• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekli Anne Diyetine Hoşgeldiniz

Ben diyete bugün geri döndüm. Gruba gelip de mesajlarınızı görünce çok sevindim

Ben diyet yapamıyorum bir ara yaptım verdim 76dan 69a düştüm. Ama sonra yedim ve iştahım açıldı 72 ye çıktım tekrar şimdi sürekli yiyorum 😀 yani benim önce şu iştahı kesmem lazım hamile gibi her şeyi canım istiyor

Ben diyet yapamıyorum bir ara yaptım verdim 76dan 69a düştüm. Ama sonra yedim ve iştahım açıldı 72 ye çıktım tekrar şimdi sürekli yiyorum 😀
7 kilo maşallah çok iyi bir rakam. Ne yapmıştın 🌸

Kuaföre gideceğim. Kilo vereceğim. Yürüyüş yapacağım. Glow up geçirmeye niyet ettim

Artık sporada gitmiyorum araba konusunda eşime kızdım sporada gitmiyorum ve yiyorum sürekli. Yok mu iştah azaltan bir şey ya
Eşe kızıp arabayi almamak onlara ödül oluyor. Ben de bir süredir arabayı kullanmıyorum

Deme yaa 🥲 bende çok açlık krizi oluyor. O yüzden yemeliyim
Ona da şunu yapabilirsin bir diyetisyen ile görüşmüştüm çok uygulamayadım ben ama ayda 4 kg dedi. Sabah 10da bir tane bili bili yumurta ayrna ve bir dilim buğday ekmeği(halk ekmek) sonra 11 de 45 dk yürüyüş gezer gibi ve bir tane maden suyu. Saat 1 de yine yumurta ekmek ayran. Akşam 5 te yemek bit dilim ekmek ile ama dikkatli bir porsiyon. Akşam 5 ten sonra sınırsız yoğurt leblebi ve gün içinde kuru yaş mryve sınırsız. Emzirmeyen anneler için olabilir ben bu lsiteyi alırken emzirmiyordum. Şimdi tekrar denerim belki

Eşe kızıp arabayi almamak onlara ödül oluyor. Ben de bir süredir arabayı kullanmıyorum
Valla ödül mü cezamı bilmem kendime araba aldıracağım madem öyle dedim. Kullanmaya kullanmaya unutacak gibi hissediyorum zaten yeniyim kullanma konusunda

Back
X