- 20 Mart 2025
- 27
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi Defneduman
Hanımlar bebeğim doğduğundan beri 7 8 günde bir kakasını yapıyordu ve doğduğundan beri de hiç güzel emmiyor meme reddi ile savaşıyoruz bı ara bir hafta boyunca gayet güzel emiyordu o zmn günde bir kere kakasını yapıyordu daha önce bunun için doktora gittim ultrason çektiler bi sorun yok dedi. sonra aradan baya zamn geçti dört beş günde bir yada iki günde bir yapıyordu en son aradan yine bir yedi gün geçti yapmadı kakasını o süre boyunca da hiç emmedi desem yeridir hep ağladı gece uyurken emzirebildim sadece gün içinde de uyurken emzirmye çalıştığımda uyanıyordu gecede sadece beş dakka en fazla sekiz dakika emiyordu bu hiç açmış gibi davranmıyor aç olduğu için ağlamıyor benim bildiğim bir bebek aç olursa hiç uyiyamaz benim bebeğim gayet güzel uyuyor ve oyunlar oynuyor aç olsa durmaz di dimi
ilk defa anne oluyorum daha önce çok çocuk büyüttüm ama insan kendisinde bi başka oluyormuş doğrusu yaşadıklarımı daha önce hiç görmemiştim denemediğim yol yapmadığım şey kalmadı bebeğim emsin diye bu gün acaba kakasını yapmadığı için mi emmiyor diye düşündüm sizce bi bebek midesi ne kadar dolarsa dolsun yinede emmer mi