. sperm zaten zor bulunuyor. yumurta yetmezliği de var. malum yaş da 40. bundan sonra olan yumurtanın kalitesi de hızla bozuluyor. orada fsh e2 ölçtürebiliyorsa ölçtür. kürlerine de başla. ve ilk fırsatta gel dene. aklında keşke diye kalmasın. ben düzenli adet oluyorum. doğumdan sonra kendi doktorum da başka bir doktor da korunmamı söyledi. tabii neden nasıl korunacaksam :60::89: şu an 28 günde bir adet oluyorum. kanama miktarı ve süresi de genç kızlığım gibi olmasa da fena değil. evli olsaydım korunmazdım herhalde. 44 ünden sonra doğal hamile kalan hemen hiç duymadım. annem 50 sinde menapoza girmiş. ben de o yaşlarda menapoz bekliyorum. o zamana kadar adetlerde bir düzensizlik vs olmazsa hormonlara baktırmam artık.

Evet deniz esim coook yardimci oluyor o olmassa ne yaparim diyorum cook dogru soyluyorsun yasim 40 yumurta rezervide az esimin dondurulmus iki tup sperm var bakalim saglikli bulunabilrse belkide teseye gerek kalmaz.
ne guzel canimya benim dodumdan sonra hep beter oldu surekli kist oluyor buda adet duzenimi bozuyor.
Vallahi kara kara dusunuyorum ailemde durma basla diyor canim ailem yeter artik olmuyor deneme diyen canlarim once bir vermem gereken kilom var 5 kilo semra hocamla konustum mutlaka o kilonu ver dedi cikmazdayim hayirlisi:26:

hayırlı cumalar olsun kızlar senay sen cok yasa emı canım oncelık hep sende .....nasılsınız herkes ıyı masallah ıkıncı cocuk konusu devam bende ıkıncıyı ıstedım dortledım kızlar.......hayırlısı olsun herseyın ama bısey sölım erkek evlar guzel ama kız evlat gercekten farkılı nazları herseyı farklı .......nılo ıstıyosan gecıkme canım ...denız nasıl kuzun erkekler basladı yurumelere .....ıyı bakın kendınıze corbalarını yaptum uyandılar ıcecekler off cok yoruldum ..denız bana madalya verceller ucune bakma madalyası....cok optum hepınızı

hayırlı cumalar olsun kızlar senay sen cok yasa emı canım oncelık hep sende .....nasılsınız herkes ıyı masallah ıkıncı cocuk konusu devam bende ıkıncıyı ıstedım dortledım kızlar.......hayırlısı olsun herseyın ama bısey sölım erkek evlar guzel ama kız evlat gercekten farkılı nazları herseyı farklı .......nılo ıstıyosan gecıkme canım ...denız nasıl kuzun erkekler basladı yurumelere .....ıyı bakın kendınıze corbalarını yaptum uyandılar ıcecekler off cok yoruldum ..denız bana madalya verceller ucune bakma madalyası....cok optum hepınızı

Madalyan benden olsun canimmmmm:65::64:süpersin:46::42:ne corbasi yaptin bende ezo yaptim umuta cook seviyor ins yeer sabah kahvaltisini zar zor yedirdim minikleri öp annesi afiyet olsun kuzucuklara:56:

sagol canım.....afıyet olsun pasamıza ooohh mıs gıbı yesın ..ben sebze corbası yaptım kıyma koydum blendıra cektım verdım yarın tarhana yapayım ıns ..mercemek gaz yaopıyo benımkılerı gece uyumuyolar kıvranmaktan.....herseyden sıkılıyolar ya aglamalrı bıtmıyoo kafayı ne zaman dınlıcenmm ben....mınıkler nasıl hepsı yuruyo dımı bebıslerımızın artık buyuyolar ıns ..ıyı aksamlar herkese

merhabalar
yeni bir hafta keyifli bir hafta olur insallah
2 tane on azilar cikti alttaki azilar eliyor yeme uyuma yok kucaktan biraz biraz iniyor azilar ne zormus ciksin bitsin artik hepsi
vakit az is cokk yemek yok:44:
iyi aksamlar

selam kızlar.............bugun bızım mınıslerın dogum gunu..............ıyıkı dogdunuz cannlarımmmmmmmm sızı coook sevıyorum balkızlarımmmm benım saglıkla buyuyun ıns...........ELA DILA SEDA........................

selam kızlar.............bugun bızım mınıslerın dogum gunu..............ıyıkı dogdunuz cannlarımmmmmmmm sızı coook sevıyorum balkızlarımmmm benım saglıkla buyuyun ıns...........ELA DILA SEDA........................

