bebeklerinizin göz rengi doğduğunda nasıldı?şimdi nasıl? 2.5 aylık kızımın gözlerinin henüz ne renk olduğunu bir türlü anlayamadık.kimisi mavi diyor kimisi yeşil.daha çok gri yeşil sanki.ama dışarı çıkınca mavi oluyor.doğduğunda çok koyu yeşil gibiydi.önemli olan sağlıklı olması tabi ama merak ediyorum sadece acaba ne renk kalacak diye.benim eşimin ve 2 oğlumun gözleride kahverengi.ama dede yeşil gözlü.eşimin tarafında çok renkli gözlü var.sizin bebeklerinizin göz renkleri değiştimi?
bebeklerinizin göz rengi doğduğunda nasıldı?şimdi nasıl? 2.5 aylık kızımın gözlerinin henüz ne renk olduğunu bir türlü anlayamadık.kimisi mavi diyor kimisi yeşil.daha çok gri yeşil sanki.ama dışarı çıkınca mavi oluyor.doğduğunda çok koyu yeşil gibiydi.önemli olan sağlıklı olması tabi ama merak ediyorum sadece acaba ne renk kalacak diye.benim eşimin ve 2 oğlumun gözleride kahverengi.ama dede yeşil gözlü.eşimin tarafında çok renkli gözlü var.sizin bebeklerinizin göz renkleri değiştimi?
benim kızım 4,5 aylık ilk doğduğunda koyu lacivertti, ama her ay değişiyor şuan mavimsi yeşilsi bişey bende tam çözemedim bakalım ne çıkacak....
tam benımde merakım var bu konuya oğlum 2.5aylık suan grı mavı yesıl 3bır arada yanı:))) bende merakla beklıyorum ılk oğlumun 40cıkınca bellı olmustu benım sıgı syahtı ıkıncı oğlumun daha bellı degıl baba tarafı hep renklı mavı ve yesıl bakalım saglıklı olsunda gerısı bos tabı bılen varsa yazsın:)9
buyuk oglumun göz rengi ilk dogdugunda lacivertti cook koyu maviydi,suan 3 yasinda mavi gözleri gittikce acildi koyu maviden acik maviye geldibundan sonra degisirmi bilemem ama ,kucuk oglumda yeni dogdugunda koyu kahveydi 1 yasina geldi hic degisme olmadi aynen yeni dogdugundaki gibi ne acildi ne koyuldugerci esimin tarafinda mavi gözluler cok belliki onlara cekdi
evet canım benim eşiminde tarafı renkli gözlü.ama ben,eşim ve iki oğlum kahverengi gözlüyüz.benim kızım 2 şubat doğumlu ya seninki?kızımında göz rengi tam senin dediğin gibi yeşil mavi karışık.ama tam rengi anlaşılmıyor.iki oğlumunda 30 günlükken bile kahverengiydi.bakalım bekleyip göreceğiz.sağlıkla büyüsünlerde.bebeği renkli gözlü olupta bilen varsa yazsın lütfen arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?