Bebekleriniz kaç gram?

10.haftam 26 gram bize de dua edin teyzeleri o kadar büyümek nasip olsun zor geçiyor hamileliğim Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
10.haftada 26 gram?bi yanlışınız var bence benimki henüz o kadar değil çok minikler teyzesi:)

10.haftada 26 gram?bi yanlışınız var bence benimki henüz o kadar değil çok minikler teyzesi:)
İnternette öyle yazıyor bende anlamıyorum ki canım benim düşük tehlikem var doktora her gittiğimizde tek konu bu oluyor henüz başka bişey konuşamadık bile öyle üzgünüm ki Rabbim hepimizin evladını esirgesin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Allah yardimciniz olsun bebeginiz saglikla büyüsün hamileliginiz de kolay gecsin insallah:) hamilelik surekli bi endise hali galiba annelik de oyle. Allah evlatlarimizi saglikla bize bağışlasın

Kızlar benim gibi yaşayan var mı ya 6 haftalığım ve kanama ve ağrı var

Canim ben de 7. Haftaya kadar cok agri çektik kasiklarda. Hatta bir kere kahve leke oldu. Bir kere de cok az kanama oldu. Doktorumu aradim dinleneceksin bir sorun olmaz dedi. Muayeneye gidisimde kalbini duydum her sey yolundaydi 9 haftalik olduk şükür:)

Allah yardimciniz olsun bebeginiz saglikla büyüsün hamileliginiz de kolay gecsin insallah:) hamilelik surekli bi endise hali galiba annelik de oyle. Allah evlatlarimizi saglikla bize bağışlasın
Benim iki düşüğüm var ve gerçekten çok zor bir gebelik yaşıyorum Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

İnşallah benim içinde bir sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…