- Konu Sahibi Konsantreniz
-
Biz sadece crl bakılan haftaları bitirdik doktorların artık kontrolde uyluk kemigi popo karın cevresi ve kilo olcumu yapması gerekiyor zaten bazı doktorlar gercekten ilgisiz o konuda baska doktora gidin bence ayrıntılı bir sekilde ogreninBana hiç söylemedi sadece boyunu biliyorum. Zaten ilgisinden de memnun değildim. Öğrendiğim iyi oldu
Yazıyor ama zaten gram olarak belirtiyor kagıtta sizde muhtemelen sadece crl olcumu yapıp bırakıyorUltrason kağıdında yazıyor mu acaba
Aynen haklısınız. Siz crl haftaları bitirdiğinize göre bizim de bitirmemiz gerekirdi.Biz sadece crl bakılan haftaları bitirdik doktorların artık kontrolde uyluk kemigi popo karın cevresi ve kilo olcumu yapması gerekiyor zaten bazı doktorlar gercekten ilgisiz o konuda baska doktora gidin bence ayrıntılı bir sekilde ogrenin
Aynen öyle :) teşekkür ederimYazıyor ama zaten gram olarak belirtiyor kagıtta sizde muhtemelen sadece crl olcumu yapıp bırakıyor
Crl haftası 11.hafta bitti ben ilk 11.haftamda ogrendim kiloyu digerleriniAynen haklısınız. Siz crl haftaları bitirdiğinize göre bizim de bitirmemiz gerekirdi.
Kesinlikle baska doktora gidin cunku ben 1-2doktor denedim boyle kontrole gittim onlarda bana crl soyledi sadece bizim icin artık sadece boyunu ogrenmek onemli degil gelisimini takip etmemiz gerek ondemi gidiyo bebek arkadamı gidiyo diye bunuda crlye gore anlamak mumkun olmuyoAynen öyle :) teşekkür ederim
Aynen öyle zaten memnun değildim doktorumdan. Değiştirecektim. Cinsiyet öğrenmek için gittiğimde bile 2.5 dk baktı kaldırdı. Hiç abartmıyorum çünkü eşim videoya almıştı. Tam 2,5 şaka gibi. Zaten kesin bişey de diyemedi. Acelesi vardı sanırım başından savar gibi oldu birde özel hastane sanki bedava muayene oluyoruzKesinlikle baska doktora gidin cunku ben 1-2doktor denedim boyle kontrole gittim onlarda bana crl soyledi sadece bizim icin artık sadece boyunu ogrenmek onemli degil gelisimini takip etmemiz gerek ondemi gidiyo bebek arkadamı gidiyo diye bunuda crlye gore anlamak mumkun olmuyo
Aynen cok var boyle doktor ya cok sukur benim kendi doktorum cok iyi baska doktora gittigimde aradaki farkı anlıyorum zaten kadın ben sormadan soyluyo herseyi valla cinsiyetine bile bakıyo her gittigimde ne gorunuyo diye uzun uzun bakıp bulmaya calısıyoAynen öyle zaten memnun değildim doktorumdan. Değiştirecektim. Cinsiyet öğrenmek için gittiğimde bile 2.5 dk baktı kaldırdı. Hiç abartmıyorum çünkü eşim videoya almıştı. Tam 2,5 şaka gibi. Zaten kesin bişey de diyemedi. Acelesi vardı sanırım başından savar gibi oldu birde özel hastane sanki bedava muayene oluyoruz
Senin doktorun kim canımAynen cok var boyle doktor ya cok sukur benim kendi doktorum cok iyi baska doktora gittigimde aradaki farkı anlıyorum zaten kadın ben sormadan soyluyo herseyi valla cinsiyetine bile bakıyo her gittigimde ne gorunuyo diye uzun uzun bakıp bulmaya calısıyo
Esenler avicennada burcu hanımSenin doktorun kim canım
Benim de 14+1 de 86 gr dı.fazla geldi bana da normal mi acaba:)14+5 im 14+2 de kontrole gittiğimde 109 gramdı :)
Benim gelisim olarak bi hafta onden gittigi icin kilosuda fazla cıktı seninde biraz onden gidiyodur muhtemelen haftaya gore fazlayız evet:)Benim de 14+1 de 86 gr dı.fazla geldi bana da normal mi acaba:)
Bir hafta önden gidiyoruz biz deBenim gelisim olarak bi hafta onden gittigi icin kilosuda fazla cıktı seninde biraz onden gidiyodur muhtemelen haftaya gore fazlayız evet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?