- 24 Mayıs 2014
- 131
- 25
- 28
- Konu Sahibi filizyunus
-
Biz ne istersek isteyelim bebisin istediği oluyo :)o ne zaman ve ne şekilde gelmek isterse öyle olacak artık biz beklemedeyiz:)benim bebişin başı girdi kanala ilerlemedi kerata zahmet olmasın die annesi sezeryan oldu sandımki kocaman başı var meğerse minnacıkmış üşengeç kerata...
Bende cuma gününe aldım randevumu :) bende ki ufak tefek ağrılarda gitti iki gündür ağrısız kasilmalarim oluyor sadece bebeğim de çok hareketli hala doğuma yakın hareketleri yavaşlar diyorlar benimki tam tersi hiç durmuyor:) inşallah cuma ya kadar iner kanala da sezeryan günü almadan normal doğumla dünya ya getiririz bebislerimizi:)Benim de suyumun fazla olduğunu ve kanala girmekte zorlanacağını söylemişti doktorumTühh yaa inşallah engel olmaz da girer kanala. Sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorum. Umarım güzel haberler alırız hepimiz :)
Bende cuma gününe aldım randevumu :) bende ki ufak tefek ağrılarda gitti iki gündür ağrısız kasilmalarim oluyor sadece bebeğim de çok hareketli hala doğuma yakın hareketleri yavaşlar diyorlar benimki tam tersi hiç durmuyor:) inşallah cuma ya kadar iner kanala da sezeryan günü almadan normal doğumla dünya ya getiririz bebislerimizi:)
Bende merakla bekliyorum sana doktorun ne diyecegini:) bende diretcem 40.haftaya kadar doktorumda normal doğum yanlısı bekleyelim demişti bakalım cuma günü ne diyecek. Insan sabirsizlaniyor artık son bir hafta geçmek bilmiyor biran önce kucaklarimiza alsak bebislerimizi de rahatlasak canım ya :)Ayy canım yaa resmen aynı şeyleri yaşıyoruz :) Benim de gece olan ağrılarım gitti hepten sadece kasılmalar oluyor 2 gündür. Aynı şekilde de bebek hala çok hareketli :) Ama bana sezeryan derse ben haftamın dolmasını bekleyeyim dicem. Sonuçta daha 39. haftayız. 40. hafta dolsun ondan sonra düşünelim bence. Tabii sen de normal doğum da diretmek istiyorsan :) Ben inşallah sonuna kadar bekleyip normal doğum yapmak istiyorum. 40 haftayı geçer de tehlikeli olursa o zaman mecbur sezeryanı kabul edeceğim tabii. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Bana yarın doktor ne derse sanırım senin de aynı olacak :) Bütün gidişatımız ve haftamız aynı çünkü :) Yarın akşam yazarım sana doktorumun söylediklerini.
Bende merakla bekliyorum sana doktorun ne diyecegini:) bende diretcem 40.haftaya kadar doktorumda normal doğum yanlısı bekleyelim demişti bakalım cuma günü ne diyecek. Insan sabirsizlaniyor artık son bir hafta geçmek bilmiyor biran önce kucaklarimiza alsak bebislerimizi de rahatlasak canım ya :)
Amin canım çok geçmiş olsun annene de inşallah sağlığına kavuşur bir an önce. Benim doktor randevum da yarin bakalım bizimki girmiş mi doğum kanalına girmediyse eğer sezeryan yapalım demeyi düşünüyorum böyle beklemek çok zor benimkinin plasentasinda da yaşlanma vardı zaten iyi beslenemiyodu en iyisi sezeryan galiba benim içinCanım bebeğimin başı hala kanala girmemiş ama daha yakın dedi bu sefer. Haftaya çarşamba gününe kadar sancın başlamazsa müdahele edeceğiz dedi. Bebek çok kilo almış. 3800-3900 arası olmuş. Çatın iyi olmasa sezeryana alırdım seni dedi. Normal doğum yapabileceğimi söylüyor. İnşallah haftaya kadar sancılar başlar. Bu ara çok stresli geçiyor benim için. Annem ameliyat falan oldu tam iyi oldu derken dün gece fenalaştı ve yoğun bakıma aldılar. Bu saat oldu haber alamıyoruz, yanına kimseyi almıyorlarBütün günüm ağlayarak geçti bugün Umarım bunun bebeğime ve doğumuma zararı olmaz. Allah hepimize sağlık versin inşallah.
