- 26 Ocak 2021
- 963
- 2.786
- 63
- 35
Hadi gaza getirelim birbirimizi. Aslinda yemek duzenimizdeki tek bir degisim ya da 10 dakikalik spor bile gunluk uzun vadede katki saglar. Yapalim cunku benim kendime saygim falan kalmadi artik, mutlulugumu da buna bagladimKendin için en iyisi neyse öyle devam et canım ama seni yeniden aramızda görmek isterizinşallah toparlanırsın en kısa sürede, canını sıkma hiçbirimiz tam olarak iyi değiliz. Ben de zaman zaman karalar bağlıyorum aşırı depresif suratsız oluyorum, inişli çıkışlı ruh hallerim var. Doğum yaptık kolay değil.
Hahahahshs of ben de devam ettiremiyorum hiç ya o kadar çirkinleştim ki nasıl düzelicez hiçbie fikrim yok şubata da az kaldı offff
Çok haklısın ya, eşimle eski videolarımıza fotolarımıza baktık. “Kendimize nasıl bi saygısızlık yapmışız biz ya” dedik. O da benimle beraber kilo aldı da beni yalnız bırakmadı neyse ki fndsjsjsndjcmvk yoksa hepten yıkılırdım herhaldeHadi gaza getirelim birbirimizi. Aslinda yemek duzenimizdeki tek bir degisim ya da 10 dakikalik spor bile gunluk uzun vadede katki saglar. Yapalim cunku benim kendime saygim falan kalmadi artik, mutlulugumu da buna bagladim
Ne guzel, benimki ben aldikca verdi. Ayni kilo olabiliriz ki adamin boyu 190Çok haklısın ya, eşimle eski videolarımıza fotolarımıza baktık. “Kendimize nasıl bi saygısızlık yapmışız biz ya” dedik. O da benimle beraber kilo aldı da beni yalnız bırakmadı neyse ki fndsjsjsndjcmvk yoksa hepten yıkılırdım herhalde
Yapabiliriz birlikte inanıyorum ben de
Yaptiririz diyorum ekekej benimkiler zaten minnak ve sekilsizdi, 330 cc taktirmistim ve cok guzel gozukuyordu. Simdi sarktilar tabi, emzirmem kilo vermem bitsin, geregini yapariz diyorumAy kızlar kiloyu bi şekilde verdik diyelim de bu memiktoları napcaz yaaaa çok kötü gözüküyor aşırı özgüvenim düştü görmek istemiyorum ben bunları cncmdnsmksskks
Kızzzz bilgilendir bizi nasıl zor bir ameliyat mıYaptiririz diyorum ekekej benimkiler zaten minnak ve sekilsizdi, 330 cc taktirmistim ve cok guzel gozukuyordu. Simdi sarktilar tabi, emzirmem kilo vermem bitsin, geregini yapariz diyorum
Valla Allah gucu veriyor, ucuncu gun ders anlatmaya gitmistim. Gerci kas ustuydu benimkiler, ama cok istiyordum ve evlencegmiz belli oldu esimle, is seyahatine gidiyordu para birak ben ameliyat olcam dedim, olmam sanip birakti dirjejej geldiginde ameliyat olmustum. Sonra bir kac ay icinde de evlendik, zaman cok kisitli diye ben kas ustu tercih ettim, bir yila dogal bir goruntusu olmustu. Ilk baslarda fuze gibiyder tabiKızzzz bilgilendir bizi nasıl zor bir ameliyat mıdetay ne sorulur başka bilmiyorjm henüz protez, kas altı kas üstü vs mi nasıldı mdmdjejwkwkskclc
