Bebekleriniz kaç gram?

Bana hiç söylemedi sadece boyunu biliyorum. Zaten ilgisinden de memnun değildim. Öğrendiğim iyi oldu
Biz sadece crl bakılan haftaları bitirdik doktorların artık kontrolde uyluk kemigi popo karın cevresi ve kilo olcumu yapması gerekiyor zaten bazı doktorlar gercekten ilgisiz o konuda baska doktora gidin bence ayrıntılı bir sekilde ogrenin

Aynen haklısınız. Siz crl haftaları bitirdiğinize göre bizim de bitirmemiz gerekirdi.

Aynen öyle :) teşekkür ederim
Kesinlikle baska doktora gidin cunku ben 1-2doktor denedim boyle kontrole gittim onlarda bana crl soyledi sadece bizim icin artık sadece boyunu ogrenmek onemli degil gelisimini takip etmemiz gerek ondemi gidiyo bebek arkadamı gidiyo diye bunuda crlye gore anlamak mumkun olmuyo

Aynen öyle zaten memnun değildim doktorumdan. Değiştirecektim. Cinsiyet öğrenmek için gittiğimde bile 2.5 dk baktı kaldırdı. Hiç abartmıyorum çünkü eşim videoya almıştı. Tam 2,5 şaka gibi. Zaten kesin bişey de diyemedi. Acelesi vardı sanırım başından savar gibi oldu birde özel hastane sanki bedava muayene oluyoruz

Aynen cok var boyle doktor ya cok sukur benim kendi doktorum cok iyi baska doktora gittigimde aradaki farkı anlıyorum zaten kadın ben sormadan soyluyo herseyi valla cinsiyetine bile bakıyo her gittigimde ne gorunuyo diye uzun uzun bakıp bulmaya calısıyo

Senin doktorun kim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…