- Konu Sahibi Zencefill90
benimde 4.400 gr dogdu ama sezeryan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizmi bebeginiz. minnacik dogmus yaaa. ama zayif bebek çabuk toparlar derler. benim kizimda 6 aylik38. Haftalıktı sıpam. 49 cm, 2.385 gr!! Şimdi 5.5 aylık 6.400 gr 69 cm :)
kizmi bebeginiz. minnacik dogmus yaaa. ama zayif bebek çabuk toparlar derler. benim kizimda 6 aylik
olsunn saglikli olsun yeterki. alir zamanla. emiyomuEvet, dünyalar güzeli bi kızım var :) öyle derler ama ne yazık ki hala minnacık
Emziriyorum, ama şu sıralar yine emmez olduolsunn saglikli olsun yeterki. alir zamanla. emiyomu
bende ek gidaya yeni basladim sayilir. 1 aya yaklasti. ama cocugun ek gidaya alisma surecinide dusunmek lazim. hemen yiyim kilo aliyim olmaz.Emziriyorum, ama şu sıralar yine emmez olduEk gıdaya geçeli 2 ay oldu. Hani "Ek gıdaya başlayınca çabuk toparlanır diyorlar ya" bizimkinde ne bi toparlanma, ne bi kilo alma gözle görülür şekilde bile değil.
bende ek gidaya yeni basladim sayilir. 1 aya yaklasti. ama cocugun ek gidaya alisma surecinide dusunmek lazim. hemen yiyim kilo aliyim olmaz.
olsun alir ilerde insallah. bana pek az gelmedi hem. benim kizimda 6 bucuk suan.Doğru. Ama hemen şöyle ele avuca gelsin. 6 aylık ama 6.400 gr. Olmaz ki böyle ya. Gelişimine göre kilosu az???