Amin canım çok geçmiş olsun annene de inşallah sağlığına kavuşur bir an önce. Benim doktor randevum da yarin bakalım bizimki girmiş mi doğum kanalına girmediyse eğer sezeryan yapalım demeyi düşünüyorum böyle beklemek çok zor benimkinin plasentasinda da yaşlanma vardı zaten iyi beslenemiyodu en iyisi sezeryan galiba benim için
Benim 39+2 de tam olarak kanala girmidti ve o gece de sancilandim dogum yaptim :)
Gittim canım bugün daha inmemiş doğum kanalına yaklasmamis bile pazartesiye kadar bekleyelim dedi yine nst de sancilarim çıktı belki sanciyla kanala girer diye beklicez pazartesiye kadar muayene etcek işte bakcak eğer hala ilerleme yoksa salı sabahi seni sezeryana alcam dedi çünkü bebeğin plesentasi çok yaslanmis artık bebeğe zarar verir dedi bizde kabul ettik mecburenAmin canım çok sağ ol. Doktorun riskli derse tabii ki sezeryan ol canım. Ben de aynı şekilde haftaya kadar bakalım ne olacak. Eğer bana da riskli beklemek derse ben de kabul edeceğim. Yapacak bir şey yok. Gittin mi doktora? Ne dedi, nasılmış durum?
Benim de sancilarim var baya nst de düzenli sancı çıktı inşallah o sancilarla iner bizim ki de kanala da normal olur yoksa salı günü sezeryana giriyorumBenim 39+2 de tam olarak kanala girmidti ve o gece de sancilandim dogum yaptim :)
Hayirlisi olsun canim insalla stres yapma keyfini cikarmaya bak son günler en zor gecen zamanlar oluyo biliorm :)Ayy benim de yarın 39+2 oluyor. İnşallah benim de gelir sancılarım da normal doğururum.
Benim duzenli sancim yoktu son gun bile sadece duzensiz sancilar vardi doktor bile onemsememisti 31 araliga randevu vermisti hatta gelmeye niyeti yoksa mudahale edelim die ama benim kizim duramadi o aksam gelmeye karar verdi :)Benim de sancilarim var baya nst de düzenli sancı çıktı inşallah o sancilarla iner bizim ki de kanala da normal olur yoksa salı günü sezeryana giriyorum
Benim de sancilarim var baya nst de düzenli sancı çıktı inşallah o sancilarla iner bizim ki de kanala da normal olur yoksa salı günü sezeryana giriyorum
Hayirlisi olsun canim insalla stres yapma keyfini cikarmaya bak son günler en zor gecen zamanlar oluyo biliorm :)
Dokuz ay geçti de şu 3gun geçmek bilmez şimdi :) sağ salim alalım da kucagimiza başka birşey istemiyorum ister normal ister sezeryan nasıl istiyosa öyle gelsin artık biran önce canım ya:)Hayirlisi olsun canim insalla stres yapma keyfini cikarmaya bak son günler en zor gecen zamanlar oluyo biliorm :)
Amin canım darısı başına inşallah :) ikimiz içinde hayırlısı neyse o olsun artık sona geldik çok şükür :)Hayırlısı olsun canım. İnşallah sancılarınla bebek kanala girer o zamana kadar :) Beni de çarşamba çağırdı ama sezeryan için değil, o gün eğer yine bir şey olmazsa karar veririz dedi. İnşallah bakalım ne olacak :) Plesanta yaşlanmasını ilk defa duydum, bilmediğim için bir şey diyemem. Herhalde doktorun doğrusuna yönlendirir seni. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Şimdiden sana hayırlı doğumlar. Umarım sağlıkla kucağına alırsın.
Bilmez miyim 38.hafta bittiği zaman ben baslamistim hadi bebeğim gel artık diye :)Dokuz ay geçti de şu 3gun geçmek bilmez şimdi :) sağ salim alalım da kucagimiza başka birşey istemiyorum ister normal ister sezeryan nasıl istiyosa öyle gelsin artık biran önce canım ya:)
Amin canım darısı başına inşallah :) ikimiz içinde hayırlısı neyse o olsun artık sona geldik çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?