bebeklerinizin hareketlerini hissediyor musunuz?

gulen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2006
223
8
96
40
Antalya
kızlar ben 17+4 oldum.oğlumun hareketlerini birazcık hissetmeye başladım.balık gibi kayıyor içimde.sizinde oluyor mu?ne zaman başladı?tekmeleri ne zaman atacak bilen var mı?

Canım ben de son 3 gündür kıpırtılarını hissetmeye başladım. Sanki minik minik biri içimde oynuyo gibi... Umarım en kısa zamanda tekmeleri de yemeye başlarız :)

ben pek bir şey hissetmiyorum henüz
bazen dakikalarca elimi karnıma koyuyorum ama tık yok
erken mi acaba daha
aman sağlığı yerinde olsunda biraz daha bekleriz ne yapalım

slm kızlar benim bebiş te gecen haftadan beri pek kıpırdak gayet net bi şekilde hissetmeye başladım kendi capında tekme atmaya calışıyor ama tam olarak beceremiyor ama balık gibi kayıyor içimde bunu cok rahat hissediyorum geceleri babasıda elini karnıma koyuyor ve oda hissediyor artık süper bişi ya valla:dance:

Benimde karnımın sol tarafında cuma akşamı bariz bir kıpırtı oldu.
Şimdide hafif hafif oluyor. Karnımı doyurunca daha çok oluyor gibi.
Tabii bunlar çok hafifi hareketler. Hele biraz geçsin son aylara doğru karşımızda oturanlar bile görecek. çok güzel bir duygu bu. Kızım çok hareketli bir bebekti, devamlı tekmelerdi bakalım oğlum nasıl olcak?

ben oğlumun hareketlerini uzun zamanda beri hissediyorum, erken oynadığı için de zaten hep erkek dediler etrafımdakiler. tabi o zamanlarda ayırdetmek çok kolay olmuyordu bu hareketleri bağırsak hareketleri ile karışıyordu. ama özellikle son 2 haftadır farkedilir derecede güçlendi, bazen hiç hareket yokken durup durup bir tekme atıyor pıt diye, ciddi ciddi hissediliyor artık. yalnız böyle pıt pıt oynarken babamız elini göbeğime koyunca hiç hareket etmiyor çıldırıcam, bir anda yok oluyor çocuk. denk getiremedik bir türlü, o da hissetmek istiyor ama olmuyor.

ben 16+5 şuana kadar hiçbir hareket yok sabırsızlıkla bekliyorum ne zaman hareket edecek diye sanırım kızmış kızlar pek tekme atmazmış genelde yer değiştirirmiş ben onada razıyımm :)

bu olay işte bütün bebeklerde aynı demekki oynarlar oynarlar birisi elini koyunca hemen duruverirler sanki hissediyorlar ama merak etme ileri ki aylarda artık saklayamayacak kendini benimkide dün oynuyordu iki kere vurdu üçüncüde elimi koyup bekleyeceğim dedim ve fazla bekletmedi annesini bir vurdu oğlumla ilk temasımızı yaşadık elektrik çarpmış gibi oldum birden herhalde elimi koymuş olmama rağmen beklemiyordum hissederim diye çok heyecan verdi bana

bende hissetmiyorum daha bebişlerimi yaaaa:sm_confused: arada bir elimi karnımda gezdirince yemeklerden sonra filan pıt pıt vuruyolar ama onuda zor hissediyorum.bakalım yakında benimkiler içerde maç filan yaparlarsa ben ozaman napacaaaaaaaaaammmmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bugün öğle arasında eve gittiğimde biraz uzandım bir başladı vurmaya anlatamam, eşimi çağırdım hemen bir iki tekmede ona salladı eşimin çok hoşuna gitti, nihgayet kırdık şeytanın bacağını:dance:

Kızlar bende uzun zamandır hissediyorum oğlumun hareketlerini. Özellikle yemek yerken ve bişeyler içerken bayaa artıyo. Çok hoş bi olay anlatamam.

selam kızlar
ya ben dün akşam sırtüstü uzandığımda sanki aralıklarla 3 kez karnıma bir şey vurur gibi oldu
ama bu bebeğim miydi yoksa bağırsak hareketi miydi ayırt edemiyorum
ben bebeğim olarak düşünmek istiyorum çünkü muhteşem bir duygu
varlığını hissettiğiniz karnınızda taşıdığınız bir parçanızı hissetmek mucizevi bir duygu

selam kızlar
ya ben dün akşam sırtüstü uzandığımda sanki aralıklarla 3 kez karnıma bir şey vurur gibi oldu
ama bu bebeğim miydi yoksa bağırsak hareketi miydi ayırt edemiyorum
ben bebeğim olarak düşünmek istiyorum çünkü muhteşem bir duygu
varlığını hissettiğiniz karnınızda taşıdığınız bir parçanızı hissetmek mucizevi bir duygu
Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah

Bende balık kayar gibi bi şeyler hissediyordum.Ama iki güdür daha farklı bir şeyler hissetmeye başladım.Sanırım hareket edince hafif bi acı oluyo gibi.

Özellikle eşim konuşunca tepki veriyor benimki.Hatta eşimle aynı anda hissediyoruz oynadı hissettinmi diyo eşim.Bende o sırada bazen hisseediyorum bazende sadece hafif bi acı oluyo.Canavar walla bizimki babaya düşkün olacak belli.
Ben elimikoyunca hissedemiyorum ama eşim hissediyo.Beni de kıskandırıyo ((
Kızım onu daha çok sevcekmiş ya bizim babamız çok gıcıklık yapıyoooo

kızlar merhaba. Ben de artık bebeğimin hareketlerini hissediyorum :) dün öğlen yatağa uzanmıştım. göbeğimin alt kısmında baktım pıt pıt bişeyler oluyo. baştan gaz sandım. sonra elimi koydum ve bekledim. bu sefer daha yukarıda hareketini hissettim. Bu sabahta yataktan kalkmadan önce göbeğimde seyirme gibi kıpırtılar oldu. Böyle oluyormuş demek ki dedim kendi kendime. Gazmış gibi bi duygu uyandırıyor.

kızlar ya benim bebişimde oynamıyor.bazıları ilk gebelikte 5,5 aydan sonra hissetmişler hareketleri, bizim içinde erken demekki.bekliyelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…