• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekli Anne Diyetine Hoşgeldiniz

Kuaföre gideceğim. Kilo vereceğim. Yürüyüş yapacağım. Glow up geçirmeye niyet ettim
Ben de niyetlendim öyle gittim kirpik taktırdım tırnak fln yaptırdım sonra kirpikleri çıkarmak için gitmeye fırsat bulamadım dedim senin nryine kuaför kaşlarımı bile kendim alıyorum artık 😀
Su içmeyi ihmal edince ben çok yiyorum ya
Kesinlikle en az 3lt içilmrli aaslında

Valla ödül mü cezamı bilmem kendime araba aldıracağım madem öyle dedim. Kullanmaya kullanmaya unutacak gibi hissediyorum zaten yeniyim kullanma konusunda
İmkan varsa çok iyi olur. Alsın tabiki 🌸

Ben de niyetlendim öyle gittim kirpik taktırdım tırnak fln yaptırdım sonra kirpikleri çıkarmak için gitmeye fırsat bulamadım dedim senin nryine kuaför kaşlarımı bile kendim alıyorum artık 😀

Kesinlikle en az 3lt içilmrli aaslında
Aynen ben diyet yaparken 3/3.5içiyordum acıkmıyordum da öyle olunca şimdi susuz kalıyorum sürekli yiyesim var

Aynen ben diyet yaparken 3/3.5içiyordum acıkmıyordum da öyle olunca şimdi susuz kalıyorum sürekli yiyesim var
Şu klasik tok tutan kahveleri vs deneyenler var mı işe yarıyor mu acaba bı ara çok reklam görüyorum

Evet genelde doktora danışın diyorlar da brn aldım geçenlerde hiç kullanmadım öylece duruyoe
Ben içmiştim bi kaç kere diyetisyen içme deyince bıraktım pek bi esprisi yok abartılıyor bence en güzeli sporlu zayıflamak da o da mümkün değil şimdilik

Ben içmiştim bi kaç kere diyetisyen içme deyince bıraktım pek bi esprisi yok abartılıyor bence en güzeli sporlu zayıflamak da o da mümkün değil şimdilik
Ya yemeyeceksin işte o da mümkün olmuyor yada bolca spor. Aslında üşenşyorum yoksa evde bile yapılır ama dinç zihin beden kalmıyor ki yorgun argın insan istemiyor

Ya yemeyeceksin işte o da mümkün olmuyor yada bolca spor. Aslında üşenşyorum yoksa evde bile yapılır ama dinç zihin beden kalmıyor ki yorgun argın insan istemiyor
Evde onu yapayım bunu yapayım diye vakit kalmıyor ya 🤦🏻‍♀️bebeği birine bırakıp bi yürüyüş bile yapsak çok iyi de

Her şeyden önemlisi motivasyon. Onu bir bulsak çok rahat hepimiz veririz ama işte o motivasyonu nasıl bulacağızz 😀

Ben de 73 ama bana 5/6kilo yeter ya 😆 çok zayıf hiç bi zaman olmadım zaten😭
Hamilelikten önce kaçtın peki? Aslında hedefi başta cidden küçük tutmak lazım ben en az 53 en fazla 58 görüyordum o yüzden 76 aşırı kötü bi kilo benim için :( boyum da küçücük….
Evde onu yapayım bunu yapayım diye vakit kalmıyor ya 🤦🏻‍♀️bebeği birine bırakıp bi yürüyüş bile yapsak çok iyi de
Evet hiçvir şey yapamıyorum ben de ya bi ara spora başladım ona da gitmedim olmuyoe çünkü bebekle

Hamilelikten önce kaçtın peki? Aslında hedefi başta cidden küçük tutmak lazım ben en az 53 en fazla 58 görüyordum o yüzden 76 aşırı kötü bi kilo benim için :( boyum da küçücük….

Evet hiçvir şey yapamıyorum ben de ya bi ara spora başladım ona da gitmedim olmuyoe çünkü bebekle
Ben 75le hamile kaldım canım 81le doğuma girdim doğumdan bi hafta sonra 70e düştüm sonra 68oldum bi ara şimdi 73üm😂

Boyun kaç ki benim 1.60😂ama 65 falan olsam harika görünüyorum

Ben 75le hamile kaldım canım 81le doğuma girdim doğumdan bi hafta sonra 70e düştüm sonra 68oldum bi ara şimdi 73üm😂
Ahahhshshs maşallah kız çok kilo almamışsın valla tebrik ederim. İstikrarlısın cndmsjsksks
Boyun kaç ki benim 1.60😂ama 65 falan olsam harika görünüyorum
Ben de 1.58 ndnsnsnsems ben kendimi zayıf beğeniyorum ama başta 65 olsam ona da okayim ya djdnjdsjsksos

Ahahhshshs maşallah kız çok kilo almamışsın valla tebrik ederim. İstikrarlısın cndmsjsksks

Ben de 1.58 ndnsnsnsems ben kendimi zayıf beğeniyorum ama başta 65 olsam ona da okayim ya djdnjdsjsksos
Ben hiç 50li kilolarda olamayınca 65süpwr geliyor bana da 😂 ilk hedef 70olmak tabi 😂😂😂bebişin doğum gününe kadar filinta olsam iyi🥰

Of o göbek kilo verince gitmiyor mu cidden :( benşmki de kocaman ama kiloluyum ona bağlıyordum
Ben hamilelikten ömcede zayıftım aslında ama yime az da olsa göbeğim vardı şimdi baya var hemde belim çok kalınlaştı zayıf olunca gözüme daha çok batıyor şuan spor yapmazsam gitmeyecek ama hiç gücüm yok

Back
X