- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi blueflower
-
Sıcaktanmıdır gerçekten 2 faklı doktora götürdük biri alerji diğeri egzama olabilir dedi. Haftaya cildiye doktoruna götürücem görsen sırtı komple krmızı ve elimi sürdüğümde sanki kum dökmüşler gibi göğüs kısmında yer yer kırmızılıklar var.:çok üzgünüm: Offfff offfffff....
:roflol: aynen bu oğluşlar neden böyle yaaa acayip çıplaklığı seviyorlar kaydirigubbakcemile3aynen cnm bizde şapka ve eldivenden nefret ediyoruz takınca kıyametleri kopartıyorr.....ve kıyafetlerini çıkartırken sorun yok ama giydirirken çıldırıyor elinden gelse çıplak dolaşacakkkkkk:S
canım özelikle sırt, boğaz altı, koltuk altı bölgesinde göğüs kısmındaysa yer yer kırmızılıklar var ev 21-22 derece üzerinde uzun kollu bady ve pijama üstü altındaysa 2 kat çorap ayaklı pijama ve alt eşofman var. Çok mu kalın giydirmişim sence bidr senin bebektede deri soyulması varmıydı?
kızlar benim sıpanın başında hiç olmadı konak ama saf ve iyi rafine zeytin yağı kullnamanı tavsiye ederim bu işlem için sakın bu marka zeytin yağlarını kullanma çünkü katkılılar. zeytinin memleketinde oturduğum için biliyorum tadından bile anlaşılıyor daha beter edebilir.bende tanıdıklara özel hazırlatmıştım oğlum için.ayrıca aklınızda bulunsun hastahaneden çıkarken bebek hemşiremiz söylemişti yıkandıktan sonra bebek pudrasıyla tara kafasını konağı engeller diye hemde terlemesinide önlüyo.
bizde de konak yok ama biyerde yuwarlak bi kısımda yoğun kepek war..konağa mı dönüşür acaba???iyi de duruluyorum ama niye olduki??
kıss kepek değildir o konaktır zuzuummm kepek oluyomu bebede :uhm: o bölgeyi daha iyi durula bakalım geçecek mi??
zuzum kabuk gibi önce sonra pulpul oluyor sonra da kepek gibi dökülüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?