bebeklerinizin hareketlerini hissediyor musunuz?

bir tek benim kuşum oynamıyorrrrsenağlama

üzülme asortie bende de tık yok bazen korkuyorum acaba kalbi falan durdu yaşamıyomu diyorum birazdan dr gidicem ama için huzursuz birini kaybettim bunuda kaybedersem
düşünmesi bile kahrediyo beni

üzülme asortie bende de tık yok bazen korkuyorum acaba kalbi falan durdu yaşamıyomu diyorum birazdan dr gidicem ama için huzursuz birini kaybettim bunuda kaybedersem
düşünmesi bile kahrediyo beni

Livacım seni anlıyorum ama lğtfen aklına böyle kötü şeyler getirme.. iyi düşün iyi olsun.. eminim her şey yolunda diyecek doktor..

bir tek benim kuşum oynamıyorrrrsenağlama

üzülme canım yalnız değilsin, ben de hissetmiyoum henüz
aklıma bazen kötü kötü şeyler geliyor, sonra kendimi durdurıyorum, kötü bir şey yok diye ama içim içimi de yiyor.. bu hafta kontrole gideceğim, b,r görsem bebeğimi rahatlayacağım doğrusu...

dünden itibaren oynamaya başladık kızlar çok güzel bişeymiş pıt pıt
pıtlıyor pıtırım ay ne zor oldu pıtırları yazmak

18. haftada olup da henüz bebşininm hareketlerini hşssedemeyen arkadaşlar!
İnanın henüz daha hissedememeniz çok normal. Bence 1-2 hafta daha sabredin, sonra zaten pıtır pıtır hissedeceksiniz onu. Bu arada küçük bir not: Karın bölgesi biraz yağlı olanlar çok daha geç hissedermiş. Aklınızda bulunsun :)

18. haftada olup da henüz bebşininm hareketlerini hşssedemeyen arkadaşlar!
Normalde bebek hareketlerini hissetmek 18-20. haftalardan sonra başlıyor... Yani henüz bebişiniz geç kalmış değil... Bence 1-2 hafta daha sabredin, sonra zaten pıtır pıtır hissedeceksiniz onu. Bu arada küçük bir not: Karın bölgesi biraz yağlı olanlar çok daha geç hissedermiş. Aklınızda bulunsun :)

benimoğluşumda maşallah cok duraksız ben baya baya hissediyorum yanlız başkası elini koyunca kıpırdamıyo duruyo elini cekince tekrar başlıyo hissediyo sanırım

arkadaşlar ben 19+1 im.Ancak hala net olarak hissedemiyorum.oğlum biraz tembel galiba:)))

Livacım seni anlıyorum ama lğtfen aklına böyle kötü şeyler getirme.. iyi düşün iyi olsun.. eminim her şey yolunda diyecek doktor..

hisemcim saol canim bugun dr gittim bebisim gayet iyiymis allaha cok sukur
cok dogru soyluyosun iyi dusunmek lazim ama elimizde degil galiba bebegime birsey olacak diye icim icimi yiyo
veeeeee benimde oglum olucak:teytey: kizlar insallah dr cok emin degil ama erkekte karar kildi zaten bende hep erkek hissettim hep erkek ismi aradim anneye malum olurmus cin takvimindede erkek cikmisti :teytey:

benimde sağda oğlum solda kızım var.oğlumuda hissediyorum fakat kızım daha hareketli.yattığım zaman özellikle çok kıpırdıyorlar

slm kızlar a.s.valla kızlar benim bebek kuduruyo resmen içimde ve ben agrıdan ölecegim ya bi bebek bu kadar cok mu hareket eder cözemedim yaa...seviniyorum cok güzel bi şey içimde hareket erttigini hissetmek ama canımı cok yakıyo ya resmen kıvranıp kalıyorum şu anda bile öyle bi taraftan yazıyorum bi taraftan felaket tekmeler yiyorum oglumdan..

Kızlar dün gece de çok güzel bir şey olmuş. Ben uyumuştum, eşim yanıma gelip, bebeği sevmiş. O da babaya bir tekme. Şunlara bak, baba kız beni nasıl ekarte ettiler :) arkamdan iş çeviriyorlar. İşin tuhafı, kızım elimi koyduğumda tekmelemiyor. İki saat tutsam elimi yine tekme yok, elimi çektiğim anda tekme atıyor. Ama babaya yapmadığı cilve yok şuna bak :)

nası yani canın yanıyo benim oğlumda cok kıpırdak fıldır fıldır dönüyo içerde ama canımı acıtacak hareketler değil hiç bir hareketinde canımacımadı uyandığı zaman yaklaşık 1 saat durmadan kıpırdıyo ilginç geldi arkadaşım

hareketler canımı yakmıyor arkadaşlar ilk defa duydum onu ama gecee yatarken dönerken biraz ağrı hissediyorum. Benim oğlumun hareketleri oldukça güçlü dışarıdan bile görülebiliyor. kıpır kıpır maşallah hiç durmuyor. bir de çok çapkın olacak heralde dershanedeki kızlar elini koyunca onlara tekmeler atıyor, babasına bile o kadar tekme atmıyor. bir de babası artık kulağını göbeğime dayayınca kalp atışlarını duyabiliyor hafiften netten okudum 20. hadftalarda duyulabilir diye hakikaten hafiften farkediliyor

benim kızımda çok geç oynadı 3 gündür oynuyor ama şimdi de durmuyor
oynak bir kız olacak göbek atacağız karşılıklı

valla ben sürekli cekiyorum bu agrıyı hatta en son dr gittigim de sormuştum normal dedi bebek dönerken agrı hissedersin yada ayakları ile senin karnına baskı yapıyor da olabilir demişti tabi herkeste böyle olacak diye bi şey yok ayrıca.hele yemekten sonra karnım felaket oluyo benim bazen hareket etmekte bile zorlanır oldum artık.benim ki biraz cektiriyo annesine ilerleyen günlerde ne yapacagım bilmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…