Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Kıyafetleri, Bebek EşyalarıBebeklerını buyuten anneler park yatakmı, kayrolamı daha iyi
evimde karyola kullanıyorum ,annemde park yatak ,karyolada mışıl mışıl uyuyan çocuk annemde gecede 2-3 kez uyanıyo ,ayağını filan sürtüyo muşamba ses çıkarıyo o sese uyanıyo ,gerçi park yatak içinde uyku setleri var ama ben karyolamdan memnunum ..
cnm ben yatak odama karyola,oturma odama park yatak aldım.ikisindende memnunum.ikiside kullanışlı.park yatağı sonradan aldım.hep gözümün önünde olsun istedim bebeğim.prematüre doğdu çünkü.daha sonra bebeğine oda yapmayı düşünüyosan park yatak al derim..
ben yaza oda yapıcam inşallah oğluma.o zaman karyolasına uygun mobilyalar alıcam.park yatakta pratik biliyosun uzun seyahatlerde kullanışlı olur..
canım ben evimiz küçük olduğu için park yatak aldım ve çok memnunum gündüzleri yerine koyuyorum yatagı geceleri yatağımın yanına yaklaştırıyorum ve bebeğime bakmam daha kolay oluyor..