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN BAL KIZLAR... ELA DİLA SEDA....

ALLAH uzuuuuun ömürler versin size, sağlıklı ve mutlu olun hep... Allah, Annenizi ve babanızı da başınızdan eksik etmesin, anaların hakkı ödenmez, ama sizin anneniz çok özel.... bunu hep bilin...

bizlerde sizi çoook seviyoruz...

Dogum gununuz kutlu olsun fistiklarrrrrrrr
Nice saglikli mutlu senelere
zaman ne cabuk geciyor miniciklerdi simdi 2 yasinda guzel kizlar
insallah evlendigi gunleride paylasmak nasip olur
Resimlerini bekliyorum

Allahim hayirlu uzun ömurler versin tostoslarima cici kzlarimiza hepimiz onlari coook seviyoruz hep beraber nice nice yillara ins cici kizlarin annesi yeni foto istiyoruzzzzzzzzzzzz:40:

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN BAL KIZLAR... ELA DİLA SEDA....

ALLAH uzuuuuun ömürler versin size, sağlıklı ve mutlu olun hep... Allah, Annenizi ve babanızı da başınızdan eksik etmesin, anaların hakkı ödenmez, ama sizin anneniz çok özel.... bunu hep bilin...

bizlerde sizi çoook seviyoruz...

nice yıllara inşallah. inşallah mezuniyetlerini evliliklerini torunlarını görürsün. çok çok uğraştırdılar daha bir süre daha için var ama büyüdüklerinde 3 kız annesi olmak harika olacak. bu arada kızların 1 gün ile akıllı uslu akrep olup yırtmışlar. batu 25 kasım ile yaya oldu mıçtık :)

sagolun kızlar ıns hep beraber buyutelım acaba bundan ıon sene soınrada böle mesajlasırmıyız ya ne ıyı olur nıne oluncada haberleselım beraber emeklılık paralarını yerıuuzzz...denız kız ne dıyon bacım ya akrebın neresıu uslu yok ya akreb ıstemezdım hecc ınatcı hısrslı olurlarmıs hepsı mızmız kedı gercı cok burclara takıntım yok ama yay olsalardı ıyı olurdu bı gunle akrebın son gunundeler bence yaydan etkılenmısler dır........yaylar dogucu olurlar gezmeyıde severler ... nasılsınız bugun...oğle uykularına az kaldı ....cok optummm

Bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun...

Van depreminde hayatını kaybeden gencecik öğretmenlerimizi hatırladım tekrar....

Allah ailelerine sabırlar versin....

Bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun...

Van depreminde hayatını kaybeden gencecik öğretmenlerimizi hatırladım tekrar....

Allah ailelerine sabırlar versin....

Senaycim canim benim coook derin dusuncelisin evet vandaki ögretmenlerimizi rahmetle aniyoruz Rabbim nur icinde yatirsin ailelerine ve yakinlarina sabir versin.:72:

günaydın
bugün batu nun doğum günü.:16: en başı ne kadar zordu. hiç geçmeyecek bu günler nasıl büyür bu bebek demiştim. maşallah 1 yaşında oldu bile. darısı tüm bebek bekleyenlere ve anne olmak isteyenlere inşallah. onlar da sağlıkla keyifle büyütsünler yavrularını.

günaydın
bugün batu nun doğum günü.:16: en başı ne kadar zordu. hiç geçmeyecek bu günler nasıl büyür bu bebek demiştim. maşallah 1 yaşında oldu bile. darısı tüm bebek bekleyenlere ve anne olmak isteyenlere inşallah. onlar da sağlıkla keyifle büyütsünler yavrularını.[/QUOT

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BATU'CUM...

Allah sağlıklı uzun ömürler versin.... zaman çok çabuk geçiyor... Allah sünnetini, damatlığını da göstersin.. Sonrada küçük batumuzda baba olsun, sende hep başında ol inşallah denizcim...

İkinizi de çok öptüm...

Back
X