Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeklerin göz rengi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

ALPGOK

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
33
0
16
Bursa
bebeklerinizin göz rengi doğduğunda nasıldı?şimdi nasıl? 2.5 aylık kızımın gözlerinin henüz ne renk olduğunu bir türlü anlayamadık.kimisi mavi diyor kimisi yeşil.daha çok gri yeşil sanki.ama dışarı çıkınca mavi oluyor.doğduğunda çok koyu yeşil gibiydi.önemli olan sağlıklı olması tabi ama merak ediyorum sadece acaba ne renk kalacak diye.benim eşimin ve 2 oğlumun gözleride kahverengi.ama dede yeşil gözlü.eşimin tarafında çok renkli gözlü var.sizin bebeklerinizin göz renkleri değiştimi?

canım merhaba büyük ihtimalle degişir bence 6aylık olana kadar eger tam belli bi renk yoksa benim kızımda 4 aylık her ay biraz daha farklılaşıyor şimdide koyu mavi oldu benimkinin gözleri

evet muhtemelen değişecek.sanki yeşile kayıyor gibi bizimkide.bakalım hayırlısı.sağlıkla görsünde bebişlerimiz.

bencede yaşı uzun olsun allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin ama işte sanırım annelik duygusu bu olsa gerek herşeyleri merak konumuz oluyo

allah analı babalı büyütsün inşallah benimde 25aylık kızım var ve doğduğunda bizde sizin gibi bi türlü anlayamadık rengini gri gibi bi renkti sonra 3-4 aylık olunca maviye döndü ve 1, 1.5 yaşına kadar öyle kaldı ve ondan sonra yeşile döndü ama değişik bi yeşil, böyle maviyle yeşil arası işte herkes çakır yada boncuk diye sesleniyor kızıma,benim ve eşimin gözrengi kahverengi,benim babamın mavi,kayınvalidemin ise yeşil renkli,eğer ailede varsa çekiyor işte,allah sağlık sıhhat versin evlatlarımıza..

teşekkür ederim.sizinkinide allah analı babalı büyütsün.evet benim kızımada kimi yeşil kimi maviş diyor.ama henüz gri gibi.allah hepimizin bebişlerine sağlık versin.

benim kızım 4,5 aylık ilk doğduğunda koyu lacivertti, ama her ay değişiyor şuan mavimsi yeşilsi bişey bende tam çözemedim bakalım ne çıkacak....

tam benımde merakım var bu konuya oğlum 2.5aylık suan grı mavı yesıl 3bır arada yanı:))) bende merakla beklıyorum ılk oğlumun 40cıkınca bellı olmustu benım sıgı syahtı ıkıncı oğlumun daha bellı degıl baba tarafı hep renklı mavı ve yesıl bakalım saglıklı olsunda gerısı bos tabı bılen varsa yazsın:)9

evet canım benim eşiminde tarafı renkli gözlü.ama ben,eşim ve iki oğlum kahverengi gözlüyüz.benim kızım 2 şubat doğumlu ya seninki?kızımında göz rengi tam senin dediğin gibi yeşil mavi karışık.ama tam rengi anlaşılmıyor.iki oğlumunda 30 günlükken bile kahverengiydi.bakalım bekleyip göreceğiz.sağlıkla büyüsünlerde.bebeği renkli gözlü olupta bilen varsa yazsın lütfen arkadaşlar.

buyuk oglumun göz rengi ilk dogdugunda lacivertti cook koyu maviydi,suan 3 yasinda mavi gözleri gittikce acildi koyu maviden acik maviye geldibundan sonra degisirmi bilemem ama ,kucuk oglumda yeni dogdugunda koyu kahveydi 1 yasina geldi hic degisme olmadi aynen yeni dogdugundaki gibi ne acildi ne koyuldugerci esimin tarafinda mavi gözluler cok belliki onlara cekdi

benim kızımında doğduğunda çok koyu bir yeşildi.şimdi sanki biraz daha açıldı.görenlerin bazıları aa bu mavişmiş diyo bazıları yeşil olacak diyor.iki oğlumun ise doğduğundan beri göz renkleri koyuydu.öylede kaldı.benimde eşimin babası yeşil gözlü belkide ona benzicek.merakla bekliyorum.

10 şubatlı benim kızımda gözleri mavi koyu mavi belli oldu artık bayaa değişeceğini sanmıyorum artık babasını gözlerş mavi ama daha açık kızımınki lacivert kayınvalidemin gözleride öyle babaannesine çekti sanırım

Benim kızımında göz rengi belli oldu artık.yeşile bakan ela.ışığa göre değişiyor.dedesinin yeşil ondan aldı galiba.

ılk oğlum 4subat dogumlu suan 28 aylık
ıkıncı oğlum 29ocaklı 3aylık

bebeklerin göz rengi ilk doğdklarında çok farklı oluyor sonradan koyulaşıp açılabiliyor die dymstum

bebeklerin gözleri yeni doğduğunda koyu mavi olur ben ve eşim yeşil gözlüyüz bizim oğlanda yeni doğdu koyu maviydi sonra grileşti şimdi yeşile çalıyo ama hala koyu baya ne olacak bende bilmiyorum :)

Biz 45 günlüğüz koyu mavi lacivert gibi yani .. Ama değişir diyorlar remkli kimsemiz yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…