Bebekli Anne Diyetine Hoşgeldiniz

Hadi gaza getirelim birbirimizi. Aslinda yemek duzenimizdeki tek bir degisim ya da 10 dakikalik spor bile gunluk uzun vadede katki saglar. Yapalim cunku benim kendime saygim falan kalmadi artik, mutlulugumu da buna bagladim

Hadi gaza getirelim birbirimizi. Aslinda yemek duzenimizdeki tek bir degisim ya da 10 dakikalik spor bile gunluk uzun vadede katki saglar. Yapalim cunku benim kendime saygim falan kalmadi artik, mutlulugumu da buna bagladim
Çok haklısın ya, eşimle eski videolarımıza fotolarımıza baktık. “Kendimize nasıl bi saygısızlık yapmışız biz ya” dedik. O da benimle beraber kilo aldı da beni yalnız bırakmadı neyse ki fndsjsjsndjcmvk yoksa hepten yıkılırdım herhalde
Yapabiliriz birlikte inanıyorum ben de

Ne guzel, benimki ben aldikca verdi. Ayni kilo olabiliriz ki adamin boyu 190 bacaklari kolum kadar kaldi falan sacma sapan bir sey olduk

Ay kızlar kiloyu bi şekilde verdik diyelim de bu memiktoları napcaz yaaaa çok kötü gözüküyor aşırı özgüvenim düştü görmek istemiyorum ben bunları cncmdnsmksskks

Ay kızlar kiloyu bi şekilde verdik diyelim de bu memiktoları napcaz yaaaa çok kötü gözüküyor aşırı özgüvenim düştü görmek istemiyorum ben bunları cncmdnsmksskks
Yaptiririz diyorum ekekej benimkiler zaten minnak ve sekilsizdi, 330 cc taktirmistim ve cok guzel gozukuyordu. Simdi sarktilar tabi, emzirmem kilo vermem bitsin, geregini yapariz diyorum

Yaptiririz diyorum ekekej benimkiler zaten minnak ve sekilsizdi, 330 cc taktirmistim ve cok guzel gozukuyordu. Simdi sarktilar tabi, emzirmem kilo vermem bitsin, geregini yapariz diyorum
Kızzzz bilgilendir bizi nasıl zor bir ameliyat mı detay ne sorulur başka bilmiyorjm henüz protez, kas altı kas üstü vs mi nasıldı mdmdjejwkwkskclc

Kızzzz bilgilendir bizi nasıl zor bir ameliyat mı detay ne sorulur başka bilmiyorjm henüz protez, kas altı kas üstü vs mi nasıldı mdmdjejwkwkskclc
Valla Allah gucu veriyor, ucuncu gun ders anlatmaya gitmistim. Gerci kas ustuydu benimkiler, ama cok istiyordum ve evlencegmiz belli oldu esimle, is seyahatine gidiyordu para birak ben ameliyat olcam dedim, olmam sanip birakti dirjejej geldiginde ameliyat olmustum. Sonra bir kac ay icinde de evlendik, zaman cok kisitli diye ben kas ustu tercih ettim, bir yila dogal bir goruntusu olmustu. Ilk baslarda fuze gibiyder tabi hayatimda aldigim en iyi karardi, yine olsa yine yaptiririm. O kadar iyi hissettirdiler ki anlatamam. Dpgurdugumdan beri emzirme sutyenleriyleyim, ne halde duruyorlar tam bilmiyorum, sarktilar biraz tabi de insallah emzirme bitince cok kotu durmazlar

Çok güzel anlattın ya
Hahahahshhs şoka uğratmışsın bi ndndndsnsm
Merak etme çok kötğ durmazlar canım dediğin gibi çözümü de varmış yaptırırız

Ayy maşallah kızlarrr benimkilerinde küçülmesi lazım 90 c falan herhalde şimdi bu aşırı kötü oluyor extra extra kilolu gösteriyor 1.68 boy 73 kilo ile ortada geziyorum yere bastıkçe ayağımın altındaki beton bile sallanıyor hissediyorum ama temek yemekten vazgeçemiyorum börekler baklavalar yiyeyim istiyoeum bu zayıf olanlar nasıl yemiyor çok güzel zevkler bunlar yaa hem yiyip hem nasıl zayıf kalcaz kii

Kızlar ruhsal durumum çok kötü. Üyelik iptali yaptıracağım. Hakkınızı helal edin. F fthyeli Yarı yolda bıraktığım için üzgünüm. Sitede olmak bana hiç iyi gelmiyor
Canım Allah yardımcın olsun. Ben de iyi değilim, ama her gün bir umut deyip başlıyorum yeni güne. Seni anlayabiliyorum. Her neyse seni üzen, umarım onun üstesinden gelmek veya kabullenmek gücünü bulursun içinde. Emzirme döneminde bunlar çok normal, ek gıdaya da başladık, iyice eve bağımlı kaldık, bir hayatımız yok, ne kadar da olsa önceliğimiz şu an mecburen farklı. Bebeğime odaklandım demiştin, en iyisini yapıyorsun. Minicik canlar bize emanet, onlar iyi olacak, yalnız kalınca da kendi içimize dönmemiz lazım. Süreç içinde her şey yerini bulur, zaman her şeyin ilacı.

Hanımlar, obez olmuşum ben.. Hayatımın bu döneminde kendimle alakalı yapabildiğim hiçbir şey yok. Offf ne büyük kötülük etmişim. Aha bak bebe ağlıyor bunu yazarkene 87 kilo 1.63 boy. Ben bebeğe gidiyorum

Üzülme canım yavaş yavaş verirsin eski haline gelirsin birlikte vericez bu kiloları kızlar

Üzülme canım yavaş yavaş verirsin eski haline gelirsin birlikte vericez bu kiloları kızlar
Üzülmemek elimde değil. Bu akşam şöyle düşündüm yaza kadar kilo verirsem sevdiğim elbiseyi giyebileceğim. Kendi kendimi motive ettim evet fakat şu anda karnım açlıktan buradayım diyor. Bu iştah nasıl kapanacak. Ve benim diğer sorunum ev içi hariç hareket alanım yok. Tv den bile yapamıyorum taş çatlasa 3 defa yaptım 4. Yapamadım.
Nasıl düzelicem ben

Ben de uykusuzluktan yorgunluktan hicbir sey yapamiyorum, halim kalmiyor hicbir seye. Tek carem su an icin yemegi kismak biraz.
Yaza kadar verirsin, ayda 4-5 gitse ufff

Ben de uykusuzluktan yorgunluktan hicbir sey yapamiyorum, halim kalmiyor hicbir seye. Tek carem su an icin yemegi kismak biraz.
Yaza kadar verirsin, ayda 4-5 gitse ufff
Valla bende öyle hesap yaparak uyumuşum hayal etmesi bile çok güzeldi. Aynı durumdayız . Yemek olayını kafada bitirmek gerek de bir bitebilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…