Çok güzel anlattın yaValla Allah gucu veriyor, ucuncu gun ders anlatmaya gitmistim. Gerci kas ustuydu benimkiler, ama cok istiyordum ve evlencegmiz belli oldu esimle, is seyahatine gidiyordu para birak ben ameliyat olcam dedim, olmam sanip birakti dirjejej geldiginde ameliyat olmustum. Sonra bir kac ay icinde de evlendik, zaman cok kisitli diye ben kas ustu tercih ettim, bir yila dogal bir goruntusu olmustu. Ilk baslarda fuze gibiyder tabihayatimda aldigim en iyi karardi, yine olsa yine yaptiririm. O kadar iyi hissettirdiler ki anlatamam. Dpgurdugumdan beri emzirme sutyenleriyleyim, ne halde duruyorlar tam bilmiyorum, sarktilar biraz tabi de insallah emzirme bitince cok kotu durmazlar
Canım Allah yardımcın olsun. Ben de iyi değilim, ama her gün bir umut deyip başlıyorum yeni güne. Seni anlayabiliyorum. Her neyse seni üzen, umarım onun üstesinden gelmek veya kabullenmek gücünü bulursun içinde. Emzirme döneminde bunlar çok normal, ek gıdaya da başladık, iyice eve bağımlı kaldık, bir hayatımız yok, ne kadar da olsa önceliğimiz şu an mecburen farklı. Bebeğime odaklandım demiştin, en iyisini yapıyorsun. Minicik canlar bize emanet, onlar iyi olacak, yalnız kalınca da kendi içimize dönmemiz lazım. Süreç içinde her şey yerini bulur, zaman her şeyin ilacı.
Var mı listenBeni de ekle canim
Chat gpt yle yapiyoruzVar mı listenben başladım haftasonu biraz bozabilirim ama olsun
Var eski listemChat gpt yle yapiyoruzsende var mi liste ?
Ben galiba 73 kusurle basladim bugun itibari ile. Insallah su gibi akar gider yaglarimizVar eski listem
Ben de 70.7ile başladım . İnşallah bakalım olabildiğince dikkat etmeye çalışıcamBen galiba 73 kusurle basladim bugun itibari ile. Insallah su gibi akar gider yaglarimiz
Üzülme canım yavaş yavaş verirsin eski haline gelirsinHanımlar, obez olmuşum ben.. Hayatımın bu döneminde kendimle alakalı yapabildiğim hiçbir şey yok. Offf ne büyük kötülük etmişim. Aha bak bebe ağlıyor bunu yazarkene87 kilo 1.63 boy. Ben bebeğe gidiyorum
Üzülmemek elimde değil. Bu akşam şöyle düşündüm yaza kadar kilo verirsem sevdiğim elbiseyi giyebileceğim. Kendi kendimi motive ettim evet fakat şu anda karnım açlıktan buradayım diyor. Bu iştah nasıl kapanacak. Ve benim diğer sorunum ev içi hariç hareket alanım yok. Tv den bile yapamıyorum taş çatlasa 3 defa yaptım 4. Yapamadım.Üzülme canım yavaş yavaş verirsin eski haline gelirsinbirlikte vericez bu kiloları kızlar
Ben de uykusuzluktan yorgunluktan hicbir sey yapamiyorum, halim kalmiyor hicbir seye. Tek carem su an icin yemegi kismak biraz.Üzülmemek elimde değil. Bu akşam şöyle düşündüm yaza kadar kilo verirsem sevdiğim elbiseyi giyebileceğim. Kendi kendimi motive ettim evet fakat şu anda karnım açlıktan buradayım diyor. Bu iştah nasıl kapanacak. Ve benim diğer sorunum ev içi hariç hareket alanım yok. Tv den bile yapamıyorum taş çatlasa 3 defa yaptım 4. Yapamadım.
Nasıl düzelicem ben
Valla bende öyle hesap yaparak uyumuşum hayal etmesi bile çok güzeldi. Aynı durumdayızBen de uykusuzluktan yorgunluktan hicbir sey yapamiyorum, halim kalmiyor hicbir seye. Tek carem su an icin yemegi kismak biraz.
Yaza kadar verirsin, ayda 4-5 gitse ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?