Bebekli Anne Diyetine Hoşgeldiniz

Bende dün çiğköfte yedim ya evdeki durumlardan sporada gidemiyorum bu ara ☺ bir de şeyi farkettim. Ben bazen cidden çok az yiyorum hatta genellikle tek öğün ama yağ yakamıyorum eskisi gibi kilo veremiyorum. Dün mesela bri haşlanmış yumurta yarım domates kibrit kutusu peynri ve akşam yeşilliklr lavaşsız çiğköte. Tüm gün yediğim bu. Çoğu zaman kahvaltı da yapmıyorım aöa kilo veremiyorum neden? Nasıl hızlandırcam ki metobolizmayı
Kas kütlesini artırmak metabolizmayı hızlandırır 🤭 sen zaten spora gidiyorsun o yüzden başka tavsiyem yok. Bilgim burda bitti fhslshsk

Ya şu hastalıklardan sonra hastaneye bile gitmek istemiyorum artık. Ankarada ishal salgın var 1 haftadır neredeyse fenayım doktorun eşime verdiği ilaçlardan kullanıyorum gitmemek için 😀
Çok haklısın, çok geçmiş olsun
Yemek yemeyi çok seviyorum ya bir de ev kalabalık olunca hergün çeşit çeşit yemek yapıyorum yememek elde değil 😀
Ev kalabalık iken ben de hiç diyet yapamam. Benim avantajım yemek yapmayı pek bilmemem fjslsgslsh o yüzden bir veya max 2 çeşit oluyo 🤣

Çok haklısın, çok geçmiş olsun

Ev kalabalık iken ben de hiç diyet yapamam. Benim avantajım yemek yapmayı pek bilmemem fjslsgslsh o yüzden bir veya max 2 çeşit oluyo 🤣
Bilmemek daha iyi bence ben salak gibi biliyorum da ne oluyor beklenti oluyor şunu yapta yiyelim bunu yapta yiyelim 😀

🍳 Kahvaltı

• 2 sahanda yumurta → 180 kcal
  • 8 yeşil zeytin (40 g) → 60 kcal
  • 60 g yarım yağlı peynir → 180 kcal
  • 100 g salatalık → 15 kcal
  • 2 bardak kayısı suyu (400 ml ) → 180 kcal
  • 60 g tam buğday ekmeği → 150 kcal

📊 Toplam Kalori: ~765 kcal

🍳 Kahvaltı

• 2 sahanda yumurta → 180 kcal
  • 8 yeşil zeytin (40 g) → 60 kcal
  • 60 g yarım yağlı peynir → 180 kcal
  • 100 g salatalık → 15 kcal
  • 2 bardak kayısı suyu (400 ml ) → 180 kcal
  • 60 g tam buğday ekmeği → 150 kcal

📊 Toplam Kalori: ~765 kcal
Maşallah çok iyisinn 🧿🧿
Bebekli insandan beklenti olmaması lazım ya
Bizler Seyit Onbaşıyız ya ayıp ediyorsun😀 gerçi hakkını yemeyeyim eşim çok destekçi bu konud aen az benim kadar her şeyiyle ilgileniyor

🍽️ 16:00 akşam yemeğim ~735 kcal

370 g biber dolması → ~555 kcal
70 g haşlanmış patates → ~60 kcal
200 g yoğurt → ~120 kcal

📊 Toplam Kalori: 1 534 kcal / gün

Grubu salı kurmuştum. Diyete de çarşamba başlamıştım çarşamba sabah tartılmayı planlıyorum kızlar çok heyecanlıyım 🤭 kilo veremesem de dert değil aburcuburu epey azalttım sayıyorum diye 🥰 bu da bişeydir

Bu arada merak ettim hastane işi halledebildin mi canım Begonvil9699 Begonvil9699
Yok canım maalesef, ablam sekreterle görüştü. İstediğim şekilde “hayati tehlikesi vardır şu kişi bakacaktır” şeklinde yazmam mesuliyet kabul etmem sadexe “bakıma muhtaçtır refakat edilmesi gereklidir” şeklinde veririm dedi. O da işime yaramıyor maalesef

Yok canım maalesef, ablam sekreterle görüştü. İstediğim şekilde “hayati tehlikesi vardır şu kişi bakacaktır” şeklinde yazmam mesuliyet kabul etmem sadexe “bakıma muhtaçtır refakat edilmesi gereklidir” şeklinde veririm dedi. O da işime yaramıyor maalesef
Allah allah sekreterlik bir şey değil ki doktor onay verirse yazmak zorunda. Ben doktordan kağıt aldım kaşeli refakat izni verilmesi rica olunur diye sekreterde yazdı direkt

Allah allah sekreterlik bir şey değil ki doktor onay verirse yazmak zorunda. Ben doktordan kağıt aldım kaşeli refakat izni verilmesi rica olunur diye sekreterde yazdı direkt
Senin raporunda “hayati tehlikes vardır, … tc nolu giny refakat edecektir” mi yazıyor canım?
Doktora değil direlt yazan kişiye sormuş işte aslında doktor verse daha iyi olur dediğin gibi

Senin raporunda “hayati tehlikes vardır, … tc nolu giny refakat edecektir” mi yazıyor canım?
Doktora değil direlt yazan kişiye sormuş işte aslında doktor verse daha iyi olur dediğin gibi
Evet o yazmazsa kabul ediilmiyor zaten o yüzden ben sekrete direkt kaşeli kağıdımla gittim. Hatta önce doktoruna gittim dedim ki sizin imzalı kağıdınız olmadan bana refakatçi izni vermiyorlar dedim. Tamam dedi hemen bir not kağıdına yazdı kaşe bastı o kağıtla sekreterliğe gittim

Eklentiler

• 1000030601.webp
    1000030601.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 9
🍽️ 16:00 akşam yemeğim ~735 kcal

370 g biber dolması → ~555 kcal
70 g haşlanmış patates → ~60 kcal
200 g yoğurt → ~120 kcal

📊 Toplam Kalori: 1 534 kcal / gün

Grubu salı kurmuştum. Diyete de çarşamba başlamıştım çarşamba sabah tartılmayı planlıyorum kızlar çok heyecanlıyım 🤭 kilo veremesem de dert değil aburcuburu epey azalttım sayıyorum diye 🥰 bu da bişeydir
Sen çok iyi gidiyorsun maşallah ben akşam dünden kalan çiğköfteyi yedim yine 😀

Ben anneme geldim ya 🤭 evde olsam benim de yemeğim yoktu. Ben de öyle zamanlarda tavuk pilav sipariş ederim genelde 😅 en masum o geliyo bana
Ben de dışarıdan tavuk yiyemiyorum ya korkuyorum bir de derili ise hele hiç yiyemiyorum 🤭

Back
X