29 Mayıs Doğumlu 4 Aylik oğlum var 3300 dogdu 50 gram verdi 3250 oldu sonra 1 700 gram aldı ilk ay. 4950 oldu 1 aylikken. 2 .ay 1 kilo aldı 5950 di 3.ay 1 kilo aldı 6950ydi geçen götürdüm 4 aylik oldu 7650 bu ay az almış . Boyu ise 50 doğdu ilk ay 55 sonra 60 3 aylikken 62 şimdi 64 ölçt ama bence daha uzun. . Anne sütü alıyor. Bu ay neden az kilo aldı ek gıdaya ne zaman baslayim sizinkiler kaç kilo ??
29 Mayıs Doğumlu 4 Aylik oğlum var 3300 dogdu 50 gram verdi 3250 oldu sonra 1 700 gram aldı ilk ay. 4950 oldu 1 aylikken. 2 .ay 1 kilo aldı 5950 di 3.ay 1 kilo aldı 6950ydi geçen götürdüm 4 aylik oldu 7650 bu ay az almış . Boyu ise 50 doğdu ilk ay 55 sonra 60 3 aylikken 62 şimdi 64 ölçt ama bence daha uzun. . Anne sütü alıyor. Bu ay neden az kilo aldı ek gıdaya ne zaman baslayim sizinkiler kaç kilo ??
Maşallah diyelim :) bingildagi ne durumda
Hmm benimki sertleşmeye başladı da ondan sordum
Canim benim bildigim kadariyla ilk bikac ay fazla kilo alinir tabi her cocukda aynimi olur bilmiyorum senin bebis yaklasik 3 haftada 350 gr almis biraz az gibi geldi banaMerhaba kızlar benim kızım 54 günlük geçen ayın 16 sında kilosu 5 kilo 150 Gr bugün tartildi 5 kilo 500 Gr olmus sizce iyimi kilo artışı sadece emiyor Dr biraz düşük dedi kafama takıldı daha bir ay bile olmadı tartıları
Drda öyle dedi neden böyle oldu anlamadım güzelde emiyor canım sıkıldı :-( bakalım 23de aşımız var orada ne cikicak kilosu sağlık ocağı ne soylicek bu duruma TSK ederimCanim benim bildigim kadariyla ilk bikac ay fazla kilo alinir tabi her cocukda aynimi olur bilmiyorum senin bebis yaklasik 3 haftada 350 gr almis biraz az gibi geldi bana
Rica ederim insallah duzelir kilo alimi can sıkmayin sutunuz azalir strestenDrda öyle dedi neden böyle oldu anlamadım güzelde emiyor canım sıkıldı :-( bakalım 23de aşımız var orada ne cikicak kilosu sağlık ocağı ne soylicek bu duruma TSK ederim
16 aylık 15 kilogram29 Mayıs Doğumlu 4 Aylik oğlum var 3300 dogdu 50 gram verdi 3250 oldu sonra 1 700 gram aldı ilk ay. 4950 oldu 1 aylikken. 2 .ay 1 kilo aldı 5950 di 3.ay 1 kilo aldı 6950ydi geçen götürdüm 4 aylik oldu 7650 bu ay az almış . Boyu ise 50 doğdu ilk ay 55 sonra 60 3 aylikken 62 şimdi 64 ölçt ama bence daha uzun. . Anne sütü alıyor. Bu ay neden az kilo aldı ek gıdaya ne zaman baslayim sizinkiler kaç kilo ??
Ama sen bebeğim uyumuyor demiştin uyumanın bebeklerde çok etkisi var uyuyan bebekler genelde kilo alıyor benimde bebeğim 8 nisanda 3 aylık olacak ve 5700 gram şuan bana da az geliyor benimde bebeğim gündüzleri hiç uyumuyor gece saat 9 10 da uyuyoruz bide çok hareketli bi bebeğim varCanim benim bildigim kadariyla ilk bikac ay fazla kilo alinir tabi her cocukda aynimi olur bilmiyorum senin bebis yaklasik 3 haftada 350 gr almis biraz az gibi geldi bana
Benim bebegim sallamazsam uyumuyor iyice uykusunu alana kadar surekli salluyorum besigi buraktigim an uyaniyorAma sen bebeğim uyumuyor demiştin uyumanın bebeklerde çok etkisi var uyuyan bebekler genelde kilo alıyor benimde bebeğim 8 nisanda 3 aylık olacak ve 5700 gram şuan bana da az geliyor benimde bebeğim gündüzleri hiç uyumuyor gece saat 9 10 da uyuyoruz bide çok hareketli bi bebeğim var
Canim benim bildigim kadariyla ilk bikac ay fazla kilo alinir tabi her cocukda aynimi olur bilmiyorum senin bebis yaklasik 3 haftada 350 gr almis biraz az gibi geldi bana
emzik emmiyor mu bizimki emzikle uyuyor bazen hatta çoğu geceler emzikle uyuyup kalıyoBenim bebegim sallamazsam uyumuyor iyice uykusunu alana kadar surekli salluyorum besigi buraktigim an uyaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?