Bebek Beslenmesi bebeklerin anne babasıyla yatmasının dinen sakıncası varmıdır

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
zaten kızım dokunarak uyuyor.ayrıca aynı odada başka yatakta bile yatsa kendimi kötü hissediyorum.çünkü o benimle güvende hissediyor kendini.hayat çok kısa ve ben her anımı kızımla paylaşmak istiyorum.

o sizin düşünceniz tabi ama ben bi uzmanın bilgilerini aktardım.ve ben çocuğumu yanımda yatırmaya başladım ozaman huzurlu mutlu ve çocuğuma tam bi anne oldum.onun kokusuyla yatmak kadar güzel bişey daha yok.oda gözünü her açtığında yanında beni görerek güven duygusunu kazanıyor.şunu da beli,rteyim 9aya kadar kendi odasında kendi yatağında yattı.ama çok pişman oluyorum bunu yaptığım için.ikimizde hatta üçümüzde(eşimde) şimdi daha mutluyuz.ayrıca cinselliğini çocuğun yanında yaşamak zorunda değilsiniz.bu tabiki yalnış.ben bunu savunmuyorum.oğlum zaten biz yatana kadar odasında yatıyo.bende Adem hocayla tanışmadan önce sizin gibi düşündüm hep ve kendi kendisine uyumayı bile öğretmiştim oğluma.ama ikimizde huzursuzduk.şimdi çok şükür herşey daha iyi.sizede böyle düşünmeden önce adem hocayı dinlemenizi tavsiye ederim.ben bi uzman gibi açıklayamıyorum nedenlerini...

Haklısınız..İnsanın dünyadaki tek varlığı çocukları..

ayrıca çocuğunuz yokmuş.olunca anlıcaksınız inşallah ne demek istediğimi:)ben dokuz ay onuda kendimi de mahrum bıraktığım için çok pişmanım...

Haklısınız..İnsanın dünyadaki tek varlığı çocukları..

evet en değerli varlılarımız.ve ben bunu gerçekten adem hocayla tanışıp oğlumla uyumaya başladığımda anladım.9 ay onu mahrum bıraktım.en ihtiyacı olduğu an.inşallah diğer anneler düşmez bu hataya...

kıslar bebişlerinize sevginizi gösterin yalnız olmadıklarını hissettirin yanınıza alın yalnız bırakmayın onları zaten büyüdüğünde ayıracaksınız alın koynunuza koklayın bebişleri bu an için kimler ne çok kadın dua ediyor biliyormusunuz bebek özlemi çeken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…