Doğuma Hazırlık Bebeklerinizin başı ne zaman doğum kanalına girdi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

filizyunus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
131
25
28
Doğum sancılarım başlamış ama bebeğimin başı doğum kanalına girmemiş açılmada hiç yok acaba bu saatten sonra bebeğin başı doğum kanalına girer mi kızlar? Başına böyle birşey gelen oldu mu ne kadar zaman sonra doğum yaptınız?

son ana kadar dönebilir ki nitekim kız kardeşim son anda dönmüştü

Canım muhtemel tarihimiz aynı :) Ben de şu an kanala girmesini bekliyorum. Doğum pozisyonunda, başı aşağıda ama kanala girmesini bekliyoruz dedi doktorum. Bilen arkadaşlar bizi aydınlatırsa çok seviniriz.

Canım muhtemel tarihimiz aynı :) Ben de şu an kanala girmesini bekliyorum. Doğum pozisyonunda, başı aşağıda ama kanala girmesini bekliyoruz dedi doktorum. Bilen arkadaşlar bizi aydınlatırsa çok seviniriz.
Aynı bizde bekliyoruz hala canım. Bi hafta bekleyelim dedi doktorumuz bekliyoruz bakalım haftaya kontrole gidicem eğer hala kanala girmdiyse sezeryan günü verecek. Sende sancı var mı canım kendini nasıl hissediyorsun? Bende dünden beri bebeğim kasiklarima çok baskı yapıyo acaba kanala yerleşiyor da ondan mi

Aynen canım benim de sancılarım ve kasılmalarım oluyor gece. Bebişim de çok itiyor sanki aşağı doğru :) İnşallah kanala giriyordur. Normal doğum yapmayı çok istiyorum. İnşallah bize de nasip olur normal doğurmak :) Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Ben hem çok korkuyorum normal doğumdan hemde çok istiyorum normal dogurmayi:) bi daha ki doktor kontrolün ne zaman canim

benımkı donmedı bıle hala kafası nerdeyse sırtımda yan yatıyor zilli
rahat rahat bas asagı yatmak varken nıye yan yatıp depısır anlamam

benımkı donmedı bıle hala kafası nerdeyse sırtımda yan yatıyor zilli
rahat rahat bas asagı yatmak varken nıye yan yatıp depısır anlamam
Doktor sezeryan günü verdi mi yoksa dönmesini bekleyelim mi dedi :) benim ki döneli çok oldu ama başı doğum kanalına girmedi

Doktor sezeryan günü verdi mi yoksa dönmesini bekleyelim mi dedi :) benim ki döneli çok oldu ama başı doğum kanalına girmedi
sezeryan gunu verdı benımkı hamıle kaldıgım gun sezeryan olacagı bellıydı yasadıgım bı durumdan dolayı normal dogum yapamıcam malesef...
ama zaten ıstesemde normal olacak gıbı degılmıs ıcım ayrıca rahatladı hanım kızımızın bı normal dogası yok

ben de benzer durumu yaşadım doktorum Bebek doğum kanalına girmemiş diyerek 39+2 ye gün vermişti suni sancı verelim dedi.. Ben istemedim gününü doldursun kendi sancım gelsin belki iner dedim bekledik hiç birşey değişmedi 39+ 5 e tekrar gün verdi ve bu tarihi de istemem dersen sorumluluk Almam dedi .. Ben de tamam dedim ama normal sancılar gelsin diye dua ediyordum çok şükür o sabah sancılar başladı hastaneye gittik 16 saat sancı çektim 1 cm açılmadan öteye gitmedi ve Bebek kanala inmedi.. Mecburen sezeryan oldum. Yine olsa yine normal doğum isterim. ben doktoruma suni sancıyla kanala inme şansı nedir diye sormuştum yüzde elli demişti .. Kendi sancınızı bekleyin çünkü olur da kanala inmeyip normal doğum yapamazsanız bile durumu daha rahat kabullenirsiniz.. Bu arada benim sıvım fazla olduğu için kanala inmemişti ayrıca normal doğum olsun diye herşeyi yapmıştım egzersiz yürüyüş hurma vs.. Olmayınca olmuyor .. Sezeryan da olsa o tatlı yavrucak herşeyi unutturuyor normal doğum sancılarından da korkmayın Allah yardımcınız olsun

Benim de suyu biraz fazla acaba ondan mi girmedi doğum kanalına ki bi hafta bekliyecez bakalım bi hafta sonra da inmezse artık sezeryani kabul etcem mecburen hangisi hayirliysa hangisi daha kolay olacaksa öyle olsun artık napalim :)

Benim ki de döndü ama başı doğum kanalına girmedi 36.haftada girmesi gerekiyodu dedi doktorum sancilarimda başladı son anda girer mi acaba
Daha sonra da girebilir işte, kardeşim hem ters döndü hem de doğum kanalına girdi aynı gün de doğdu normal yolla :)
Kızlar bence son ana kadar bekleyin, suyunuz sancınız gelmezse bekleyin derim :) Ben normal doğurmayı çok istedim ama 38+2 de cadı kızım dayanamadı suyum geldi, hastaneye yatırdılar sancım yokru suni sancı verdiler ama açılmam olmadı, keşke gitmeseymişim diyorum şimdi, 2. ye normal olur inşallah :)

Benim de suyu biraz fazla acaba ondan mi girmedi doğum kanalına ki bi hafta bekliyecez bakalım bi hafta sonra da inmezse artık sezeryani kabul etcem mecburen hangisi hayirliysa hangisi daha kolay olacaksa öyle olsun artık napalim :)
Hakkında hayırlısı olsun.. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah kolaylıklar dilerim

benim bebişin başı girdi kanala ilerlemedi kerata zahmet olmasın die annesi sezeryan oldu sandımki kocaman başı var meğerse minnacıkmış üşengeç kerata...

Bekliyoruz bakalım aslında bende normal doğumu istiyorum ama biraz korkuyorum işte :) ama hersey normal giderse sırf korkuyorum diye sezeryan istemem inşallah iner kanala da hersey normal bir şekilde olur gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…