Doğuma Hazırlık Bebeklerinizin başı ne zaman doğum kanalına girdi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canim ben dün doğum yaptım :) sabah 6da suyu geldi gittik hemen doktora ama bebek hala kanala girmemisti suni sancı verdiler son şansımız belki iner diye muayene sırasında da çok uğraştı ebe 5 cm açılma yaptı eliyle ama bebek inmedi bi türlü kanala sonra da sezeryana aldılar iki turlusunu de tatmis oldum yani canım. Darısı senin başına inşallah iner kanala da normal dogurursun bu kadar beklemeden sonra:)

Kızlar bende aynı durumdayım.. 38+4 olduk. Başı aşağıda ama kanala girmedi kızım..

Canım ben de doğum yaptım. 21 ocakta sancım geldi ama doğum kanalına inmedi kızım. Sezeryan oldum ben de. Çok zormuş

Canım ben de doğum yaptım. 21 ocakta sancım geldi ama doğum kanalına inmedi kızım. Sezeryan oldum ben de. Çok zormuş
Allah anali babali buyutsun canim :) bana sezeryan zor gelmedi iyilestim bile cok sukur ama suni sanci berbat birseymis hele o yaptiklari muayeneler bebegin basi insin diye ebenin yaptiklari beni ölduruyordu neredeyse ama cok sukur ki atlattik unuttum bile hepsini :)

Amin canım senin bebeğini de Allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün inşallah. Benim sezeryan ağrılarım hala devam ediyor Uyanırken çok acıyor diye diye uyanmışım. Hayatımda bu kadar acı duymadım hiçbir şeyde Umarım yakın zamanda geçer artık ve bebeğimle rahat ilgilenebilirim.

Hayırlı olsun bebeğiniz. Kaç haftalıkken doğum oldu. Benimde günüm doluyor ama kanala girmedi hala. Suni sancı verdiler mi peki?

Hayırlı olsun bebeğiniz. Kaç haftalıkken doğum oldu. Benimde günüm doluyor ama kanala girmedi hala. Suni sancı verdiler mi peki?

Canım tam 40 haftasında doğdu. Ama başı kanala inmedi maalesef. Sancılarım başladı ama her sancımda kalp atışları düşüyordu. Doktor acil sezeryana aldı

Genel anesteziyle mi oldu canim senin ki. Benim epidural oldu ilk uc gun biraz zorlandim ilk yuruyus zordu ama sonra kendi islerimi kendim halletmeye basladim cok sukur. Bana epidural pek zor gelmedi

Canım tam 40 haftasında doğdu. Ama başı kanala inmedi maalesef. Sancılarım başladı ama her sancımda kalp atışları düşüyordu. Doktor acil sezeryana aldı
Geçmiş olsun. Benimde başı kanala girmemiş. Bugün kontrolüm vardı sancı çıktı nst de 1cm açıklık varmış bakalım gerisi gelcek mi. Sağlıklı doğsunlarda normal sezeryan farketmez.

Genel anesteziyle mi oldu canim senin ki. Benim epidural oldu ilk uc gun biraz zorlandim ilk yuruyus zordu ama sonra kendi islerimi kendim halletmeye basladim cok sukur. Bana epidural pek zor gelmedi

Evet canım genel anesteziyle oldu. Benim de 1 hafta oldu bugün, şimdi daha iyiyim çok şükür. Epidural istemedim ben keşke onu isteseymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…