bebekleriniz kac aylik ve ne siklikla kaka yapiyor

duygu1980

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
31
5
16
44
Bebegim 3 ayina girmek uzre hergun gunde 2 defa kaka yapan bebegim 3 gundur kaka yapmiyo neden acaba kabiz oldu sadece anne sutuyle beslenio cok caresizim huysuzlugu oyuzden midir acaba :(((((((

canım telaş yapma normal öyle olması benimde bebeğim öyleydi internetten baktım bebekler bekler bekler doldurur topllu yapar yazıyodu gerçekten öyle oldu 3 günde bir beline kadar kaka yapardı şuan da 7,5 aylık yine aynı diyebilirim:)

Yaaa cok sagol rahatladim cok uzuluyorum heraltini actigimda kaka gormeyince cok uzuluyorum ya bide cok kusuyo sut kesigi gibi kusuyo walla napicami sasirmis durumdayim cok uzgun bitkin ve yaslandim :(((((((

Yaaa cok sagol rahatladim cok uzuluyorum heraltini actigimda kaka gormeyince cok uzuluyorum ya bide cok kusuyo sut kesigi gibi kusuyo walla napicami sasirmis durumdayim cok uzgun bitkin ve yaslandim :(((((((

Mrb arkadasim benim bebegim ilk zamanlar 2-3 gunde bir tuvalet yapardi simdi 1 aylik gunde 1 kez yapiyor. Yapamadigi zamanlar cok huzursuz oluyordu seninde huzursuzlugu obdandir yapunca rahatliyorlar. Mama mi vermeye basladin ondan da gec yapar benimki mama+meme aliyor mama yiyen bebeklerde cok oluyor bu sorun. Lor peyniri gibi kusuyorsa posasini atiyordur o vitamini aliyor mideden posasi cikiyor. Hic sorun deil tum bebisler yapabilir onu. İnsallah tuvalet aliskanligi duzelir gazi varsa o da huzursuz eder masaj yap bacaklarina gazini cikarsin ben nurse harveys kullaniyorm gazina cok iyi geldi

Yok canim ya sadece meme emiyor bol bol emiyor bol bol kusuyo hic mama vermedim dogdugundan berli ama onceden hergun yapiodu su son 3 gundur yapmiyo kabiz mi acaba ya anne sutu alipta kabiz olunuyor mu acaba

İnan aynı sorunu aynı dönemde bende yaşadım doktorumuz duphalac diye bir kaka ilacı vermişti 10 günde bir yapardı ya hergün tüm sülale onun kaka yapmasını beklerdi diyebilirim. Kabızda değildi ama kakayı çok geç yapıyordu. Ilacı kestim hiçbirşey yapmadım bol bol karnına masaj yaptım duş aldırdım ve kendiliğinden düzeldi. Şimdi 6 aylık ve hergün kaka yapıyor. Hiç strese girme çünkü o dönemsel birşeymiş. Bekle yapar. Ama bu dediklerim kabız değilse tabii

Insallah canim ya inam bizde rresmen kaka yapmasini bekliyoz :((((( yarin karma asi si var ne yapicam bilmiyorum ya kabizsa etkilermi acaba offff ;(((((

Insallah canim ya inam bizde rresmen kaka yapmasini bekliyoz :((((( yarin karma asi si var ne yapicam bilmiyorum ya kabizsa etkilermi acaba offff ;(((((

Canım sende benim gibisin pimpirikli anne :) pamuğu zeytinyağına batır poposuna sür annesi içine sokma ama biraz yumuşar. Ben ilaç vermemek için öyle yapıyodum ama kabızsa faydası olur. Benim oğlum yumuşak kaka yapıyordu ama on günde bir. Düzelir annoş merak etme 😉😉😉

Duygucum bebegin biraz daha buyumustur..kusma olayi hala devam ediomu mrk ettim..cunku brnim bebegimde iki bucuk aylik cok emio ve cok kusuyo bu ay biraz az kilo almis:(15 gunde 300 gr kadar..bazen peynir gibi kusuyo bazen oldugu gibi sut cikariyo..napicami sasirdim:(

Back
X