F fthyeli Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2023 1.072 1.516 63 31 Dün 14:40 Konu Sahibi Konu Sahibi Mertmom #341 elektroforez .!.: Ben de iyi baslayip saldim hemen 8. Ay uyku gerilemesini ve ayrilik anlsiyetesini 2 dis cikartarak yasadik, annemi kaynanami falan arayip yalvardim gelin diye yemek hayata tek tutunma noktamdi yedim valla Genişletmek için tıkla... Ya benim de canım çok tatlı çekiyor bu aralar yemek de sorun yok dikkat ederim ama tatlıya karşı koyamıyırum
elektroforez .!.: Ben de iyi baslayip saldim hemen 8. Ay uyku gerilemesini ve ayrilik anlsiyetesini 2 dis cikartarak yasadik, annemi kaynanami falan arayip yalvardim gelin diye yemek hayata tek tutunma noktamdi yedim valla Genişletmek için tıkla... Ya benim de canım çok tatlı çekiyor bu aralar yemek de sorun yok dikkat ederim ama tatlıya karşı koyamıyırum
E elektroforez Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ocak 2021 985 2.823 63 35 Dün 14:54 Konu Sahibi Konu Sahibi Mertmom #342 fthyeli .!.: Ya benim de canım çok tatlı çekiyor bu aralar yemek de sorun yok dikkat ederim ama tatlıya karşı koyamıyırum Genişletmek için tıkla... Ben oyle okunca kuru meyvelere abaniyorum yogurtla, bazen kesiyor bazen yok
fthyeli .!.: Ya benim de canım çok tatlı çekiyor bu aralar yemek de sorun yok dikkat ederim ama tatlıya karşı koyamıyırum Genişletmek için tıkla... Ben oyle okunca kuru meyvelere abaniyorum yogurtla, bazen kesiyor bazen yok
F fthyeli Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2023 1.072 1.516 63 31 Dün 15:45 Konu Sahibi Konu Sahibi Mertmom #343 elektroforez .!.: Ben oyle okunca kuru meyvelere abaniyorum yogurtla, bazen kesiyor bazen yok Genişletmek için tıkla... Beni hiç bi şey kesmiyor ya adet zamanlarındaki gibi oldum
elektroforez .!.: Ben oyle okunca kuru meyvelere abaniyorum yogurtla, bazen kesiyor bazen yok Genişletmek için tıkla... Beni hiç bi şey kesmiyor ya adet zamanlarındaki gibi oldum