Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk aldıgım şey bi çift çoraptı,peşinede balerin ayakkabısı gibi pembe satenden patik aldım.ne yazıkki giydiremeyeceğim ikisinide.sol ayagında dısa dönüklük var bebeğimin.3-4 ay alçıda kalıcak malesef ve bu süre zarfında ne patikli tulum ne minik çorap nede patik giyebilecek..malum olmuş gibi..neyse allahım daha buyuk dermansız dert vermesin.saglıgı normalde dönsünde hiç öenmlideğil giyip giymemesi:çok üzgünüm:
cnm benim bu sorunu sakın kafanda çok fazla büyükme aynen sana dr un bilgi vermiş sanırım kaçıncı haftada sölediler? gayet güzel ve doğru bi şekilde acıklamıs 3-4 ay alçıda kalıcak sonrasında da buyuk ihtimalle düzelicek geçmiş olsun cnm benim
bebeğimizin geleceğini 5 haftalıkken öğrenmiştik .eşimle kırmızı bir tulum aldık,bir de babası canım babam yazan bir mama önlüğü almıştı.ınşallah kucağımıza sağlıkla alırız kızımızı :)
ben düşündügüm alışverişe çıkıp organik pamuktan olan zıbın, tulum, pijama takımı sapka ve atkı vs.. bebek arabası bile alcaktım ama taşımaktan korktum.. şimdi bebe fuarı var itm de oraya gidip yatak odası vs.. bakmayı düşünüyorum...
ilk don aldım donansın diye böyle şeylere inancım yoktur ama bebeğimin doğumuna daha 3 ay var,heryerden hediye yağdı,eksiği kalmadı diyebilirim,hatta o donla beraber toplam 2 3parça bişey aldım ben,gerisini anneannesi,teyzesi,dayısı,yengesi felan aldılar :)