Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızım iki üç gündür hasta dr bikaç şurup verdi ama içirirken red edio altı buçuk aylık ya kusar gibi bögürüo ya da geri çıkarıo siz nasıl içiriosunuz degişik bi yöntemi olan varmı?
kaşıkla dilinin arkasına doğru bırakıyorum,ben uzun süredir vitamin,demir damlalarınıda kaşıkla verdiğimden alıştı belkide..
düzenli şurup kullanmakta zor onuda yaşadık Allah şifa versin..
bende kaşıkla veriyorum dilinin arkasına doğru ama bazen çıkarttığıda oluyo
bazen rezene çayının içine damlatıyorum bazende anne sütünün içine damlatıp biberonla veriyorum
şırıngaya çekip veriyorum. oldukça rahat, tavsiye ederim. üstelik şırıngada milimler de var, 2, 2buçuk kaç milim gerekiyorsa çekip verilebiliyor. çok geçmiş olsun
şırıngaylada bogazına kaçıo sanki çözümü oyun yaparak vermekte buldum ilgisini başka bişey çekip veriorum saolun önerileriniz için allah herkesin bebişine saglık şifa versin