Bebeklerin popolarına krem ya da pudra kullanıyor musunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm kızlar ıcın bıraz daha sorunluymus sanırım bu pişik. arkadasımın kızı var ciğer gibiydı yavrumun poposu halis zeytinyağ sürdu pamukla gectı. bıdene ıstersen ama saf doğal olandan..

candyelif bizim ara ara pişik sorunumuz oluyor trosyd kremi tavsiiye ederim bir dene derim 1 günde geçiriyor.

bir de onları deneyeyim ...
evde de var o kremden süreyim altını ilk açtığımda geçsin artık yaa neredeyse kızım 3 aylık olucak yaa..

ben de ilk zamanlar her altını actıgımda sebamed kullandım amaratık kızarıklık olursa sürüyorumbazen pipisinin üzeri kızarıyor gibi geliyor bana her nekadar eşim inatla kızarık deil dese de:))))) bi de hep su ve pamukla temizledim şimdiye kadar ama artık mendile geçecem huggies var ben de de ondan kullanacam iidir umarım

buarada elifcim arkadasların sölediği krem gercekten coook iyi..hem de cok ucuz diğerlerine göre..bana doktor ilk dogdugunda yazmıstı sigorta da ödüyor ..ben kullanmdım henüz hiç insallah da kullanmam :)))) geçmiş olsun kuzuma ..

ben zeytinyağı kullanmama ragmen poposunda pişik oluyor hala pamuk ve ılık su kullanıyorum gittiğim yere de kabımı poşetleyip götürüyorum. ıslak mendili ben hiç sevmem elim yapış yapışmış gibi gelir üstüne bi de yıkarım elimi kızım da rahatsız olur gibi geliyo o yuzden kullanmıyorum. pudra da kızlarda idrar yolu iltihabı riskini artırıyomuş bi de gözenekleri tıkıyomuş ben kullanmıyorummm

pudra kullanmıyorum,genelde çok kızarmıyo ama kızardıkça bephantene kullanıyorum..
ıslak mendilde canbebe..

gecen gün bi kere hafif pisigimiz oldu. Bi acmamda pisik önleyici krem sürdüm diger acmamdada pudraladim. Pisigi gecti. bende altini actigimda sadece islak mendil kullaniyorum. Kizarik pisik olmadikca krem yada pudra sürmüyorum

ben devamlı sebamed sürüyorum çokta memnunum her alt açıştaa rahatlıyo meleğim çook ...

ıslak mendil kullanmayın. ph değerleri bebek cildine göre farklı. aksini söyleselerde. ayrıca pişiğe neden oluyor. ben bebeğimin altını ılık su ve pamuk yada kağıt havlu ile siliyorum. daha sonra benmari usulüyle ısıtılmış zeytinyağı ile siliyorum şimdiye kadar pişik sorunu yaşamadım. pişik olanlar bu yöntem işe yarıyor. küçük bir öneri...

kızarırsa nıvea pişik kremı sürerim pekte ihtiyacımız olmadı.

Bizde hala su ve pamuk yöntemini kullanıyoruz aslında sadece ilk 2 ay böyle yapmayı düşünmüştük hatta nerdeyse her markadan silme bezi de almıştık ama buna alıştık sanırım daha temiz hissediyorum vede rahat kuzumu böyle anca dışarı çıkıldığında alıyoruz ıslak bezlerimizi zaten genelde 2 defa falan da popomuzu yıkıyoruz rahatlıyoruz kreme gelince ben her altını açtığımda sürüyorum dalin in çokda memnunuz kuzumla haftada 2 defa falanda ılıklaştırılmış zeytinyağı sürüyoruz

sebamed pişik önleyici kullanıyorum.çok memnunum tavsiye ederim.eğer yoğum pişik olursa bebeğinde yine sebamedin pişik onarıcı kremi var onu kullan tatlım .

pudra tavsiye edilmiyor cildi tahris ediyomus.ben de sebamed kullaniorum ve memnunum

ben bephanteni yüzüne kullanıyorum. bebe yağı yağ bezesi çıkardı benim kızımın suratında bephanten krem ii gelir dediler gerçektende yüzündeki yağ bezeleride geçti bidahada çıkmadı

ben bephanteni yüzüne kullanıyorum. bebe yağı yağ bezesi çıkardı benim kızımın suratında bephanten krem ii gelir dediler gerçektende yüzündeki yağ bezeleride geçti bidahada çıkmadı

hımmmm bebe yağı gözenekleri tıkar demişti dr demek doğruymuş.

hımmmm bebe yağı gözenekleri tıkar demişti dr demek doğruymuş.

evet ben yaşıyarak öğrendim doktor bana hiç söylememişti böyle bişey bi baktım yanaklarında göz kenarlarında beyaz ufak bezeler çıkmaya başladı şok oldum annem dedi cildi yağlı heralde sende yağ sürüyosun daha çok yağlanıyo krem sür dedi bende bephanteni aldım yüz için olanını.

ben altını ılık su ve pamukla temizliyorum mecbur kalırsam ıslak mendille sonra ıslaklık olmasın diye hafif kuruluyo dalinin pişik kremini sürüyorum şimdiye kadar hiç pişik olmadı ama geçen tv de uzman söyledi krem yerine hakiki zeytinyağı kullanın diye ilk fırsatta zeytinyağı alacağım.

seba med pişik önleyici kullanıyorum

bende doğduğundan beri ıslak mendil kullanıyorum çok şükür pişik olmadı.Islak mendilini hiç değiştirmedim doğduğundan beri aynı nivea doğal pamuktan ve alovera yağı vemış içinde sentetik yağ yok yazıyodu.zaten elinize alınca pamuksu bi yapısı mendilin.ilk doğduğunda johnson baby pişik önleyici kullanıyordum her alt açmada görümcem pişik yoksa sürme alıştırma vücudunu dedi bende arada sürmeye başladım.arada bepanthane sürüyorum.

kızlar.kulakların arkasında çatlaklıklar var.ve koltuk altlarına ne sürüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…