- 23 Eylül 2016
- 2.015
- 2.585
- 83
- Konu Sahibi Konsantreniz
-
hep erken dogummu yaptiniz merak ettim?Ilk cocugum 36.4 de 2950
Ikinci cocugum 34.4. De 2650
Ucuncu cocugum 29 eylulde 32.6 dogdu 2190 di kilolari.
Maşallah :)21+4 te 400gr 26 cm di prensesim
10.haftada 26 gram?bi yanlışınız var bence benimki henüz o kadar değil çok minikler teyzesi:)10.haftam 26 grambize de dua edin teyzeleri o kadar büyümek nasip olsun zor geçiyor hamileliğim Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İnternette öyle yazıyor bende anlamıyorum ki canım benim düşük tehlikem var doktora her gittiğimizde tek konu bu oluyor henüz başka bişey konuşamadık bile öyle üzgünüm ki Rabbim hepimizin evladını esirgesin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah10.haftada 26 gram?bi yanlışınız var bence benimki henüz o kadar değil çok minikler teyzesi:)
10.haftam 26 grambize de dua edin teyzeleri o kadar büyümek nasip olsun zor geçiyor hamileliğim Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İnternette öyle yazıyor bende anlamıyorum ki canım benim düşük tehlikem var doktora her gittiğimizde tek konu bu oluyor henüz başka bişey konuşamadık bile öyle üzgünüm ki Rabbim hepimizin evladını esirgesin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar benim gibi yaşayan var mı ya 6 haftalığım ve kanama ve ağrı var
24+2 yim 4 gün önve 29 cm 650 gr.dıKızlaarr kaç haftalık hamilesiniz ve bebişleriniz kaç gram?
Benim iki düşüğüm var ve gerçekten çok zor bir gebelik yaşıyorum Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAllah yardimciniz olsun bebeginiz saglikla büyüsün hamileliginiz de kolay gecsin insallah:) hamilelik surekli bi endise hali galiba annelik de oyle. Allah evlatlarimizi saglikla bize bağışlasın
İnşallah benim içinde bir sıkıntı olmazCanim ben de 7. Haftaya kadar cok agri çektik kasiklarda. Hatta bir kere kahve leke oldu. Bir kere de cok az kanama oldu. Doktorumu aradim dinleneceksin bir sorun olmaz dedi. Muayeneye gidisimde kalbini duydum her sey yolundaydi 9 haftalik olduk şükür:)
Maşallah canım. Yarın öğreneceğim allahın izniyle28 hafralikken 1140 gr 38 cm di bakalim simdi ne kadar oldu :)
Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin bitanem.Benim iki düşüğüm var ve gerçekten çok zor bir gebelik yaşıyorum Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
24+2 yim 4 gün önve 29 cm 650 gr.dı
Çokmu ki bilemedimMaşallahhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?