- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi el-muallim
merhabalar
vakit bulamiyorum inanin
2haftada 4 dis cikardi grip gibi oldu hapsuruyor yemesi biraz daha iyi corba yemeklerie az az yemeye baladi konsmayi ilerletti sipam anne baba uzu(uzum)amaaa(elma)ver bitti pepe cau(caillou)su sil patte(patates)gibi gibi artik ne istediini anlatiyor cok tatlilarrrrr
artik babamiza durmak yok arkaasim demisti biraz buyusun babasini zorla yaptiracak dedii gibi baba gelince hemen baba ellerini gosterip cicis cicis yika diyor babasi yikiyor:)baba mama hupp yedir demek istiyor yediriyor baba pc basina gecince pc ekrani olmadi tustan kapatip del dell oyuncaklarin basina oturuyor oynattiriyor cok iyi oldu yaa aferin benim akilkli ogluma diyorum babasi guluyor
bizden bu kadar
muallimabla kizlari baska bi dokt goturdun mu acele etme gozluk icin
biz portakali soyum tekerlemeler bir parmak gibi ellerle oyun yapiyoruz ama genelde oyuncaklarla birlkte oynuyoruz leo ile ev yapiyoruz patates kafayi cok seviyor yerlerine takarken gocu/gozu kua kulagi diye bulup takmaya calisiyor almanizi tavsiye ederim benimle ev supurup silmeye camasir asmaya bayiliyor kirlileri veriyorum makinaya atiyor
deniz batucuk nasil oldu
senay kresi bi sure dene olmadi seneyre yollarsin arisutu karisimi icin erken deil mi agir gelmesin ben aksu-vital kullaniyorum kendim
gokce arada ugra fistiktan haberler yaz iyi olur kolayliklar diliyorum
babasını yola getirmiş ha