- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi Konsantreniz
-
Bende bilmem ki :) büyüyorlar çok şükür. Sağlıkla kucağımızda da görürüz inşallahÇokmu ki bilemedim
Maşallah18+3 ken 270 gramdı boyuda 21 cmdi.
Amin inşallah canımBende bilmem ki :) büyüyorlar çok şükür. Sağlıkla kucağımızda da görürüz inşallah
Erken doğum yapma nedeniniz belli mi? Dr tarafından?Ilk cocugum 36.4 de 2950
Ikinci cocugum 34.4. De 2650
Ucuncu cocugum 29 eylulde 32.6 dogdu 2190 di kilolari.
Dr ler tam bi sebep bulamiyor.dedikleri rahim bi muddet sonra atiyor tutmak istemiyor iceride.Erken doğum yapma nedeniniz belli mi? Dr tarafından?
valla kaçtır bılemıyorum ıkı aydr kontrole gıtmedım 5kasımda randevum yazarım,soyluyormu doktorKızlaarr kaç haftalık hamilesiniz ve bebişleriniz kaç gram?
8+1 deyiz şuan 1,5 cm ve 1 gr minik fasulyem daha büyüyeceğiz ki biz:))Başkaaa kimler paylaşacak bebişinin kaç gram olduğunu?? :)
Benim iki düşüğüm var ve gerçekten çok zor bir gebelik yaşıyorum Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlaarr kaç haftalık hamilesiniz ve bebişleriniz kaç gram?
Siz mi soruyorsunuz doktora kaç gram olduğunu ben bilmiyorum da doktorum da söylemedi10.haftam 26 grambize de dua edin teyzeleri o kadar büyümek nasip olsun zor geçiyor hamileliğim Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yoo doktor kendisi kilosuna bakıyor zaten soylemesi lazım sanaSiz mi soruyorsunuz doktora kaç gram olduğunu ben bilmiyorum da doktorum da söylemedi
Bana hiç söylemedi sadece boyunu biliyorum. Zaten ilgisinden de memnun değildim. Öğrendiğim iyi olduYoo doktor kendisi kilosuna bakıyor zaten soylemesi lazım sana
Ultrason kağıdında yazıyor mu acabaYoo doktor kendisi kilosuna bakıyor zaten soylemesi lazım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?