- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 39
- Konu Sahibi sofarsogood
-
çocuğun corabını degıstırselerdi görurlerdi herkesten anne baba olmuyor malasef birine baktırınca görevleri bitti sanıyolarHerkese merhaba,
Yaklasik 5 aylik hamileyim ve bu sebeple konuda mantigimdan cok duygularim var sanirim. Bir de olay cok taze o sebeple ekstra uzgunum.
Annem bir tanidigimizin bebegine bakiyor. Hem annesi calistigi icin cok istedi annemden bakmasini hem de anneme iyi geliyor hareket anlamında. Daha on aylik bir kiz bebek. Gectigimiz hafta annesi izinliydi bebek anneme gelmedi. Dun geldiginde annem bakıyor coraplari les gibi. Kendi kendine soyleniyor hatta neden degistirmemisler bu cocugun coraplarini diye. Corabi bir cikariyor ki cocugun parmagina sac dolanmis. Kipkirmizi sismis sac kesmis parmagini. Fotoğrafını cekti bana atti. Inanin icime oturdu o goruntu. Gordugumden beri agliyorum.
Annelere ogut vermek benim haddim degil ama lutfen ama lutfen bebeginizin vucudunun her santimetresini kontrol edin surekli. O bebegin konusamiyor derdini anlatamiyor oldugunu düşündükçe kahroluyorum.
Sadece paylasmak istedim.
Çok haklısınız. Anneye de söyleseydi hemen. Annenizden bilmesinler sonra.Herkese merhaba,
Yaklasik 5 aylik hamileyim ve bu sebeple konuda mantigimdan cok duygularim var sanirim. Bir de olay cok taze o sebeple ekstra uzgunum.
Annem bir tanidigimizin bebegine bakiyor. Hem annesi calistigi icin cok istedi annemden bakmasini hem de anneme iyi geliyor hareket anlamında. Daha on aylik bir kiz bebek. Gectigimiz hafta annesi izinliydi bebek anneme gelmedi. Dun geldiginde annem bakıyor coraplari les gibi. Kendi kendine soyleniyor hatta neden degistirmemisler bu cocugun coraplarini diye. Corabi bir cikariyor ki cocugun parmagina sac dolanmis. Kipkirmizi sismis sac kesmis parmagini. Fotoğrafını cekti bana atti. Inanin icime oturdu o goruntu. Gordugumden beri agliyorum.
Annelere ogut vermek benim haddim degil ama lutfen ama lutfen bebeginizin vucudunun her santimetresini kontrol edin surekli. O bebegin konusamiyor derdini anlatamiyor oldugunu düşündükçe kahroluyorum.
Kıyamam ya kangren olabilirdi anneniz görmese. Ne sorumsuz insanlar varHerkese merhaba,
Konu icinde nerede "kotu anne baba" yazmisim gosterirseniz 6 senelik uyeligimi iptal ettirip forumdan gidecegim. Anlamadim tek olumsuz bir sey bile yazmadim neden 'gozunuzle' okumak yerine sacma sapan yorum yaziyorsunuz?Hemen neden kötü anne baba diye etiketliyorsun ki, bir kere böyle olması hep böyle olduğu anlamına gelmez. Ha genel olarak bakımsızdır belki o zaman aklına gelir. Ama tek bu olay üzerine hemen kötü anne deme yani
Etiket derken?Konuyu abartılı buldum.anne babanın ne tür insanlar olduklarını ne şartlarda yaşadıklarını bilmiyoruz.belki bir kerelik bir şeydi.
Bu şekilde etiketlenmeleri çok acımasızca
Kotu bakıyorlar diye bir sey yazmadim. Bir kez daha okuyun bence.10 aylık bebek çok çabuk pisletir onları, belki aynı çoraptan başka var ya da yıkandı yeniden giydirdi.1 hafta öyle dursa o parmak daha kötü olurdu demekki yeni olmuş bir şey.hemen kötü bakıyorlar , kötüler diye anlamadan bilmeden etiketlemeyin insanları siz de anne olmak üzeresiniz.
Etiket derken?
Konumda herhangi bir ima yok ama siz sirf "konu acan kisiye" bir iki olumsuz bir sey yazayim hem marjinal goruneyim belki uc bes de like alirim diye düşündüğünüz icin bence oyle olmasini umdunuz :) Demek istedigim sadece boyle bir durumla karsilastim sizlerin de aklinda bulunsun tarzi bir seydi. Neyse ne yazarsam yazayim aksini dusuneceksiniz. Tesekkurler yorumunuz icin.Yazdıklarınızın genel olarak içerdiği ima ve dikkat çektğiniz şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?